Tek suçlu ben miyim?bi akıl verin bana lütfen

Şimdiş şöyle düşünelim... Herkesin bir özel hayatı var sevgilinin ve senin yaptığın gibi herkes birbirini kıskanıyor olsa bir selamdan, bir merhabadan halimiz ne olur düşünebiliyor musun?
İş gereği onlarca insanla muhattap oluyoruz. Biz nasıl ki her ''merhaba'' dediğimiz insan için pembe panjurlu ev hayalleri kurmuyorsak erkekler de kurmuyor emin ol. Bu kadar sıkıp, bunaltarak birbirinizi yalana itiyorsunuz ki bu da ilişkinizde başka yaralar açabilir. O yüzden daha dikkatli olup aşkınızı yaşayın. Saygınızı da kaybederseniz ömür boyu ''?kim? kiminle? nerede? ne konuşuyor?'' diye düşünürsünüz tek bir farkla birbirinizin hayatında olmayarak.
O yüzden yeni bir başlangıç yapın sevgilinizle.

ben tek seye takıldım.en sevmedıgım sey ıkı ınsan arasında tartışma olunca bunun annelere anlatılmasıdır.ne yanı annesı arayınca sorunmu çözülecek.ne ayıp 33 yasında ama ozel hayatını annesine anlatıp annesını sızınle muhattap edıyorsa evlenıncede anlatır her seyı.bu durumda annesıde sıze ne dıcek oğlum yapmaz yada çocukça davranmayın kızın zaten canı sıkılmış.gıtsın annesının gonlunu kendı alsın bu ıse soktuğu ıcın

evt aslında suçun büyüğü sevgilimde

aynen öyle çocuk gibi annesine anlatıyo ya sanki annesi çözecek aramızdaki sorunları

barıştık diye seviniyodum ama şu an çok sinirliyim.
yemeğin olduğu gecenin ertesi günü geziye gitmişler o zaman kavgalıydık ama istese benide götürebilirdi neymiş kimse eşini v.s getirmiyormuş,biliyodum gezi olacağını ama izin alabilirsem gitmeyebilirim demişti gitmiş,artık hiç güvenim kalmadı ona hiç affetmiycem onu hiççç,düşünebiliyomusunuz geziye gidiyo ve beni götürmüyoo delirmek üzereyim

Güzelim sen yazdıklarımı okumadın galiba!!!!
Tamam her görüşümüzü harfi harfine uygula demiyoruz ama bu kadar da olmaz.
Yapma lütfen ya. Bu cidden sağlıklı bir davranış değil.

Bence kendinizi frenleyin biraz.

Bir kere koskoca adam öğrencisi ona selam verdi diye kızı paylamışsınız.

Kız da herhalde çekindi de bir şey diyemedi.

Bana deseydiniz ne münasebet senin sevgiline mi kaldım diyerek olay çıkarırdım orada.

Ne kadar ayıp, o kızı sevgilinin yanında nasıl bir konuma soktuğunu bir düşün bence.

Bu kadar kıskançlık iyi değil.

İlişkinizde sorun olmaması için sizin kendinizi dünyadan soyutlamanız gerekiyor herhalde

Valla ben konuyu açanın en fazla 17-18 yaşlarında olduğunu düşünmüştüm.24 ve 33'müş.Hayret içindeyim doğrusu
Söylenecek birşey yok bence.Tedavilik bir durum gerçekten
Ama yine de bir de tavsiye verebilirim belki.Bence siz erkek arkadaşınızın gözlerine en yakın zamanda mil çektirin.
Böylece içiniz rahat eder:)))Hatta çelik bir de zırh alın tam olsun:)

Son düzenleme:
bende benzer durumları yaşadım çok sevdiğinden oluyo hep bu tarz şeyler oturup konuşmanız karşı cinse karşı tavır sergilemeniz gerekio.....

Güzelim sen yazdıklarımı okumadın galiba!!!!
Tamam her görüşümüzü harfi harfine uygula demiyoruz ama bu kadar da olmaz.
Yapma lütfen ya. Bu cidden sağlıklı bir davranış değil.

ama isteseydi benide götürebilirdi o geziye yada gitmeseydi

selam verdi diye paylamadım kolundan tuttu diye payladım

Artık kötü bişey söylememeye karar verdim sana.

Yapacağın tek şey kavga etmek olacak.

Sinirinden patlayacaksın catlayacaksın.

Kendine ruhen ve saglıgına zarar vericeksin.

Sonra inat olsun diye sende onun damarına basarsan basarsın.

Bi ton kavga da ozaman edeceksiniz.

Sonra 1-2 güne barışıp hiçbişey yokmuş gibi devam edeceksiniz.

Sen başka başlık açma kuzum.Burdan an be an paylaş bizimle noldugunu.

Hadi barışırsınız 2 güne sıkma hiç canını.

Bu ilişki tarzı sizin ilişki tarzınız ya alışacaksin ya alışacaksin.

nasıl bir ilişki, nasıl bir hayat okurken daraldım...

üzerinize konan sineklerin cinsiyetini de belirleyin karşılıklı oldu olacak, daha kolay kavga edersiniz...

rahat bırakın birbirinizi yahu (bu sözüm sadece size değil bu şekilde aşk yaşadığını zanneden herkese) sevginizin keyfini çıkarın...

Son düzenleme:
bana kızmanı istemem ama erkek bir hocayla tokalaşmandan doğal ne olabilir ,hocan neticesinde.
aynı şekilde nişanlınızın bir samimiyet gereği koluna giren bir kadına çıkışınız da çok sağlıklı değil..
özgüveni yüksek tutmak lazım.sizin kısıtlamanızla olacak şey değil. o sıradan bir tanıdığı siz sevdiği kadınsınız :) o sizi seviyorsa tehlike olarak algılamayın bunları.

o sizinle mi ? evet. rahat olursanız sevdiğiniz adam da bununla ilgili hoşnut olacaktır..

bizimle dalga mı geçiyosun sabır sınırımızı mı ölçüyosun lütfen doğru söyle

lütfen hiç affetme onu da adam rahata kavuşsun.o da bi insan evladı yazık valla.

seni sevmiyor ve artık istemiyor lorena, sana yalan söylemiş, kız kolundan tutmuş, dans eden kızlara bakmış :2: 10 kusurlu hareketin hepsini yapmış, ayrıl.. hatta lütfen ayrıl, adamcağızın, senin ve bizim ruh sağlığımız açımızdan..

Yahu araniz bozukmus nasil goturecek seni geziye ????

Cocugun sana geri dondugune sukretmiyorsun,
yine sorunlar sorunlar...

herkesin sabri bir yere kadar sende fazla zorlama istersen,
2 gun sonrada gelip beni terketti yazma..

boyle devam edersen zaten terkedilmen yakinda bakalim hayirlisi..

merhaba Lorena,

her konunuzda size kıskançlığınızdan ötürü inanılmaz sinirleniyorum,ama okumaktan da kendimi alamıyorum. Stockholm Sendromu yaşattınız yemin ediyorum

sorunuzun cevabına gelince.. evet.

lorenacım benim nişanlım benim aşırı kıskanç olduğumu düşünüyo
beni öpüp başına koyması için senin konularını okutucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…