KIZ SENİN DÜNYANDA SUÇLU -
Aslında kızın senin abarttığın gibi bir terbiyesizliği , sevgiline yazılma durumu olmamış.
Bu senin hayalinde gerçekleştirdiğin bir tavır.
Hala kız suçlu deyip durma.
KIZ SUÇLU DEĞİL arkadaşım DEĞİL.
ben tek seye takıldım.en sevmedıgım sey ıkı ınsan arasında tartışma olunca bunun annelere anlatılmasıdır.ne yanı annesı arayınca sorunmu çözülecek.ne ayıp 33 yasında ama ozel hayatını annesine anlatıp annesını sızınle muhattap edıyorsa evlenıncede anlatır her seyı.bu durumda annesıde sıze ne dıcek oğlum yapmaz yada çocukça davranmayın kızın zaten canı sıkılmış.gıtsın annesının gonlunu kendı alsın bu ıse soktuğu ıcın
Güzelim sen yazdıklarımı okumadın galiba!!!!
Tamam her görüşümüzü harfi harfine uygula demiyoruz ama bu kadar da olmaz.
Yapma lütfen ya. Bu cidden sağlıklı bir davranış değil.
Bence kendinizi frenleyin biraz.
Bir kere koskoca adam öğrencisi ona selam verdi diye kızı paylamışsınız.
Kız da herhalde çekindi de bir şey diyemedi.
Bana deseydiniz ne münasebet senin sevgiline mi kaldım diyerek olay çıkarırdım orada.
Ne kadar ayıp, o kızı sevgilinin yanında nasıl bir konuma soktuğunu bir düşün bence.
Bu kadar kıskançlık iyi değil.
İlişkinizde sorun olmaması için sizin kendinizi dünyadan soyutlamanız gerekiyor herhalde
barıştık diye seviniyodum ama şu an çok sinirliyim.
yemeğin olduğu gecenin ertesi günü geziye gitmişler o zaman kavgalıydık ama istese benide götürebilirdi neymiş kimse eşini v.s getirmiyormuş,biliyodum gezi olacağını ama izin alabilirsem gitmeyebilirim demişti gitmiş,artık hiç güvenim kalmadı ona hiç affetmiycem onu hiççç,düşünebiliyomusunuz geziye gidiyo ve beni götürmüyoo delirmek üzereyim
barıştık diye seviniyodum ama şu an çok sinirliyim.
yemeğin olduğu gecenin ertesi günü geziye gitmişler o zaman kavgalıydık ama istese benide götürebilirdi neymiş kimse eşini v.s getirmiyormuş,biliyodum gezi olacağını ama izin alabilirsem gitmeyebilirim demişti gitmiş,artık hiç güvenim kalmadı ona hiç affetmiycem onu hiççç,düşünebiliyomusunuz geziye gidiyo ve beni götürmüyoo delirmek üzereyim
ama isteseydi benide götürebilirdi o geziye yada gitmeseydi
ım
ona inat bşy yapmam lazım o geziye gittiyse bende gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?