- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
Canım çok güzel olmuş, emeklerine sağlık...a.s.
Ben bu modelden bol bol örmüştüm,kızıma, yeğenlerime, arkadaşlarıma...
Gerçekten çok kullanışlı oluyor...
ŞİMDİ YAZICAM HEPSİNİ AMA BU SAYILAR BENİM ÖRGÜME GÖRE.. ARKADAŞIMIN YAPTIĞINDA TAMAMI FARRKLI OLDU....
UMARIM AYDINLATICI OLMUŞTUR TATLIM....a.s.
emeğine sağlık canım gerçekten güzel omuş....
birde imlek sayılarını vermekte bize büyük bir iyilik yaptın...
örgünün en zor olan yanlarından biri başlayacağın örgünün imlek sayısını ayarlamak:bbo:
ama sen bu sayıyı verdiğin için artık işimiz daha kolaya.s.
annem yeğenime örnek arıyordu bunu bir göstereyim ben...
oyyy nazlım benim... Şeniz
nasıl özledim seni....:1hug:
beğendiğine çok sevindim tatlım.. çok tşekkür ederim....aminnn inşallah bitanem .. darısı baçına olsun inşllah .. bizde sana örelim bir sürü.. gerçi ben senin eline su dökemem ya....
valla tüm örgülerini takip ediyorum
bende seni çok özeldim ya kızını öp yerime tombiş yanaklı kızını
valla beklerim örgüleri karısmam cannım sen bana özelden adresini yaz yada msn de posta adresini bikaç bişeyler yolayacağım benden bi taneceik fıstığa hediye olsun anneside onun nasibine sandığın dibine koysun üçünüzüde çok çok öpüyorum adresini yazmayı unutma
delikafadulden.....:1shok:
oooooo hayatım sen aşmışsın.kaydirigubbakcemile5. mütiş görünüyor....ellerine sağlık ... emeğine sağlık.....vallahi süper olmuş....:teytey:
hürremcim yeleği örüyorum takıldım
.örneği koyucam 19 ilmek ya 6+6 haraşo aradaki düz kaç tane?
ajur 1arttır 3 topla 1 arttır değil mi?
şimdiden teşekkür ederim.
Bütün arkadaşlarımızında ördüğü çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. Bende ekimde doğacak bebeğim için örmeyi düşündüm . O zaman doğar doğmaz giyebilir sanırım. Ama bir kaç şey sormak istiyorum bende müsadenizle. Hürrem hanım yenidoğan için 1 tane bebe yünü yetermi acaba . 2 yada 3 tane farklı renk düşünüyorum ben . hem kız hem erkeğin giyebileceği renkler. malum cinsiyetimiz henüz belli olmadı. şimdi örer sonra süslerim diyorum . verdiğiniz sayılar işime yarayacak. bu sayılar yeni doğan için uygunmu yoksa biraz daha küçükmü yapayım. hatta bir denemeden sonra bunu çift renkli yapmayı da düşünüyorum. çok ta şirin düğmeler alırsam eminim güzel olur.
ama gel gör ki bebişim için ilk örgüm olacak . çok usta olmamakla beraber biraz anlarım örgüden . vereceğiniz tüyolarla ortaya güzel bişey çıkarabilirim umarım. gerçi annaanemiz başlamış bile hırka yelek örmeye ama ben daha görmedim. kendimde örmek istiyorum bir iki parça . yardımlarını bekliyorum . diğer modellerini de inceleyeceğim. nasılsa vaktim çok. hepsinden yavaş yavaş azar azar yaparım sanırım .
teşekkür ederim canım... başka kimse beğenmedi mi yaaa... :çok üzgünüm:bana da model ağır gibi geldi... sanırım ondan kimse yorum yapmamış...:çok üzgünüm:
hürremcim teşekkür ederim,anlatamadım,büyük ya da küçük demedim.19 ilmeği nasıl payettin dedim.kenarlar 6 haraşo ajurlar 3 er ilmek18 ediyor,ortadaki düz kaç tane çıkamadım içinden. içinden.
Bütün arkadaşlarımızında ördüğü çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. Bende ekimde doğacak bebeğim için örmeyi düşündüm . O zaman doğar doğmaz giyebilir sanırım. Ama bir kaç şey sormak istiyorum bende müsadenizle. Hürrem hanım yenidoğan için 1 tane bebe yünü yetermi acaba . 2 yada 3 tane farklı renk düşünüyorum ben . hem kız hem erkeğin giyebileceği renkler. malum cinsiyetimiz henüz belli olmadı. şimdi örer sonra süslerim diyorum . verdiğiniz sayılar işime yarayacak. bu sayılar yeni doğan için uygunmu yoksa biraz daha küçükmü yapayım. hatta bir denemeden sonra bunu çift renkli yapmayı da düşünüyorum. çok ta şirin düğmeler alırsam eminim güzel olur.
ama gel gör ki bebişim için ilk örgüm olacak . çok usta olmamakla beraber biraz anlarım örgüden . vereceğiniz tüyolarla ortaya güzel bişey çıkarabilirim umarım. gerçi annaanemiz başlamış bile hırka yelek örmeye ama ben daha görmedim. kendimde örmek istiyorum bir iki parça . yardımlarını bekliyorum . diğer modellerini de inceleyeceğim. nasılsa vaktim çok. hepsinden yavaş yavaş azar azar yaparım sanırım .
ben o yukarıda resmini gösterdiğimi 100 ilmekle başladım... 50 gr falan gitti... ipin yarısı duruyo... 100 gr rahatlıkla yeter... onu deneme amaşçlı örmüştüm zaten bebe yünü alıp yine 100 ilmekle tekrar deneyeceğim... ama önüne daha çocuksu bi model koyacağım... bi arkadaşım buna çok yaşlı işi olmuş dedi... moralimi bozdu.. ağır olmuş...
ay üzülme canım . şimdi daha güzelini yaparsın delikafadulden . bende zaten bi tane örnek yapıcam eminim bi sonraki daha güzel olacak . hürremcim teşekkür ederim tavsiyelerin için . tabi sanada maibeyaz.ama önüne daha çocuksu bi model koyacağım... bi arkadaşım buna çok yaşlı işi olmuş dedi... moralimi bozdu.. ağır olmuş..
ay üzülme canım . şimdi daha güzelini yaparsın delikafadulden . bende zaten bi tane örnek yapıcam eminim bi sonraki daha güzel olacak . hürremcim teşekkür ederim tavsiyelerin için . tabi sanada maibeyaz.
ben şimdi belli olmadığı için cinsiyetimiz önce örücem süslemelerini daha sonra yapıcam . örgüde değil belki ama süslemede oldukça başarılıyımdır şakkıdı bende bitirince buradan paylaşırım yaptıklarımı .
Belki daha erken benim için ama napayım insan özeniyor işte ilk olunca birde. birde hepsi sonra birikirse zor olur gibi geliyor.
mai beyaz yeleğin çok güzel olmuş ellerine sağlık yaşlı işi falan değil senin için rahat olsun güle güle giysin bebişin zaten emek verilen herşey güzel olur ve değerlidir arkadaşın sanırım renginden dolayı öyle demiş olabilir mavi ya da pembe turuncu canlı renk olsaydı böyle demezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?