• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek mesajla sinir bozulması

birx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
530
707
53
Kızlar çok sinirliyim belki kuruntu ama sinirlerim çok bozuldu eşimle 3 yıllık konuşmanın sonunda evlendik 8 aylık evliyim eşim çok ciddi bi insandır kolay kolay kimseyle labali olmaz kendi işini yapıyor geçenlerde yanına bi kiz aldı kızla her konuşmaları bey ve hanım üzerineydi biraz önce işten geldi bi telefonuna bakayım dedim konuşmaları olmuş mal geldi yazmış bizimki normalde her mesajının sonuna bey koyup arada mesafe bırakan kizimiz aaa ne zaman geldi ya ben görmedim :) yazmış bizimki de yeni ya boşver :) yazmış ay çok sinirim bozuldu kizdim bağırdım telefonunu firlattim yanlış mı yaptım kuruntu mu bilmiyorum ama normalde hiç bir konuşmasına gülücük koymayan adamın ağzı burnu kaymış konuşurken ne yapsam bana bi akıl verin :KK43:(

Bence haklısın. Benim eşim de kolay yüz göz olmaz, anlayabiliyorum şaşkınlığını, kimseye atmadığı gülen suratı kadın çalışanına attığını görsem ben de o telefonu parçalardım.

Bence haklısın. Benim eşim de kolay yüz göz olmaz, anlayabiliyorum şaşkınlığını, kimseye atmadığı gülen suratı kadın çalışanına attığını görsem ben de o telefonu parçalardım.

Sanki napiyon ne ediyon diye muhabbet ettim diyo bide sadece mal geldimi diye yazdım ne var bunda diyo sinirim çok bozuk ya. :(

böyle patronlarıyla gayet normal mesajlaşan bayanları anlamıyorum bu ne ukalalık

Whatsappını takibe alın derim ben. Laubali olmayan adam bu kizdan sonra böyle yaptıysa bi fark var demektir.

Web.whatsapp mi ne vardı onu kurun derim ben. Bi arastırın

Bence çok fazla tepki vermişsin. Bende patronumla toplum içinde bey derim, ama biz bize iken abi derim mesela. Mesajlaşırken sanıyorum bir hitap şekli kullanmam yazmaya üşenirim.
Keşke bu kadar büyük tepki vermek yerine gözlemseleydin biraz. Hem eşine güvenmiyor musun. İstese o mesajı silebilirdi. Yanlış bişey olsa.

böyle bi değişikleik varsa takibe al. sinir bozucu

Sonuna kadar haklısın çalışanla ya da patronla niye yüz göz olur insanlar anlamam.

iyi telefonu firlatmissin ben kafasinda kirardim kalan parcalardanda bi gulucuk yapar suratina yapistirirdim nefret ediyorum su is yeri laubaliliginden

Bence biraz fazl tepki vermişsiniz
Bütün gün beraberler bazen biz de iş arkadaslarımıza gülücüklü mesajlar gönderebiliyoruz

Tepkinizle daha cok o kişiye itebilirsiniz bence sessiz kLıp takibe alın

Benim eşimde iş arkadaşıyla konuşur gülücüklü falan ama normalde de öyledir demekki samimi olmuşlar beyli konuşma ne ya zaten :27: bide bende eskiden çalışırdım iş arkadaşlarıyla insan ister istemez samimi oluyor :KK51: en az 10 saat birlikte vakit geçiriyorsun normal bence

Hala şunu kimse anlıyamıyor yahu sizden çok o kişilerle vakit geçiriyorlar hergün samimi olmaları normal abartmayın boşunA aklına karbuz kabuğu düşürmeyin

Bence çok fazla tepki vermişsin. Bende patronumla toplum içinde bey derim, ama biz bize iken abi derim mesela. Mesajlaşırken sanıyorum bir hitap şekli kullanmam yazmaya üşenirim.
Keşke bu kadar büyük tepki vermek yerine gözlemseleydin biraz. Hem eşine güvenmiyor musun. İstese o mesajı silebilirdi. Yanlış bişey olsa.

Abi deseymis keşke bu daha sıkıntılı saçma sapan bi muhabbet

Bana abartmışsın gibi geldi.
Bende gereken durumlarda yazarım mesaj her mesajın sonuna da papağan gibi bey , hanım eklemem.
Hitap varsa size , gelirsiniz gibi cümle içerisindedir zaten. Ama mal gelmiş görmemişim :) yazarsam buraya bey , hanım eklemem.
Bence bu kadar büyütmeseydiniz keşke .

Bende patronuma sürekli bey derim :)
aramızda 20 yaş var (oğlundan 1 yaş buyugum)
O bana Kızım , Şekerim , Hanım :))
Ortama göre sıralar
..

Ben olsam takıp ederdım . Şimdi öyle birşey yoksa bile adam tepkınızden korkup butun mesajlarını silebilir.

senin telefonun iş arkadaşından aynı şekilde mesaj gelse nasıl davranırmış acaba. herkes seviyesini korusun. aynı iş yerinde olduğunuz zaman tabiki sohbet ediyorsunuz ama bunu iş yerinden dışarıya kadar taşımanın anlamı yok. herkes haddini bilecek

Onceden bu tur davranislari yoksa
Sıkı takibe alin
Normal gelmedi bana :/

Back
X