Tek öğün beslenme günlüğü

Çareler bitmez İnternette çok güzel fitness videoları var bayağı kalori yaktırıyor
Bazen o kadar yorucu geliyor ki herşey.. yani sürekli sürekli diyet yapmak beni çok yordu. Sizde öyle mi? Ver,al,ver,al düzeni hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.. bu yüzden spor yapmaktan iyice soğudum

Bazen o kadar yorucu geliyor ki herşey.. yani sürekli sürekli diyet yapmak beni çok yordu. Sizde öyle mi? Ver,al,ver,al düzeni hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.. bu yüzden spor yapmaktan iyice soğudum
Çoğu kadında öyledir canım hiç üzülme senden çok var benden çok var Elimizden geleni yapmak zorundayız bakarsan bağ bakmazsan dağ olurmuş kilo fazlalığı olunca insan kendini çok kötü hissediyor Yani aşağılık bir yaratık gibi hissediyorum Mesela ben kendimi şu an Ama bu sefer kararlıyım kiloları vereceğim Bir daha da hayat boyu almayacağım sen de inşallah ideal kilona gelirsin

Zaten bir insan ideal kiloya ideal vücuda Kavuşunca spora alışınca
güçlü Dinç çok cazip çekici bir hayatı bırakmak istemez herhalde neye alışırsan alıştırırsan öyle gidiyor sanırım zaten İnsan insan hayata bir kere geliyor onu da şişman geçirmek ahmaklık sanırım kendime böyle telkinler yapıyorum İnşallah sonuç alırım

Evet bende çok kesinim. Dünkü kaçamaklarım ve yediğim abur cuburlar bitti. Artık daha hafif ve zayıf bi insan olucam:)

Kizlar iki gun cok iyi gittim. Kahvaltidan sonra tek lokma yemedim. Ustelik reglim. Ama suanda coook üzgünüm dayanamadim asiri aciktim 1 tabak yaprak sarmayla 2 dilim ekmek yedim. Off ne yapicam bilmiyorum. Saat 19.00 da yedim. Iki gunku verdigim kilolari almis miyimdir??

Regli hormonları altüst ediyor.. İnsan çok acıkıyor. Bence bir tabak sarmayla kilo almazsın yalnız sakın bırakma başka bir şey yeme iyi gidiyorsun beraberce sabır edelim.

Regli hormonları altüst ediyor.. İnsan çok acıkıyor. Bence bir tabak sarmayla kilo almazsın yalnız sakın bırakma başka bir şey yeme iyi gidiyorsun beraberce sabır edelim.
Iyi bari vicdan azabindan kivraniyordum. Yok asla birakmam merak etme sen. Sadece cok moralim bozuldu. Destegin icin sagol canim. Umarim reglim bitince daha sıkı yaparım diyetimi

Anladim. Beni de yazarsan sevinirim☺
Beraber başlıyalım gün olarakta dün kaç kiloydun bugün kaç kilosun.
Tabi biz min yediğimiz için günlük tartım yaparız diye düşündüm sen istersen haftada bir ver canın nasıl istiyorsa sıkma kendini sen not al de ben not alırım.

Lady Pear ilk sayfaya kiloları yazıyorum istediğin zaman kilonu verebilirsin ben tarih olarak işlerim. Burası sıkıcı olmasın istiyorum aylık kilo haftalık kilo bildirimi değil keyfimiz ne zaman istedi o zaman kilo bildirim yapacağız oley

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…