Tek kelime ile Şoktayım !

O fotoğraflar hep aynı adamla mı yoksa farklı farklı adamlarla mı ?

aynı adam.bir dk önce adamın yazıdıgna bakın;

aşkım seninle geçecek hayat benin en mutlu oldum bir yaşam sürecidir
askim sadece senin için varım
sadece senin için yaşıyorum
ve senin için nefes alıyorum

canım sen ablandan öncemı evlendım ..eşime anlatamıyorum durumu demıssın

ayrıca cok uzucu bır durum gercekten empati yapıyorumdaa

valla ben dırekt konusurdum adam gıbı

ablan sonucta aranızdan cıkmaz bır sekılde konus hallet bu durumu ya nişanlısından ayrılsın yada keısnlıkle kendıısa söylesın nısanlısınaa

bir hata yaptım vs gıbılerınden sorun cıkmamaıs ıcın (tabiki nişanlısı anlayıslıysa)

.........

sen bence karsıma günah keçisi sen olursun ..ablanla konuss tercıhlerıne saygı duyuyorum abla fakat bu bıze ve ailemıze ters hem sen nısnalısın ..gibisinden olumlu guzel bır konusma yap canım sonrası zaten gelırr

Ablanın fotoğraflarda alyansı var mı ?
Ablanın nişanlı olduğunu biliyo mu,ya da adamın evli olma ihtimali var mı ?

ablanla hallet. nişanı bozdurt. gerekiyorsa tehdit et artık.
nişanlıya yazık.
adamla devam etsin yoluna.
adam da muhtemelen evli,dir ya neyse.

göz yumamam evet,ama ne yapabilrim onuda bilemiyorum şimdi.ne düşüneceğimi bilmiyorum.en iyisi önce ablamla konuşayım.sonra anneme-babama söylesem nasıl olurki

Anne babanıza söylerseniz çok büyük bir krize neden olabilirsiniz.
En iyisi o nişanın bitmesini sağlamak. Sonra ablanız ne yaparsa yapsın.
Ayrıldım dese bile konuştuğunuzda, değişmez olan ablanız nişanlısına ihanet etti.
Gerçekten ayrılsa bile nişanlısı ayrılmasına rağmen evlenmezdi herhalde.

adam evlimi bilmiyorum.resmlerde parmagı gözükmüyor ama adam ablamın nişanlı oldugunu biliyor sanıyosam.konuşmaları bana öyle geldi.

Önce ablanla konuş,herşeyi bildiğini inkar etmemesini söyle bana kalırsa
Fotoğrafları,konuşmalarıda kaydet
Nişanlısından ayrılmazsa ailene ve nişanlına söylerim diye diret
Nişan bitince ailene ablan bi açıklama yapmak zorunda kalacak zaten,gerisini o düşünsün

düğüne 1 sene var.acaba biraz daha takib etsem ablamın gerçekten dalgamı geçiyor yoksa seviyormu oldugunu anlasam.ondan sonra bişeyler yapsam konuşsam nasıl olur.çünkü şmdi konuşsam bi şekilde yalan söyler şifreyide değiştirir ilişkileri ne yönde olur bunu bilemem.nişanlısı ve ailem gibi benide uyutabilir.

kesinlikle önce ablanla konuş... ama o resimlerin ve yazışmaların kopyasını al , ne olur ne olmaz.. baktın başa çıkamıyosun ailenle anlat durumu.. oldukça büyük bi yük çünkü bu..

Anne babanın canını sıkmadan bu iş bitmeli..Önce ablanı karşına alıp konuşmalısın..Tabi maillerini okuduğun için kızabilir sana....

baktım faceside yok üye oldugu bir yerde yok.msn adresini biliyorumya adamın adamla mı konuşsam.

şu an sen bizimle dalga geçiyorsun ne demek takip etsen dalgamı gecıyor vs vs dalga bile gecıyorsa şayet o 50 yasındakı adamada yazık öyle değil mi? bence bekleme artık konuş

şimdi aklıma şu gedi
adam acaba ablanın daha önceden sevgilisi miydi ki?
ayrılınca da takıntı oldu falan :44: o yüzden ablanı rahat bırakmıyor desem
ama ablanın da yüz vermesi var burda :44:
durum çok karışık ve uzatmadan bu konuşmayı önce annen ile yap daha sonra annenle beraber ablanla konuşun.
Allah yardımcınız olsun
ama nişan büyük ihtimal bozulur artık karşı tarafa yazık çünkü

Son düzenleme:
Anne babanın canını sıkmadan bu iş bitmeli..Önce ablanı karşına alıp konuşmalısın..Tabi maillerini okuduğun için kızabilir sana....

onun yaptıgı karşısında bnım mailleri okumam devede kulak kalır heralde.çok utanç veriyor bana bu durum.omuzlarıma çok ağır bi yük bindi.ablama igrenerek bakıyorum artık :/

Bu kadar çaresiz kalacak bir durum yok aslında.
Kime söylesem,ne yapsam değil.Ablana açık açık söyleyeceksin.
Msn kayıtlarını gördüm,yaptığın çok yanlış diyeceksin.
Ablan kapılmış gidiyor anlaşılan sonunu düşünmüyor.Sen bam teline basıp doğruyu yüzüne çarpacaksın.
Sevmiyorsan neden nişanlandın ? Nişanlına bunu yapmaya hakkın yok vs...Açıkça söyle bence.

Şifre değiştirirse şifremi unuttuma basar yeni şifre alırsın sen de..Veya maillerin bir kopyasının senin mail adresine gelecek şekilde ayarlarını yaparsın...

Neden tereddüt ediyorsun ki? Ablan o senin. Al karşına açık açık konuş. Derdi neymiş sor. Gerekirse ailene durumu anlatacağını söyle. Nişanlıya yazık. Nişanlısını yakalasan böyle bir dakika bile düşünmezdin sanırım. Büyük konuşmayayım ben yakalasam yolarım ablamı. 50 yaşında bir adamla ne işi olur? Artı nişanlı bir kızın ne işi olur?

Ses çıkarmayıp maillerini okuman hiç doğru değil.
Aslına bakarsan msn ine habersiz girmen de doğru değil.
Sonuçta böyle ağır bir yükün altında kalıyor insan.

Madem artık öğrendin,izlemek yerine harekete geçmen gerekir.
Ne olursa olsun,ablan kocaman bir genç kadın ve özeline bu kadar girmen hoş değil.
Ya söyle,açığa kavuştur veya bir daha hiç okuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…