Tek öğün beslenme günlüğü

Ben bana kalsa hergun tartilirim ama suan memleketteyiz evde tarti yok teyzemlerde var sadece canim. Ben onlara gidip tartilinca sana soyleyebilirim ancak maalesef.. 3 gun once tartildim 72.5tim.

Hanimlar biraz agir bir sekilde grip oldum. Dunden beri yatiyorum. Annem soylemesi ayip hergun limonlu et corbasi icirecekmis ki bugun de zorla icirdi. Portakal da almis yiyeceksin diyor. Kisaca iyilesene kadar musaadenizle ara veriyorum...

Tamam canımm ben günlük tartılıyorum:) teşekkür ederim

Hanimlar biraz agir bir sekilde grip oldum. Dunden beri yatiyorum. Annem soylemesi ayip hergun limonlu et corbasi icirecekmis ki bugun de zorla icirdi. Portakal da almis yiyeceksin diyor. Kisaca iyilesene kadar musaadenizle ara veriyorum...
Cok geçmiş olsun canım ya biz ailecek sıradan grip olup geçirdik salgın var mı ne.
annecin haklı sakın itiraz etme ne verirse ye iç ondan gelenler şifadır.

Arkadaşlar bugün saat 5 gibi acıktım elim titredi bir elma ve 2 avuç leblebi yedim. Otofaji süresini durdurdum artık. Açlığa dayanamıyorum kilo vermekte var ama esas şifa için yapıyorum alerjik astım var. başaramıyorum sadece su içmek zor bir olay leblebi diyetimi bozmaz ama açlık orucumu bozdu bakalım biraz daha deneme yapacağım.yalnız kilo vermeye son gaz devam.

Canımm tamamdır, bende şimdi uyandım tartılıyorum

Guzel hanimlar bugun basladim diyetimize cok mutluyum ☺ teyzemler calisiyor evde yoklar o yuzden yine tartilmaya gidemedim kusra bakmayinama zaten 3 gundur aksam 5ten sonra hic yemedim. Neyse hastaligimin aktif safhasi gecmis annem artik baslayabilirsin dedi...
Ee sizler ne yaptiniz nasil gidiyor diyetler????

Kız toparlansaydın biraz daha şekerim diyet her zaman olur acele etme.
Ben dün ve bugün yedim tek öğün şimdi yine açlık saatlerini saymaya başlıyorum. Kilom aynı önemli değil vazgeçmem devam

Tatlım hiç moralini bozma. Gayet dogal ben de ketozis de oyle oluyorum. Kaldigin yerden devam et. Sakin emegim gitti diye kendini koyverme.Yalniz benim acizane tavsiyem kati gidadan uzak dur. Ben bas donmesi yada titreme durumunda eger sekerim dustuyse bitki cayi yapip 2 tane kup seker atiyorum. Tansiyonum icin 2 yemek kasigi yogurdu bol tuzlayip ayran yapip iciyorum.

Kız toparlansaydın biraz daha şekerim diyet her zaman olur acele etme.
Ben dün ve bugün yedim tek öğün şimdi yine açlık saatlerini saymaya başlıyorum. Kilom aynı önemli değil vazgeçmem devam
Ay ne yapiyim göbüş aldi gidiyor tatlim. Frenlemek lazim. Iyiyim iyiyim sorun yok
Oh maşallah. Aynen oyle yola devam

Ay ne yapiyim göbüş aldi gidiyor tatlim. Frenlemek lazim. Iyiyim iyiyim sorun yok
Oh maşallah. Aynen oyle yola devam
Sanada çabucak başladığın için maşallah.
Evet katı gıda tüketimi yapmamam lazım.
O kadar rahat oluyorum ki açlık zamanında ilk 2 gün geçince gece 4 te kalkıyorum bakıyorum uyku yok. Gerçekten az yemek yemek harika. Yüksüz mutlu oluyor organlarım bedenim ve bütünüyle ben

Ayni bennn beni de anlatmissin vucut dinleniyor her organ. Bir de surekli sivi vucut ariniyor canim. Genclesiyoruz bence

Çok halsizim. 2 küp sekerli koca bir kupa kusburnuyla duruyorum. Bir de 2 kasik yogurtlu ayran. Ama cok mutluyum az once baktim boy aynasinda midem ufacik kalmis karnim da 1 bucuk santim incelmis. Ayy kilomu da ogrenseydim catliyorum meraktan kizlarrr

Ne güzel incelme olması Vermişsindir inşallah canım..

21 günlük maratona başladım bugün belki hayatımda başka yapmam. Sadece su içeceğim. Niyetim bu ama nereye kadar dayanabilirim hiç bilmiyorum. İnşaAllah tamamına erdirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…