- 13 Aralık 2019
- 40
- 12
- 3
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
HosgeldinMerhabalar kızlar bende katılmak istiyorum yarin baslayacagim insallah
Hosbulduk canim bu sabah ackarna 70.5 ciktim bugun tek ogun beslendim yazin bu yontemle 5 kilo vermiştim malesef devamini getiremedim ama simdi pes etmek yok yaza az kaldi 15 kilo vermek istiyorum insallah hepimiz veririzHosgeldin
Kaç kilosun ilk sayfaya yazayım canım bundan sonraki kilo bildirimlerini istediğimiz zaman yapıyor sıkıcı yapmak istemedim.
İnşallah bende yetmisleri gördüm şu an 65 kiloyum 55 hedefim. beraberce başaracağızHosbulduk canim bu sabah ackarna 70.5 ciktim bugun tek ogun beslendim yazin bu yontemle 5 kilo vermiştim malesef devamini getiremedim ama simdi pes etmek yok yaza az kaldi 15 kilo vermek istiyorum insallah hepimiz veririz
Merhaba canim bugün sadece 100 grm gitmis ödem yokmus demekkiİnşallah bende yetmisleri gördüm şu an 65 kiloyum 55 hedefim. beraberce başaracağız
Olsun hergun kilo gidecek değil ya bu tek öğünde yavaş yavaş kiloyu atıyor vücut. Şekeri ve beyaz ekmeği hiç yeme otomatikman gider. O şeker var ya şeker bende çok düşkündüm. Az az bırakmaya mecbur oldum.Merhaba canim bugün sadece 100 grm gitmis ödem yokmus demekkisaat 2 de yedim dunde o saatte yemistim ekmek tuketmeyi kestim . Aksam 7 de zerdecal limon tarcin ve pulbiberli yogurt yiyorum o kadar
Benimde tam tersine sekerle hic aram yok sadece cay ve kahvede kullaniyorum ama tuzdan vazgecemiyorum ya oda odem tutuyorOlsun hergun kilo gidecek değil ya bu tek öğünde yavaş yavaş kiloyu atıyor vücut. Şekeri ve beyaz ekmeği hiç yeme otomatikman gider. O şeker var ya şeker bende çok düşkündüm. Az az bırakmaya mecbur oldum.
Sigarayi birakma evresindeyim o yuzden 1 gun yapip 1 gun bozuyorum diyeti ama kararliyim. Gidecek kilolarim. Tartilmadim. Diyeti tekrar duzene oturtunca tartilip sana soylecegim canim. Tesekkur ederim ilgin icinmissbellaa ne var ne yok Boş bırakmayalım burayı biliyorsun asla vazgeçmek yok tamam illa ki kilo vereceğiz
Tuz bir iki gün diyetle vücuttan atılıyor şekeri atması epey bir zaman alıyor. Masum gibi görünüyor ama çay ve kahveyide sek iç bence önerim.Benimde tam tersine sekerle hic aram yok sadece cay ve kahvede kullaniyorum ama tuzdan vazgecemiyorum ya oda odem tutuyor
İnşallah tez zamanda kurtulursun sigara bırakanlar kilo alıyor bildiğim kadarıyla ama zehir ya insanın güzelliğini bitiriyor cirkinlestiriyor kademeli biraknak iyi tabi birden olmaz çok iyi karar almışsın tebriklerSigarayi birakma evresindeyim o yuzden 1 gun yapip 1 gun bozuyorum diyeti ama kararliyim. Gidecek kilolarim. Tartilmadim. Diyeti tekrar duzene oturtunca tartilip sana soylecegim canim. Tesekkur ederim ilgin icin❤
Merhaba bende sana eşlik edebilirim beraber daha istikrarlı olabiliriz istersen
Merhaba bende sana eşlik edebilirim beraber daha istikrarlı olabiliriz istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?