Tek suçlu ben miyim?bi akıl verin bana lütfen

Yazdıklarınız çok doğru siz birini değiştirmek yerine kendi doğrunuzun peşinden gitmişsiniz en doğrusu olarak.
Ancak konu sahibinin eski konularına lütfen bakın, adamı öğrencisinden tutun, kantine girip çay içmesinden bile kıskandı.
İşine gelmiyorsa ayrılırsın. Konu sahibinin yaptığı "zerre uyuşmuyoruz ama dur bakalım belki benim dediğim olur" diye diye hayatı hem kendine hem karşısındakine zehir etmek başka bi'şey değil.

Ne kadar hastalıklı bir ilişkiye sahip olduğunuzun farında mısınız

İkiniz de ilişkinizi yıpratmak için ne kadar çaba göstermişsiniz. Kıskançlığın dozunu fazlasıyla kaçırmışsınız ama sadece siz değil erkek arkadaşınız da. Biraz uzak kalıp birbirinizi özleseniz, kavga etme seviyesine geldiğinizde kendinizi frenleseniz belki ilişkinizi düzeltebilirsiniz.

lorena açtığın bütün konular aynı kıskançlık! yahu kızlar oynamışta oda seyretmişmiş napıcaksın buadamı fanusamı koyucaksın ayrıca sen böyle hastalık şekilde kıskançlık gösterirsen oda sana yapar niye şikayet ediyosunki

evet gerçekten takıntılıyım bunun farkındayım
şunu söylediniz ya çok sevindim çünkü sende asistanlık yapmışsın ve öğrencinin koluna girmesini normal bulmuyorsun,sevgilime lanet etmek geliyo içimden ama Allah a havale ettim onu
ben çok kötü tepki verdim durmadan msj attım o konuşma yaparken bile oda etkilendi tabi tek hatam bu oldu
ama haketti biryandan çünkü onu defalarca uyardım ve oda bana,mrk etme rahat ol kimse bana yakın davranamaz mesafeliyim öğrencilere karşı.dedi.kandırmış beni..

fazla bşy kesilmiyomuş sanırım yani farketmezler heralde

yok,ortak kız arkadaşımız yok
ben neden özgüvensizim peki bunun için hiçbir neden yok
bişey söyleyeyim,okulda kimse beni sevgilime yakıştırmaz mesela,düşünün en samimi arkadaşımdan hiç tanımadığım insanlar bile o kız niye bu adama bakmış diye söylüyolar arkamızdan,ama seviyorum napiyim
ben değil adam bana yazık etti
ayrıca hiç kıskanma oda bana katlanmıyo tamamen ayrıldı bugün ben ikna ettim

ztn uzak kalcaz biraz ama inş özler beni

son gelişmeleri anlatayım dün attığım mesajlara bugün cevap verdi
tartıştık telefonda beni rezil ettin dedi oturumda bazı kelimeleri yanlış söyledi bunu benim o sahnedeyken msj atmama bağladı haklı bşy demiyorum,ama o sebep oldu.
dediki dayanamıyorum artık bu kaçıncı dedi ayrılmak istedi ben ikna ettim ayrılmamaya gurur yapamadım.
söz kıza geldi dediki git özür dile,ben şok oldum tabi hadi iş arkadaşı olsa anlarım öğrenci..açtım ağzımı yumdum gözümü.o kız benden daha mı değerli senin için dedim sen ne biçim insansın kim oluyo o kız dedim saydım..
oda dediki önemli değil ama benim öğrencim gidip oda burda anlatıcak dedi ayıp fln dedi
snra asla dilemem dedim yani bi küfretmediğim kaldı çok sinirlendim hem suçlu hem güçlü ya neredeyse kızın koluna girer gibi yapmasını normal karşılıyo bu nasıl bi adilik çok sinirrrrliyimmm
snra kapattık galiba bi süre görüşmiycez

Ay 3 sayfa okudum delirdim .
Öğrenciye haketti deyip duruyorsun.
Görende kız sevgiline yapıştı zanneder. Kız ne yapmış kızdan resmen o. diye bahsetmek üzeresin . Ayıp değil mi yaptığın ?
Sen çok iyi birine denk gelmişsin , neden yaptı niye yaptı bilemezsin ki . Ben kızın yerinde olsam varya benim gibi birine denk gelmiş olsaydın halin dumandı ne diyorsun sen nasıl kendinde bu cürreti buluyorsun , ben senin sevgilini yemedim diye okkalı bir cevap yapıştırır seni yerle yeksan ederdim.
Adam haklı kariyerini yerle bir edeceksin. Orda burda konuşacak o öğrenci. Bunun nişanlısı böyle böyle diye.
Senin dışında ki her kız hakeder sanırsın kız yaptı kötü birşey.
Mail atan kadına da etmediğin beddua kalmamıştı. Sanırsın kadın sevgiline yapıştı.
Çok söylencek söz varda ...
Allah erkek arkadaşına akıl fikir versin. Çok üzülüyorum ona.
Bu arada aman gözünü seveyim üzüldüm diye bendende kıskanma 2.5 senelik ilişkim var not olarak ekleyeyim neme lazım beddua oklarından biri değmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca sadece cevap vermekle kalmaz üstüne atlardım. Çok şanslıymışsın canım özür dilemiş birde ya.
Ne kadar iyi bir kızcağızmış.

33 yaşındaki bahsi geçen sevgilinin tavrı çok tuhaf, sizin ki daha da tuhaf, devamını arife günü yazacağım, ok, byes

sevgiliniz sizin asistanınızken sevgili olduysanız, bir öğrenci olan sizinle sevgili olduysa neden başka bir öğrenciyle daha benzer şeyler yaşamasın diye düşünüyor olabilirsiniz.
Ki haklısınız üniversitede hoca öğrenci ilişkileri bunun için bunları kaldırmaz... düzgün üniversitelerde ve Batı'da -bırakın hocayı- asistanın öğrencisiyle çıkması görevi kötüye kullanma olarak kabul edilir. ama Türkiyede mutluluk tablosu kabul ediliyor nedense...

Üniversitelerdeki yozluklardan bahsetmişsiniz, bu biraz da gören gözle ilgili... ben hiç böyle taraklarda bezi olmayan pırıl pırıl çocuklar ve genç kızlar da görüyorum her gün...

her durumda 24 yaşında bir genç insansınız, sevgilinize hayatı zindan etmek dışında işleriniz, hevesleriniz olmalı... hayata dair planlarınız ne mesela? ne yapmak istiyorsunuz? neden keyif alıyorsunuz? hatırlıyor musunuz veya hiç fark ettiniz mi? yoksa hayatınızı sevgiliniz üzerinden mi yaşıyorsunuz? tutturmuşsunuz sevgili de sevgili diye, kendinize bir yaşam edinin önce...

Evet özür dilemen gerek.
Ne kadar bencilce davranıp basit düşünüyorsun.
Adamın kariyerini sarsıyosun bi'de üstüne ben mi o mu diye laf söylemişsin
Özgüvensizsin demiştim ama vazgeçtim sende feci bi'özgüven patlaması var nereye patlasam diye düşünüp duruyosun sıkıldıkça

canım bence alttan alan taraf sen ol eğer ikinizde böyle karşılıklı tartışırsanız sorun azalmaz daha çok büyür.Sen konuurken onun susması gerek o konuşuyosada senin susman gerekli.Sonuçta hakim önünde bi dava yok sakincede halledilebilir herşey.şunu söyliyim kıskançlık bir hastalıktır ve tedaviside güvendir. ona güveniyosan problem yapma bence. Ama kıskançlık yerine göre değişir abartmadan tadında güzel.Eminim üstesinden gelirsiniz. hatta şimdi onu ara ve onu çok sevdiğini söyle özüre bile gerek kalmaz fedakarlık gösteren taraf sen ol sonuçta sevgi fedakarlık işidir :92:

benim değil onun yaptığı ayıp onda biraz saygı olsa öyle davranmazdı,o sevgilimin koluna yapışma cürretini nereden buluyorsa bende ona haddini bildirme cürretini oradan buluyorum,sevgilimin üzülcek bi tarafı yok onun suçu bütün bunlar beeremiyo yaptığı mesleği..o mail olayını çok abartmıştım saçmalamıştım ama bu olay çk iğrenç

Ayrıca sadece cevap vermekle kalmaz üstüne atlardım. Çok şanslıymışsın canım özür dilemiş birde ya.
Ne kadar iyi bir kızcağızmış.

ne demezsin..

evt aslında belkide aklımda bu düşünce var ne kdr kötü..
haklsınız hayatımın merkezi haline getirmişim onu

Konuyu okurken ikinizinde 16 17 yaşlarında olduğunu sandım.
İki taraflı bu kadar kıskançlık ya da saplantı çok zararlı bir şey.
Senin hocanı öpmen ya da onun başka bir kadınla konuşması ne var ki bunda ?
Hastalıklı bir ilişki bu durum.
Sadece yıpratır sizi.

ne yapsam acaba birkeçgün msj atmasam mı,ama dayanamıyorum ki üzerinede girtmek istemiyorum

bak lorena. temastan temasa fark vardır. bazı insanlar dokunurlar ama bunda hiçbir art niyet yoktur. bu anlattıkları şeyi sanki daha bir ifade edebilme şeklidir. ben mehmet özü izlerim arada. konuklarınada yapar bunu. yani bir kola dokunmada art niyet araman yanlış. hadsizlik değil bu. sen herr harekette bir cinselllik arıyorsun. değil işte.

Senİşini,gücünü,aileni,okulunu,hayatını,gençliğini bırakmışsın kendini bu adamı kıskanmaya adamışsın.
O adam senin sevgilin.Orda o kürsüde bir kitleye hitap ediyor ve attığın mesaj yuzunden kelimeleri karıştırıyor ve sen yüzsüzce hala ama haketti diyosun.Adamın orda karıstırıp lafları kendini rezil hissetmesinin senin için bir önemi yok çünkü sen bencilin tekisin.Sadece kendini düşünüyorsun.O anda önemli olan tek şey senin kıskanclık duygun sevgilinin utanması değil.
O cocuk kafaya koydu şutlayacak seni haberin olsun belki bır sonrakı psıkopat kıskanclık kavganda degıl ama sonrasında belki mezun oldugunda kesinlikle.
Şimdi git istersen milyon tane mesaj at...
Bunları yazıyorum.Kendine cekı duzen ver demıyorum çünkü sen anlamazsın bundan.

lorena her konunda saçımı basımı yolduruyorsun bana
ssakın bu cocuğu bırakma
bu nazını niyazını cekicek baska kimse bulamazsın
Allah sabır versin sevgiline

sana burda herkes psikiyatriste git dedi şimdiye kadar yüzlerce defa
dinledinmi yok
senin durumunu kabul edip tedavi alman şart
ayıp birsey değil psikiyatriste gitmek
ama baskalarının hayatını bu kadar kısıtlamak
baska kadınları kızları incir cekirdeğinin 1000de birini doldurmayacak sebeplerle ahlaksız ilan etmek cidden çokkkkk ayıpp

Erkek arkdaşın mesleğini beceriyorda sen sevgililiği beceremiyorsun ! Yazık çocuğa gerçekten çok yazık hastalıklı bir ruh yapısına sahip bir kızla nereye kadar. Bugün olmazsa yarın biter bu ilişki başka bir ihtimal göremiyorum. Huylu huyundan vazgeçermi sen bugün nasılsan yarında öyle olacaksın değişmeyeceksin. Bari insanları zan altında bırakma her kıza potansiyel sevgilini elinden çalacak kız muamelesi yapma. Birgün öyle birine denk gelirsin tepe taklat eder seni, sanırsın bir sende sevgili var! Sevmek, aşık olmak güzel duygular, kıskanmakta güzeldir ama dozunda ! Herşeyin aşırısı zarar olduğu gibi bu ilişkinin sonunu getirecek şeyde bu..

Siz sevgili misiniz yoksa birbirinizin düşmanı mı Allah aşkına?
Okurken yaşınızı gerçekten küçük sandım, yok öğrenci koluna dokundu, yok kadınla konuştu. Yok mini etekli kızları izledi pislik falan? Aynı şekilde sizin hocayla tokaşmanıza tepki göstermesi çok garip, okuduklarım karşısında nutkum tutuldu diyebilirim. Birbirinizi çok saçma konular yüzünden yıpratıyorsunuz ama farkında değilsiniz.

Erkek arkadaşım 3 yıldır aynı firmada çalışıyor, ilk girdiğinde çalıştığı departman da çoğunluk erkek iken, şimdi tek erkek müdürü ve kendisi 5 kişinin içinde, ki turizm şirketi, bir çok çalışanı bayan ve yabancı. Bir çok etkinlikleri oluyor kahvaltı, bowling turnuvası, iftar yemeği, cadılar bayramı vs. Hepsine de katılıyor, tabiki şakalaşırlar, konuşurlar normal şeyler bunlar günün kaç saati birlikteler. Böyle ufacık konulardan birbirinizi üzmeye, eziyet etmeye değer mi hiç?
Tokalaştın mı? Kadınla konuştu, mini etekli kadınları izledi, bir öğrencisi koluna dokundu vs. Sanki öyle bakıyorsunuz ikiniz de bir açık yakalamak, birbirinizin tepesine binmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…