Tek öğün beslenme günlüğü

SendebenBendesen

Hayret edersin!! (^o^) 72📀72
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
1.519
1.653
133
Yalnız başaramıyorum kitabını aldım okudum aslında çok sağlıklı. 3 hafta yaptım çok rahattım sonra bıraktım..
Günlük 1.5 saat egzersiz ile birlikte Yaşam tarzı haline getirmeyi planlıyorum.

@SendebenBendesen
Hedef: 53 kg

Boy:167 yaş 37
23 haziran === 72

Son düzenleme:
Saat 10-11 arası şeker haricinde canımın istediği her şeyi yedim Bayağı da çok yedim Bugün başka hiçbir şey yememeye çalışacağım elimden geldiğince.

Bakalım kaç gün dayanacağım
Bir bardak sebze suyu, az pekmez ve su içme hakkım olacak sadece. Kararlıyım.
1.gün
maydanoz ve limon blenderdan geçirdim..
Şimdi yarım saat yürüyüş yarım saatte karın ağırlıklı karışık hareketler yapacağım

Ben kendi yediklerimden bahsediyim. Tek ogun besleniyorum 3 gundur ancak bu ilk degil. Yazin "Japonlarin kadim beslenme sirri" adli kitabi okudum ve hem saglik hem de guzellik konusunda donum noktam oldu. Carpti beni bu kitap☺ ama pozitif anlamda. Ve haziranda tam iki hafta bu gazla tek ogun beslendim. Hem kolesterolum dustu hem de 6 kilo verdim. Zaten şu sigaradan da kurtulsam bu beslenme bayag hafif ve temiz yapiyor vucudu. Ne kadar besin o kadar zehir bence. Neyse simdi yediklerimi "kisaca" soyleyeyim...
Ben kahvaltisiz asla yapamam o yuzden kahvaltida yiyorum sadece. Ekmek peynir zeytinyaginda yumurta recel ve bazen sucuk. Bir de gun boyu guc versin diye 2 adet biscolata frambuazli biskuvi(tamam mutluluk da veriyor:)). Ve daha sonra tumgun su,soda,cay,bitki cayi. Bazen cola zero. En onemli noktada şu; gunluk 800 caloriyi asla asmamak. Ben buna hep dikkat ettim. Tecrubelerim bu dilerim faydasi dokunur sizlere de...

Ben spor yapamiyorum artik malesef ama ne hos senin adina sevindim diyeti sporla destekleyince sikilasiyor insan

Evet ben de o kitabı okuyunca 2 hafta kadar uyguladım o kadar rahattım ki Sonra tatil vesaire derken arada kaynadı Ama tabii ki kilolar insanı negatif etkiliyor tekrar kendimi dizginlemeye karar verdim.
ama ne güzel söylüyor Japon adam ince bir bel Parlak iyi bir cildi olan insan Sağlıklı olduğu anlamına gelir hem güzellik hem sağlık daha ne istenir

Değil mi ama. Bir de fotografi gormusundur yani kim derki adama 62 yasinda diye. Teyzeme gosterdim sence bu adam kactir dedim 35 yasindadir dedi

Ben spor yapamiyorum artik malesef ama ne hos senin adina sevindim diyeti sporla destekleyince sikilasiyor insan
Ben de 1 ay spor salonuna gittim sonra bazı sebeplerden gidemedim spor yapmaktan hoşlandım ama aklım orada kaldı eve yürüyüş bandı aldım ağırlıklar aldım plates malzemeleri aldım inşallah tembellikten sıyrılıp yaparım dediğin gibi insan kendini çok Dinç hissediyor sadece yeme içme ile olacak olan bir iş değil yağ tabakası alttan boşalınca cilt sarkıyor sanırım mecburuz spor yapmaya

Ooo yuruyus bandi, altin cevher. Iyi yapmissin canim. Kesinlikle o sarkmalar felaket. Ben de kondisyon bisikleti aldim. Yuruyus spor yapamiyorum ama haftada 3 gun ancak yarim saat pedal ceviriyorum. Tabi su an memleketteyiz 1 aydir ara verdim ana gidince devam yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…