Tek öğün beslenme günlüğü

Hosgeldin
Kaç kilosun ilk sayfaya yazayım canım bundan sonraki kilo bildirimlerini istediğimiz zaman yapıyor sıkıcı yapmak istemedim.
Hosbulduk canim bu sabah ackarna 70.5 ciktim bugun tek ogun beslendim yazin bu yontemle 5 kilo vermiştim malesef devamini getiremedim ama simdi pes etmek yok yaza az kaldi 15 kilo vermek istiyorum insallah hepimiz veririz

Hosbulduk canim bu sabah ackarna 70.5 ciktim bugun tek ogun beslendim yazin bu yontemle 5 kilo vermiştim malesef devamini getiremedim ama simdi pes etmek yok yaza az kaldi 15 kilo vermek istiyorum insallah hepimiz veririz
İnşallah bende yetmisleri gördüm şu an 65 kiloyum 55 hedefim. beraberce başaracağız

Merhaba canim bugün sadece 100 grm gitmis ödem yokmus demekki saat 2 de yedim dunde o saatte yemistim ekmek tuketmeyi kestim . Aksam 7 de zerdecal limon tarcin ve pulbiberli yogurt yiyorum o kadar
Olsun hergun kilo gidecek değil ya bu tek öğünde yavaş yavaş kiloyu atıyor vücut. Şekeri ve beyaz ekmeği hiç yeme otomatikman gider. O şeker var ya şeker bende çok düşkündüm. Az az bırakmaya mecbur oldum.

Benimde tam tersine sekerle hic aram yok sadece cay ve kahvede kullaniyorum ama tuzdan vazgecemiyorum ya oda odem tutuyor

missbellaa ne var ne yok Boş bırakmayalım burayı biliyorsun asla vazgeçmek yok tamam illa ki kilo vereceğiz
Sigarayi birakma evresindeyim o yuzden 1 gun yapip 1 gun bozuyorum diyeti ama kararliyim. Gidecek kilolarim. Tartilmadim. Diyeti tekrar duzene oturtunca tartilip sana soylecegim canim. Tesekkur ederim ilgin icin

Benimde tam tersine sekerle hic aram yok sadece cay ve kahvede kullaniyorum ama tuzdan vazgecemiyorum ya oda odem tutuyor
Tuz bir iki gün diyetle vücuttan atılıyor şekeri atması epey bir zaman alıyor. Masum gibi görünüyor ama çay ve kahveyide sek iç bence önerim.
Sigarayi birakma evresindeyim o yuzden 1 gun yapip 1 gun bozuyorum diyeti ama kararliyim. Gidecek kilolarim. Tartilmadim. Diyeti tekrar duzene oturtunca tartilip sana soylecegim canim. Tesekkur ederim ilgin icin
İnşallah tez zamanda kurtulursun sigara bırakanlar kilo alıyor bildiğim kadarıyla ama zehir ya insanın güzelliğini bitiriyor cirkinlestiriyor kademeli biraknak iyi tabi birden olmaz çok iyi karar almışsın tebrikler

Selamlar
Sabah 1 saat kadar egzersiz yaptim
Bugün 11.30-12.45 arası yemek zamanım
--- karın dolusu incir(ağacımız varda)
--- bir dilim karpuz yarım armut
--- bir bardak süt
--- 4 dilim kızarmış çavdar ekmeği zeytinyağı ve Salça ile yedim çok lezzetli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…