- 30 Ocak 2020
- 159
- 660
- 18
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Çok teşekkürlerTabiki katılabilirsin pek ıssızdı zaten burası. Çok sevindim
Çareler bitmez İnternette çok güzel fitness videoları var bayağı kalori yaktırıyorÇok teşekkürlerhava soğuk yürüyüş yapamadım napıcam bilmiyorum çok istiyorum ama işte
Bazen o kadar yorucu geliyor ki herşey.. yani sürekli sürekli diyet yapmak beni çok yordu. Sizde öyle mi? Ver,al,ver,al düzeni hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.. bu yüzden spor yapmaktan iyice soğudumÇareler bitmez İnternette çok güzel fitness videoları var bayağı kalori yaktırıyor
Çoğu kadında öyledir canım hiç üzülme senden çok var benden çok var Elimizden geleni yapmak zorundayız bakarsan bağ bakmazsan dağ olurmuş kilo fazlalığı olunca insan kendini çok kötü hissediyor Yani aşağılık bir yaratık gibi hissediyorum Mesela ben kendimi şu an Ama bu sefer kararlıyım kiloları vereceğim Bir daha da hayat boyu almayacağım sen de inşallah ideal kilona gelirsinBazen o kadar yorucu geliyor ki herşey.. yani sürekli sürekli diyet yapmak beni çok yordu. Sizde öyle mi? Ver,al,ver,al düzeni hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.. bu yüzden spor yapmaktan iyice soğudum
Evet bende çok kesinim. Dünkü kaçamaklarım ve yediğim abur cuburlar bitti. Artık daha hafif ve zayıf bi insan olucam:)Çoğu kadında öyledir canım hiç üzülme senden çok var benden çok var Elimizden geleni yapmak zorundayız bakarsan bağ bakmazsan dağ olurmuş kilo fazlalığı olunca insan kendini çok kötü hissediyor Yani aşağılık bir yaratık gibi hissediyorum Mesela ben kendimi şu an Ama bu sefer kararlıyım kiloları vereceğim Bir daha da hayat boyu almayacağım sen de inşallah ideal kilona gelirsin
Hosgeldin:) insallah olursun ve hatta insallah ben de olurumEvet bende çok kesinim. Dünkü kaçamaklarım ve yediğim abur cuburlar bitti. Artık daha hafif ve zayıf bi insan olucam:)
Regli hormonları altüst ediyor.. İnsan çok acıkıyor. Bence bir tabak sarmayla kilo almazsın yalnız sakın bırakma başka bir şey yeme iyi gidiyorsun beraberce sabır edelim.Kizlar iki gun cok iyi gittim. Kahvaltidan sonra tek lokma yemedim. Ustelik reglim. Ama suanda coook üzgünümdayanamadim asiri aciktim 1 tabak yaprak sarmayla 2 dilim ekmek yedim. Off ne yapicam bilmiyorum. Saat 19.00 da yedim. Iki gunku verdigim kilolari almis miyimdir??
Iyi bari vicdan azabindan kivraniyordum. Yok asla birakmam merak etme sen. Sadece cok moralim bozuldu. Destegin icin sagol canim. Umarim reglim bitince daha sıkı yaparım diyetimiRegli hormonları altüst ediyor.. İnsan çok acıkıyor. Bence bir tabak sarmayla kilo almazsın yalnız sakın bırakma başka bir şey yeme iyi gidiyorsun beraberce sabır edelim.
Çok teşekkür ederim canımm İnşallah hep birlikte incecik olalımmmHosgeldin:) insallah olursun ve hatta insallah ben de olurum
Savur saçını yazmışsın ya onu silip istediğin gibi ayarliyorsun kendin canım . Yoksa hazır kalıp bir şey yok.Bisey soracagim su hedef kilo guncel kilo felan yaziyor ya, 2 yildir bulamadim onunerden yaziliyor?
Tamam tesekkurler canimSavur saçını yazmışsın ya onu silip istediğin gibi ayarliyorsun kendin canım . Yoksa hazır kalıp bir şey yok.
Neyin birinci sayfasi:) ?Birinci sayfaya yazayım mı senide
Benim konunun ilk sayfası kilo takibi yaptımda hem motivasyon olur diyeNeyin birinci sayfasi:) ?
Anladim. Beni de yazarsan sevinirim☺Benim konunun ilk sayfası kilo takibi yaptımda hem motivasyon olur diye
Beraber başlıyalım gün olarakta dün kaç kiloydun bugün kaç kilosun.Anladim. Beni de yazarsan sevinirim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?