Konu sahibesi;
Diğer konularınıza göz atmadım, ama burdaki düşüncelerinizi okuyorum. ve gayet doğal karşılıyorum ben.
Kişi den kişiye fark ediyor bu durum, bu sebepten de farklı yorumlar yapılıyor.
Siz kendiniz gibi olun. Bu durumdan rahatsız oluyorsanız. Siz böylesiniz. Doğanız bu.
Allah karşınıza sizin doğanıza uygununu çıkarsın inşAllah.
Bakın size bir misal vereyim; müstakbel eşiniz için bir bayanın 'ruh ikizim!' demesinden rahatsız olurmusunuz?
Ben bu ve benzeri durumdan çok rahatsız oldum.
Heryerde heran birlikte geziyorlardı. S
kadın ona öyle bakıyordu ki, ruhum sıkılıyordu bu durumdan. müstakbel eşime başka bir bayan 'öyle' bakamazdı. O anlarda hissettiğim bu rahatsızlığımın boşuna olduğunu hiçbir zaman düşünmedim.
Aralarındaki yakın bağın nereden kaynaklandığını ve Durumdan rahatsız olduğumu bi kaç kez söyledim, ama o ( müstakbel eşim olacak kişi) bunun farkında değildi. Ona göre herşey gayet normaldi.
Bardağı taşıran son taşıran damlalar sonrası ben o kişi ile bir ömür sürdüremiyeceğimi anlamıştım.
Benim Canım çok yandı. Neler olup bittiğini anlatmaya ne gücüm var ne de isteğim.
Rabbim biliyor ya o yeter bana, Ona havale ettim ikisini de ve yolumu ayırdım.
Bu bayanla ilgili Gözüm hep arkada kalıyordu. Ama bitince ben rahatladım. elbetteki kolay olmadı. Sonuçta sevmiş güvenmiş birlikte hayırlı adımlar atmaya niyet edilmişti. Canım bunun için çok acıdı. Ama ileride eşime güvenemeyip acı çekmektense, şimdiki acıyı tercih ettim. İyiki de böyle yaptım. Ha bahsetmediğim ve beni derinden yıkan durum daha oldu... Ahiret gününe inanıyorum. Allah herkesin içini niyetini biliyor ya, herkes şu dünyada ettiğinin karşılığını bulacak. Zerre kadar iyilik eden de kötülük edende.
Değerli konu sahibesi, sanırım bu durumu çekmeyen de anlıyamaz. Yapılan bazı yorumlarda içimden hep böyle düşünüyorum.
gözün arkada kalacak ve ona güvenemiyeceksen, oda güvenmeni sağlıyamıyorsa,
iyi düşünmenizi tavsiye ederim.
Sonucta bir ömür geçireceksiniz birlikte
eski konularına bir göz attım
ve bu konunda da "cevap vermedi mesajıma herşey sahteymiş yazıklar olsun" gibi cümlelerden benim çıkarımım şu ki
sendeki sadece kıskançlık değil sen ayrıca takıntılısın
doktor değilim ama bence bu bir hastalık lorenacım
nişanlında en az senin kadar baskıcı
bilmiyorum hanginiz hanginizi tetikledi ilk başta ama, şu an ikinizde aynı durumdasınız bence
haklı olduğun konular mutlaka vardır
mesela üniversitede asistanlık yapmış biri olarak söylüyorum
öğrencisinin koluna girmesi hiç normal değil
ben olsam eşime uygun bir anda bu durumdan hoşlanmadığımı söylerdim
bu konudaki ciddiyetimi belirtirdim ama onlarca mesaj atmazdım üstelik o sahnedeyken
ancak açtığın konuların çoğunda kendine boşuna eziyet etmişsin
benim çok geniş biri olduğumu düşünme
ben de kıskancımdır eşim de kıskançtır ama ikimiz de iş hayatımız ve sosyal hayatımız olduğunu kabul ettik
mesela karşı cinsimizle başbaşa yemek yemeyiz, çay içmeyiz
ama bir yemek daveti verilmişse gideriz, seviyeli bir şekilde konuşur sohbet ederiz
birbirimizin isteklerine saygı duyuyoruz ama sınırlarımız olduğu için
bu konuda hiç sıkıntı yaşamıyoruz
ama sizin sınırlarınız yok herşeyi kıskanıyorsunuz
Bu arada yakın bir arkadaşım da senin gibi takıntılıydı
artık bırak eşi biz bile bezmiştik
hiç gerçek sebepleri yokken onlarca kez boşanmaya kalktılar
eşi çok sevdiği için vazgeçmedi ondan
vazgeçmedikçe sanki tetikledi takıntılarını
en sonunda adam pes etti
psikoloğa gideceğini söylemişsin
sanırım önce psikiyatriye gitmen gerekiyor
babanın maaşından kesilir bunu göreceklerdir yani
ama görsünler ne olacak, her gün böyle üzüntü çekmekten iyidir
Yahu sizin ortak kız arkadaşlarınız yok mu?
Yapma LoreNa bu kadar özgüvensiz misin?
Senin olay zaten adama güvenmemek değil, adamın bi'halt yaptığı yok gayet normal insanlar gibi davranıyo sen dehşet ötesi özgüvensiz bi'kızsın.
Lütfen tedavi olmadan evlilik gibi bi'saçmalık yapma zira boşanma ihtimalin yüksek görünüyo.
Resmen her kadın senin gözünde sevgiline göz koyacak, elinden alacak kadar çirkin karakterde.
Sen sevgilisi olan arkadaşınla (sınıf arkadaşın mesela) çayda mı içmiyosun, aynı sırada da mı otur muyosun?
Hayır diyosan hangi dünyadansın diye sormak istiyorum
Lütfen git kendine asosyal, pasif birini bul adama da yazık etme.
İçten içe de kıskanmıyor değilim, biz yapsak adamlar katlanmaz sevmiyolar mı bizi ne
İkiniz de ilişkinizi yıpratmak için ne kadar çaba göstermişsiniz. Kıskançlığın dozunu fazlasıyla kaçırmışsınız ama sadece siz değil erkek arkadaşınız da. Biraz uzak kalıp birbirinizi özleseniz, kavga etme seviyesine geldiğinizde kendinizi frenleseniz belki ilişkinizi düzeltebilirsiniz.
son gelişmeleri anlatayım dün attığım mesajlara bugün cevap verdi
tartıştık telefonda beni rezil ettin dedi oturumda bazı kelimeleri yanlış söyledi bunu benim o sahnedeyken msj atmama bağladı haklı bşy demiyorum,ama o sebep oldu.
dediki dayanamıyorum artık bu kaçıncı dedi ayrılmak istedi ben ikna ettim ayrılmamaya gurur yapamadım.
söz kıza geldi dediki git özür dile,ben şok oldum tabi hadi iş arkadaşı olsa anlarım öğrenci..açtım ağzımı yumdum gözümü.o kız benden daha mı değerli senin için dedim sen ne biçim insansın kim oluyo o kız dedim saydım..
oda dediki önemli değil ama benim öğrencim gidip oda burda anlatıcak dedi ayıp fln dedi
snra asla dilemem dedim yani bi küfretmediğim kaldı çok sinirlendim hem suçlu hem güçlü ya neredeyse kızın koluna girer gibi yapmasını normal karşılıyo bu nasıl bi adilik çok sinirrrrliyimmm
snra kapattık galiba bi süre görüşmiycez
Ay 3 sayfa okudum delirdim .
Öğrenciye haketti deyip duruyorsun.
Görende kız sevgiline yapıştı zanneder. Kız ne yapmış kızdan resmen o. diye bahsetmek üzeresin . Ayıp değil mi yaptığın ?
Sen çok iyi birine denk gelmişsin , neden yaptı niye yaptı bilemezsin ki . Ben kızın yerinde olsam varya benim gibi birine denk gelmiş olsaydın halin dumandı ne diyorsun sen nasıl kendinde bu cürreti buluyorsun , ben senin sevgilini yemedim diye okkalı bir cevap yapıştırır seni yerle yeksan ederdim.
Adam haklı kariyerini yerle bir edeceksin. Orda burda konuşacak o öğrenci. Bunun nişanlısı böyle böyle diye.
Senin dışında ki her kız hakeder sanırsın kız yaptı kötü birşey.
Mail atan kadına da etmediğin beddua kalmamıştı. Sanırsın kadın sevgiline yapıştı.
Çok söylencek söz varda ...
Allah erkek arkadaşına akıl fikir versin. Çok üzülüyorum ona.
Bu arada aman gözünü seveyim üzüldüm diye bendende kıskanma 2.5 senelik ilişkim var not olarak ekleyeyim neme lazım beddua oklarından biri değmesin.
Ayrıca sadece cevap vermekle kalmaz üstüne atlardım. Çok şanslıymışsın canım özür dilemiş birde ya.
Ne kadar iyi bir kızcağızmış.
sevgiliniz sizin asistanınızken sevgili olduysanız, bir öğrenci olan sizinle sevgili olduysa neden başka bir öğrenciyle daha benzer şeyler yaşamasın diye düşünüyor olabilirsiniz.
Ki haklısınız üniversitede hoca öğrenci ilişkileri bunun için bunları kaldırmaz... düzgün üniversitelerde ve Batı'da -bırakın hocayı- asistanın öğrencisiyle çıkması görevi kötüye kullanma olarak kabul edilir. ama Türkiyede mutluluk tablosu kabul ediliyor nedense...
Üniversitelerdeki yozluklardan bahsetmişsiniz, bu biraz da gören gözle ilgili... ben hiç böyle taraklarda bezi olmayan pırıl pırıl çocuklar ve genç kızlar da görüyorum her gün...
her durumda 24 yaşında bir genç insansınız, sevgilinize hayatı zindan etmek dışında işleriniz, hevesleriniz olmalı... hayata dair planlarınız ne mesela? ne yapmak istiyorsunuz? neden keyif alıyorsunuz? hatırlıyor musunuz veya hiç fark ettiniz mi? yoksa hayatınızı sevgiliniz üzerinden mi yaşıyorsunuz? tutturmuşsunuz sevgili de sevgili diye, kendinize bir yaşam edinin önce...
canım bence alttan alan taraf sen ol eğer ikinizde böyle karşılıklı tartışırsanız sorun azalmaz daha çok büyür.Sen konuurken onun susması gerek o konuşuyosada senin susman gerekli.Sonuçta hakim önünde bi dava yok sakincede halledilebilir herşey.şunu söyliyim kıskançlık bir hastalıktır ve tedaviside güvendir. ona güveniyosan problem yapma bence. Ama kıskançlık yerine göre değişir abartmadan tadında güzel.Eminim üstesinden gelirsiniz. hatta şimdi onu ara ve onu çok sevdiğini söyle özüre bile gerek kalmaz fedakarlık gösteren taraf sen ol sonuçta sevgi fedakarlık işidir :92:
bak lorena. temastan temasa fark vardır. bazı insanlar dokunurlar ama bunda hiçbir art niyet yoktur. bu anlattıkları şeyi sanki daha bir ifade edebilme şeklidir. ben mehmet özü izlerim arada. konuklarınada yapar bunu. yani bir kola dokunmada art niyet araman yanlış. hadsizlik değil bu. sen herr harekette bir cinselllik arıyorsun. değil işte.benim değil onun yaptığı ayıp onda biraz saygı olsa öyle davranmazdı,o sevgilimin koluna yapışma cürretini nereden buluyorsa bende ona haddini bildirme cürretini oradan buluyorum,sevgilimin üzülcek bi tarafı yok onun suçu bütün bunlar beeremiyo yaptığı mesleği..o mail olayını çok abartmıştım saçmalamıştım ama bu olay çk iğrenç
ne demezsin..
evt aslında belkide aklımda bu düşünce var ne kdr kötü..
haklsınız hayatımın merkezi haline getirmişim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?