Tek öğün beslenme günlüğü

Merhaba canım nasılsın iyimisin sabah yazacaktım fırsat bulamadım annelerin yazlığına geldik şimdi buradayız yatma saati eve geçeriz sabah tartıldım çok güzel sonuçlar aldım 75.7 kg
dün yediklerim
1 tabak fırında tavuklu patates
1kase cacık
Çayın yanında 1kase çerz (çekirdek fındık)
1 ince dilim karpuz
1 sade soda
bugün nasıl geçer bilemiyorum patlıcan kebabı yaptık kalabalıkta bende onlara uyarım diye korkuyorum yemede

Son düzenleme:
Selamlar çok güzel bir menü
İyi tatiller eğlenceler
Benimde güzel gidiyordu ailecek olduğumuzdan dayanamadım akşamda yedim yani iki öğün oldu bugün zaten Tatil bana yaramıyor ama yarın telafi edeceğim.

Tatil gezme kısacası evden çıkmak banada yaramıyor bugün fazla kaçtı iftarda
kalabalık olunca ne yediğimi anlamadım annem biz geldik diye aşure yaptı 2 kase yedim ya fenalardayım yemek desn öyle fazla

Tatil gezme kısacası evden çıkmak banada yaramıyor bugün fazla kaçtı iftarda
kalabalık olunca ne yediğimi anlamadım annem biz geldik diye aşure yaptı 2 kase yedim ya fenalardayım yemek desn öyle fazla

Selam günaydınlar dün unutmuşum ilk sayfaya not alırken aklıma geldi 2.4 kilo vermişsin tebrik ederim çok sevindim hani kilo veremiyorum diyordun artık veriyorsun.

Selam günaydınlar dün unutmuşum ilk sayfaya not alırken aklıma geldi 2.4 kilo vermişsin tebrik ederim çok sevindim hani kilo veremiyorum diyordun artık veriyorsun.
Teşekkür ederim canım ödem attım sanırım insülin den dolayı yavaş veriyorum bundan sonra gram gram veririm gibi
Eşim isyan etti artik oruç tutma diye bugün oruçlu değilim sabah kahvaltı yaptık ailecek özlemişim 4 gün boyunca biarada kahvaltı yapamamıştık
Sen ne yaptın nasıl gidiyor dikkat edebiliyormusun

Selamlar iyi yapmışsın canım ardarda yorucu olur tabi oruc. Ben sabah kahvaltı akşam mısır yedim. Tam istediğim gibi olmadı ama mücadelem devam edecek evin tosbiki olmaktan bıktım

Nasılsın orucu bıraktın diyeti bırakmadın değil mi
Bende regl varda baya ödem topladı vücut.. Bırakmadım diyeti yola devam

Sen girmeyince bıraktın sandım çok iyi diyetini bırakmamışsın
Bende rengli olucam canım ekmek yemiyorum ama tatlı bişeyler istiyorum malum aşure ayı olunca 2 gündür de aşure yiyorum

Sen girmeyince bıraktın sandım çok iyi diyetini bırakmamışsın
Bende rengli olucam canım ekmek yemiyorum ama tatlı bişeyler istiyorum malum aşure ayı olunca 2 gündür de aşure yiyorum
Tek öğün yaptığın sürece hiç sakıncası yok canım telaş etme yılda bir aşure ayı geliyor vicdan azabı çekmeye gerek yok.
Ben bazen giremedim lütfen beraberce tek öğüne devam edelim kaçamak illa ki olacaktır (ben çok pis boğazım kesin olur )
olsun kaldigimiz yerden yilmadan tekrar başlayalım birbirimize tam destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…