O fotoğraflar hep aynı adamla mı yoksa farklı farklı adamlarla mı ?
Ablanın fotoğraflarda alyansı var mı ?
Ablanın nişanlı olduğunu biliyo mu,ya da adamın evli olma ihtimali var mı ?
göz yumamam evet,ama ne yapabilrim onuda bilemiyorum şimdi.ne düşüneceğimi bilmiyorum.en iyisi önce ablamla konuşayım.sonra anneme-babama söylesem nasıl olurki
adam evlimi bilmiyorum.resmlerde parmagı gözükmüyor ama adam ablamın nişanlı oldugunu biliyor sanıyosam.konuşmaları bana öyle geldi.
baktım faceside yok üye oldugu bir yerde yok.msn adresini biliyorumya adamın adamla mı konuşsam.
düğüne 1 sene var.acaba biraz daha takib etsem ablamın gerçekten dalgamı geçiyor yoksa seviyormu oldugunu anlasam.ondan sonra bişeyler yapsam konuşsam nasıl olur.çünkü şmdi konuşsam bi şekilde yalan söyler şifreyide değiştirir ilişkileri ne yönde olur bunu bilemem.nişanlısı ve ailem gibi benide uyutabilir.
Anne babanın canını sıkmadan bu iş bitmeli..Önce ablanı karşına alıp konuşmalısın..Tabi maillerini okuduğun için kızabilir sana....
düğüne 1 sene var.acaba biraz daha takib etsem ablamın gerçekten dalgamı geçiyor yoksa seviyormu oldugunu anlasam.ondan sonra bişeyler yapsam konuşsam nasıl olur.çünkü şmdi konuşsam bi şekilde yalan söyler şifreyide değiştirir ilişkileri ne yönde olur bunu bilemem.nişanlısı ve ailem gibi benide uyutabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?