şu an sen bizimle dalga geçiyorsun ne demek takip etsen dalgamı gecıyor vs vs dalga bile gecıyorsa şayet o 50 yasındakı adamada yazık öyle değil mi? bence bekleme artık konuş
şimdi aklıma şu gedi
adam acaba ablanın daha önceden sevgilisi miydi ki?
ayrılınca da takıntı oldu falan :44: o yüzden ablanı rahat bırakmıyor desem
ama ablanın da yüz vermesi var burda :44:
durum çok karışık ve uzatmadan bu konuşmayı önce annen ile yap daha sonra annenle beraber ablanla konuşun.
Allah yardımcınız olsun
ama nişan büyük ihtimal bozulur artık karşı tarafa yazık çünkü
adamada yazık falan değil biliyor nişanlı oldugunu madem ablam böyle bi aptallık yaptı koca adam o engel olsun.konuşucam bu hafta ne yapıyım pskolojım bozuldu.
adam iş yerine gelen bir mali müşavir büyük ihtimalle.daha önceden bahsediyordu çünkü.böyle bir adm var yaşlı ama karizma falan ben ne biliyim o gözle baktıgını.ilişkileri uzun zamandır olabilir.bayaa samimiler çünkü.ablam nişan resmlerini falan bile yollamış adama.
adamada yazık falan değil biliyor nişanlı oldugunu madem ablam böyle bi aptallık yaptı koca adam o engel olsun.konuşucam bu hafta ne yapıyım pskolojım bozuldu.
yanlıs anlasıldım sanırım....sen dedın ya ablan için dalgamı gecıyor o adamla takip edeyim falan...eğer 50 yasındakı adamın ablanın nişanlı oldugundan haberı yoksa ablan dalga gecıyorsa o adamada yazık demek ıstedım...diğer türlü ise nişanlı olugunu bile bile ablanla beraberse yuhhh diyorum
düğüne 1 sene var.acaba biraz daha takib etsem ablamın gerçekten dalgamı geçiyor yoksa seviyormu oldugunu anlasam.ondan sonra bişeyler yapsam konuşsam nasıl olur.çünkü şmdi konuşsam bi şekilde yalan söyler şifreyide değiştirir ilişkileri ne yönde olur bunu bilemem.nişanlısı ve ailem gibi benide uyutabilir.
şu an vicdanen kendini çok kötü hissettiğini biliyorum.buna benzer bir olay yaşadım.ve şunu öğrendim her doğru herzaman söylenmemeli.
yani bunu kimseye söylemezsen hayatında hiç bir şey değişmez.ama söylediğin an sen kötü olursun arkadaşım.acı ama gerçek bu.
iyi olmak bazen insana çok şey kaybettiriyor.
benim en yakın arkadaşımın görüştüğü bir çocuk vardı..
çocuğu resmen yedekte tutuyordu başkaları ilede nette veya reel ortamda görüşmeye mavi boncuk dağıtmaya devam edyordu.
çocuğa okadar çektirdi ki.ayrı şehirdelerdi evlenmek çin benm şehrime geleceksin mutlaka iyi işin olacak yoksa olmaz vs vs.
çocuk arkadaşımla evlenmek için elnden geleni yapıyordu.arkadaşım gözüne kestirdiği birini bul8unca çocuktan ayrılıyodu hep.sonra baktı olmuyo ben çok duygusalım seni unutamadım deyip ona geri dönüyodu.ben defalarca konuştum arkadımla neden bunu yapıyosun yaşara diye.bana şunu dedi.yaşar için ölüp bitmiyorum.ama iyi ve evlenlicek bir insan onu kaybetmekte istemiyorum.ben çok duygusalım napim bırakamıyorum diodu.biz bu süre zarfında yaşar ile çok samimi arkadaş olmuştuk.arkadaşım onu her terkettiğinde beni arayıp ağlardı kıyamam yazık.tabi arkadaşımın yediği haltları söyleyemiyordum ve vicdan azabı çekiyordum.ve yaşar bir gün intihar etti.bu olay beni çok etkiledi.allahtan ona birşey olmamıştı.bende arkadaşıma baskı yapmaya başladım.ya bırak yada ciddi bir adım atacaksan at şu çocukla diye.o hala ben çok duygusalım karar veremiyorum diyordu.tabi devam ediyordu diğer fırsatları değerlendirmeye.neyse yaşar garibim kıyamam annesinin bileziklerni satıp bizim memlekete geldi.deli gibi iş aradı bulamadı.tek derdi bizim şehirde iş bulup arkadaşımla evlenmekti.1 ay iş bulamadı.arkadaşım ve annesi olmıcak sen burda yapamıcaksın dön en iyisi nasp değilmiş dedi.çocuk ağlaya ağlaya memleketine döndü.ve arkadaşım hala kestrip atmamıştı onu yedekte tutuyordu.konuşmaya kendini acındırmaya devam ediyordu.ben arkadşlığımıza mesafe koyma ihtyacı hissetttim.ve birgün yaşar beni tekrar ağlayarak aradı.hakkını helal et vs die.intihar edeceğinden korktum.baktım olacağı yok bende yaşara anlattım herşeyi.tüm delillerle.çocuk şok oldu.ikisi ile iletişimi kestim.ama kuyruk acısı ile yaşar sağolsun arkadaşıma benim söylediklerimi söylemiş kız bana ispiyoncu muamelesi yaptı.yanlış yapıyosam benim hayatımdı sana ne dedi kaç yıllık arkadaşım.ben ikisi ilede iletişimi kestim aradan birkaç ay geçti ve baktım ki evlenmişler allah mesut etsin.onlar masum oldu ben arkadaşını satan ispiyoncu.biliyorum vicdanın rahat değil.ama doğruları söylediğinde de vicdanın rahat olmayabilir.durduk yere yuva yıkan insan konumuna düşebilirsin iyi düşün arkadaşım.hayat çok zor.insanlar göründüğü gibi iyi değil...
düğüne 1 sene var.acaba biraz daha takib etsem ablamın gerçekten dalgamı geçiyor yoksa seviyormu oldugunu anlasam.ondan sonra bişeyler yapsam konuşsam nasıl olur.çünkü şmdi konuşsam bi şekilde yalan söyler şifreyide değiştirir ilişkileri ne yönde olur bunu bilemem.nişanlısı ve ailem gibi benide uyutabilir.
Arkadaşım boşver sen en doğrusunu yapmışsın..Vicdanın rahat hiç olmazsa..İkisiyle de ilişkini kesmen iyi olmuş...Yaşar bile bile lades demiş..Ne halleri varsa görsünler..Tencere kapakmışlar bak zaten...:)
yanlıs anlasıldım sanırım....sen dedın ya ablan için dalgamı gecıyor o adamla takip edeyim falan...eğer 50 yasındakı adamın ablanın nişanlı oldugundan haberı yoksa ablan dalga gecıyorsa o adamada yazık demek ıstedım...diğer türlü ise nişanlı olugunu bile bile ablanla beraberse yuhhh diyorum
aynen öyle.nişanlı oldugundan haberi var adamın :/
Arkadaşım boşver sen en doğrusunu yapmışsın..Vicdanın rahat hiç olmazsa..İkisiyle de ilişkini kesmen iyi olmuş...Yaşar bile bile lades demiş..Ne halleri varsa görsünler..Tencere kapakmışlar bak zaten...:)
dediğin gibi içim rahat canım.ama birde ben suçlu durumuna düştüm ya o çok ağrıma gitmişti.şimdi gülüyorum gerçi ama ozaman kendimi bile suçlamıştım ben ispiyoncumuyum diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?