• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kelimeyle mutsuzum :(

4 yıllık evliyim.3 yıl çocuk istemedik.istediğimiz anda da hamile kaldım ve doğumu bekliyorum.normalinde çocuk gördüm mü kendimi tutamam severim. eşim çocuk sevmeyen biri. neymiş ben istiyorum diye o da istemiş.bunu demesi bile kendimi kötü hissettiriyor.karnımın büyümesi hoşuna gitmiyor. karnıma hiç dokunmuyor. benim canımın sıkıldığını anlayınca bazen bebeğimi sevmiş gibi yapıyor. erkek istiyordu kız olacağını duyunca çok canı sıkıldı..oofff bi keresinde hamile kaldığıma pişmanım dedim.daha çok pişman olursun dedi. beşiği yatak odasına koyarız diyorum, gece ağlarsa uykum kaçar bi daha uyuyamam diyo..içimdeki bebek sevgisini öldürdü resmen.içimden gelerek sevinçle bebeğime bişeyler de alamıyorum.beşik almak için çıktık hiç gezmeden hadi çabuk al da gidelim falan diyo...herkes ne güzel alışveriş yapıyo bi neşeyle.hamilelik fotoları oluyo.ben bi kere hadi fotomu çek dedim böyle hoş değil dedi ve ben çok kilo almadım sadece karnım çıktı :KK43: 64 den 77 ye çıktım sadece :anneadayı: dün rüyasında bebek görmüş çok güzeldi diyo, bileğine baktım pembe bileklik vardı deyince sinir oldummmmm.....sizce çok mu abartıyorum...:mad:
yaa varyaaa ne kadar saçma koskoca adam yaptığına bak biz çocouğumuz olsun die neler yapıozz millet kıymet bilmiyoo

sanki hayrına yapmış sana bebegi yüklen onada gorev ver . komsu gibi iki sevmeyle olmaz o işler :KK76:bebişinin hayırlı olsun hep mutlu olsun

Bende hiç çocuk sevmezdim yapı olarakda soğuk birisiyim eşim bana derdi sen cocugunu sevmezsin gibi geliyor diye çocuk dönünce hersey değişiyor şu an o kadar duskunum ki evladima eşim bile kiskaniyo yani kucağına alınca hersey değişir Kadınlar anne rahmine bebek düştüğü an anne oluyorlar erkekler ise doğduktan sonra baba oluyorlar

ne bileyim ya bazen pişmanlık duyuyorum.madem istemiyodu derdin ne senn diyorum.ha bi de diyoki biz yapacağımıza evlatlık alır bakardık.dünyaya bi çocuk getirmek ii değil falan. bilmiyorum kafamı karıştırıp duruyo.ama yavaş yavaş benimsedi gibi.ama ben yine de hamile olduğum için sevinen bi eşim olsun isterdim...

Ben eşini çok iyi anladim..

Esin aslında bebeği kabullenmiş. Fakat sorumluluklar onu korkutmaya baslamis.

Erkek çocuk olsa ya da evlat edinsem belki daha az koruma ihtiyacı duyardim diye dusunuyor.eğer benimsememis olsaydi kizinizi alacagiz oğlumuza diyenlere kopurmezdi. Ya da kadin cinayetlerine bakip telaslanmazdi.

Eşiniz cocugu hakkinda bu dünyada ne yaşayacak konusunda çok endişeli. Ona kusmeyin. Korkusunu anladiginizi söyleyin böyle konuştuğunda..

Ve kendisi gibi bir babaya sahip olacagi için kizinizin çok sansli olduğunu söyleyin hep:) çünkü gerçekten kaygili bir baba var destek olmalisiniz kusmek yerine

erkekelr farklı düşünüyorlar işte. bebk doğunca değişir. bebeğiniz doğunca eşinize sorumluluk verin. eğer çalışıyosanız tabi herşeyi üzerinize almayın. iletişimleri daha güçlü olsun.

Ne demişler annelik rahme düştüğü an, babalık kucağa alınca başlar.
Canını sıkma, doğumdan sonra bebeğin yüzünü görünce değişir.Herkesin tepkisi, duygularını göstermesi aynı olmuyor.
Başkalarının durumlarıyla kıyaslamanı önermem.Sen o bebek alışverişi fotolarını filan boşver.O fotoların ardında da tartışmalar,huzursuzluklar olabiliyor.
Ne güzel kızın olacakmış tebrik ederim.Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

4 yıllık evliyim.3 yıl çocuk istemedik.istediğimiz anda da hamile kaldım ve doğumu bekliyorum.normalinde çocuk gördüm mü kendimi tutamam severim. eşim çocuk sevmeyen biri. neymiş ben istiyorum diye o da istemiş.bunu demesi bile kendimi kötü hissettiriyor.karnımın büyümesi hoşuna gitmiyor. karnıma hiç dokunmuyor. benim canımın sıkıldığını anlayınca bazen bebeğimi sevmiş gibi yapıyor. erkek istiyordu kız olacağını duyunca çok canı sıkıldı..oofff bi keresinde hamile kaldığıma pişmanım dedim.daha çok pişman olursun dedi. beşiği yatak odasına koyarız diyorum, gece ağlarsa uykum kaçar bi daha uyuyamam diyo..içimdeki bebek sevgisini öldürdü resmen.içimden gelerek sevinçle bebeğime bişeyler de alamıyorum.beşik almak için çıktık hiç gezmeden hadi çabuk al da gidelim falan diyo...herkes ne güzel alışveriş yapıyo bi neşeyle.hamilelik fotoları oluyo.ben bi kere hadi fotomu çek dedim böyle hoş değil dedi ve ben çok kilo almadım sadece karnım çıktı :KK43: 64 den 77 ye çıktım sadece :anneadayı: dün rüyasında bebek görmüş çok güzeldi diyo, bileğine baktım pembe bileklik vardı deyince sinir oldummmmm.....sizce çok mu abartıyorum...:mad:

esiniz nankör. .. bebeği olmayan yıllardır bekleyen insanlar var. ..
ne mutlu ki kiallah size bebek nasip etmiş eşine böyle anlat. .. allahın mucizesi bi BEBEK. .. bi yerde okumuştum erkekler baba olunca baba olduğunu anlarmis. .. Bebegi kucağına alsın baba olduğunu o zaman anlar. .. Allah kalbine sevgi verir... o çok büyük bir nimet... allahım bizede hayırlı sağlıklı bi BEBEK nasip etsin inşallah. ..

Erkekler bu konularda bizler kadar duygusal değil onun için hiç canınızı sıkmayın hamileliğinizin tadını çıkarın
Benim kızım karnımda tekme atardı ben her tekmede heycanlanıyorum adamda tık yok :)
Diyordum acaba nasıl baba olucak bu adam diye :)

Erkek milleti işte kızımızı kucağına aldığı ilk gün hissetti aslında benim başından beri hissettiklerimi
hele bide gülücükler babayı tanımalar işveler cilveler başlayınca o baba nasılda aşık olur kızına o zaman görürsün birde baba baba babaaaa diye peşinde koştuğu zaman o baba ölür kızı için :)

Rahat olun siz bu günlerinizin tadını doyasıya çıkarın

Babalığın sonradan olduğu fikri doğrudur ancak bu kadar tepkili yaklaşmasının sebebi gerçekten istemiyor olabilir.Zorla çocuk bile sevilmez ne hikayeler okuyoruz görüyoruz.Siz kendinize bakın,zorlamayın onu alışveriş vs.Takılmayın da laflarına.Kız çocuğu iki gülsün,ona gitmek istesin bak eve koşa koşa gelmiyor mu?Benim kedim dişi,eşim başta al şunu kucağımdan derdi şimdi aradığında ilk sorduğu kedinin sütü var mı vs :D ekmek var mı demez.Ki onun canı kanı çocuğu olacak bak nasıl değişecek.

Kız bebeğe anti bir baba .Ne bileyim allah kolaylık versin.

o bi psikolga gitsin bence.. Allah vermiş bir evlat.Otursun tadını çıkarsın. Evlat sahibi olmak için çırpınan ne insanlar va.Ayrıca bu devirde en makbulu kız evlat.
Mesela bnle esim mesela bir suru tanidigim duydugum insanlar.:(
Bnm tam 8 yil oldu hicbir sebep olmadigi halde olumlu olumsuz sonuclanan hicbir gebelik yasamadim :( cook istiyoruz cok paralar döktük,ama yok olmuyor,o yumurcagin kiymetini bilin bnce. :nazar:

Mesela bnle esim mesela bir suru tanidigim duydugum insanlar.:KK43:
Bnm tam 8 yil oldu hicbir sebep olmadigi halde olumlu olumsuz sonuclanan hicbir gebelik yasamadim :KK43: cook istiyoruz cok paralar döktük,ama yok olmuyor,o yumurcagin kiymetini bilin bnce. :nazar:
evet haklısınız ben de biliyorum kaç yıldır çocuk bekleyen akrabalarım var.doğum anında onlara dua etcem inş.işte herkesn bi sıkıntısı var bazısı olur istemez bazısı ister olmaz dünya hali.ben çok istiyorum ama bazen de keşkelerim var

bebeginiz dogduktan sonra tekrar yazin olur mu?
bebis sizin karninizda her hareketini hissediyorsunuz ,anneligi ilk gunden beri.somut bi sekilde yasiyorsunuz ama esiniz oyle dgil daha bebegi hissetmedi,gormedi babaligi tatmadi onuda hakli gormek gerek. bebeginizi saglikla kucaklamanizi diliyorum...

Biz bebegimi olsun diye neler yapiyoruz. Rabbim size aratmadan vermis kiymetini bilsin esiniz cok nankor. Siz bebisinizle keyfini cikarin keyfinize bakin bebisiniz dogunca anlar oda baba olmayi duygularini.

Haklısınız tabi. Çok üzüldüm. Ama erkekler bebeklerini kucaklarına alana kadar pek bir babalık duygusu sahibi olamıyorlar ne yazıkki. Çok az kalmış sıkın dişinizi, bebeğini görünce değişecektir.

Back
X