- 29 Aralık 2019
- 273
- 511
- 103
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
2 gündür oruç tutuyorum tek öğün yapıyorum iftarda ne yeresm onunla başka yokMemnuniyetle çok isterim
Ne zaman başlıyorsun
Bu şekilde tek öğün mü yapıyorsunSelamlar
Bugün 11.30-12.45 arası yemek zamanım
--- karın dolusu incir(ağacımız varda)
--- bir dilim karpuz yarım armut
--- bir bardak süt
--- 4 dilim kızarmış çavdar ekmeği zeytinyağı ve Salça ile yedim çok lezzetli geldi
En iyisi oruc tutmak bende haftaya tutayım inşallah.2 gündür oruç tutuyorum tek öğün yapıyorum iftarda ne yeresm onunla başka yok
Daha bugün başladım ama önceden bir ay kadar denemiştim insan çok rahat oluyor günün herhangi bir saatinde istediğimi yiyebiliyorum hem nefsim doyuyor.Bu şekilde tek öğün mü yapıyorsun
Menü çok güzel afiyet olsun
yok canım niye sakıncası olsunEn iyisi oruc tutmak bende haftaya tutayım inşallah.
Kilo yaş boy nedir sakıncası yoksa ilk sayfaya yazayım takip ederiz
seni etkilemeyeyim sen nasıl ne diyeti yapmayı düşünüyordyn konu başlığı öyle olunca bana da uyuyor diye geldim gerçekten çok rahat zinde oluyor insanDaha bugün başladım ama önceden bir ay kadar denemiştim insan çok rahat oluyor günün herhangi bir saatinde istediğimi yiyebiliyorum hem nefsim doyuyor.
Yani 23 saat su bitki çayı 1 saatte istediğini ye.
Tek öğün diyeti yapıyorum beraberizseni etkilemeyeyim sen nasıl ne diyeti yapmayı düşünüyordyn konu başlığı öyle olunca bana da uyuyor diye geldim gerçekten çok rahat zinde oluyor insan
Tamamdır ozamanTek öğün diyeti yapıyorum beraberiz
Şimdilik 65 inşsllahHedefin kaç kilo canım
Ben bu diyeti niye seçtim Yemeği çok seven birisiyim öyle yemeğe başladı mı kısamıyorum Yani az yiyemiyorum Onun için tek öğün olsun Çok yemek yiyeyim nefsim beni rahatsız etmesin geri kalanı aç kalabiliyorum zaten vücudumda benden bir şey istemiyor Çünkü tek öğünde Çok yiyorum.İyi akşamlar iftarda yediklerim
1 küçük kase fasulye
1 büyük kase cacık içine yarım limon zerdeçal zencefil toz kırmızı biber ilave edip öyle yedim
arkasından 1kase çekirdek yedim çayın yanında artık kapattım günü
Sence çekirdek fazla mı oldu ?canım çok istiyordu
Sen bana göre kilonu daha hızlı verirsin muhtemelen benim insilün direncm var kağnı misali çok yavaş veriyorum o yüzden çabuk sıkılıyorum diyetten beraber destek olalım birbirimize bırakmayalım
bende sık sık insilünü zıplatmak istemiyorum en doğru düzgün diyet modeli bu gibi geldi bana bende de doymak gibi bi dürtü yok sanki yedikçe yiyorumBen bu diyeti niye seçtim Yemeği çok seven birisiyim öyle yemeğe başladı mı kısamıyorum Yani az yiyemiyorum Onun için tek öğün olsun Çok yemek yiyeyim nefsim beni rahatsız etmesin geri kalanı aç kalabiliyorum zaten vücudumda benden bir şey istemiyor Çünkü tek öğünde Çok yiyorum.
Bence az yemişsin fasulye istediğin kadar yiyebilirsin ekmek olmadan. Evet bazılarının vücudu dirençli oluyor vücut açlık moduna geçiyormuş tedbir amaçlı kilo verdirmiyorMuş Sen de çok az yemişsin Bence biraz daha ye zeytinyağlı fasulye barbunya bezelye istediğin kadar ye midenin şişmesinden Korkma zaten tek öğün yiyorsun geri kalan da Hazım ediyor mide. kendini zorladıkça zaten Çabuk sıkılırsın diyeti de çabuk bırakırsın ömür boyunca Oruç tutacak değilsin onun için Yediğin bir öğünde istediğin her şeyi yiyebilirsin yani şeker beyaz ekmek paket gıda olmadan tabi haşlanmış közlenmiş sebzeler patatesli yoğurtlar...
Bence vücudunda sana yardımcı olacaktır böylelikle. Birlikte istediğimiz kilolara düşeceğiz buna inan ben inanıyorum yetsin artık kilolar. Ama bu sefer yavaş yavaş.
Geçen yıl 84 den 67 düşmüştüm bu şekilde oruç tutarak bende sporda yapmıştım bu defa yaz olunca hem oruç hem spor zorluyorEvet daha önce tek öğün diyeti denemiştim vücut otomatikman kilo verdi 61 kiloya düşmüştüm sonra nasıl bıraktım ben de bilmiyorum Çok pişmanım.
vücut 3 günden sonra saatlik sisteme geçiyor yani öğün saati geldi mi gıda istiyor Acıkmıyor İnsan gerçekten uyku azalıyor hareket artıyor kilo azalıyor insan kendini pişman hissetmiyor tek öğün olduğu için hak ediyorum diyor mutlulukla günleri geçiriyor Ben çok sevmiştim tekrar başladım bu sefer uzun bir süre devam etmek istiyorum inşaAllah
MaşaAllah ne çok vermişsin demek ki vücudunu tanıyorsun ki başarılı olmuşsun bu seferde olacak bende sayende kilo veririmbende sık sık insilünü zıplatmak istemiyorum en doğru düzgün diyet modeli bu gibi geldi bana bende de doymak gibi bi dürtü yok sanki yedikçe yiyorum
Az mı olmuş yediklerim evet sonrada sıkıntı olup bırakmak istemem dediğin gibi bitık fazlalaştırıcam
Şekerli paket gıdalar tüketmiyorum zaten dikkat ediyorum canım
Bende inanıyorum bitti bu iş artık
Geçen yıl 84 den 67 düşmüştüm bu şekilde oruç tutarak bende sporda yapmıştım bu defa yaz olunca hem oruç hem spor zorluyor
Yürüyüş.,android programları (İnfitiy, 30 gun fisness,), az ağırlıkSenin için akşam iftardan sonra yapmaya çalışıcam benim yüzümden erteleme sporu günlük yapamasamda devam etmeye çalışırım evde eliptik bisikletim var onunla yarımsaat le başlarım inşallah sen ne yapıcan egzersiz olarak
aa çok iyi sen daha donanımlısınYürüyüş.,android programları (İnfitiy, 30 gun fisness,), az ağırlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?