Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kötüyüm sabahın köründe kalktım uyuyamadım
segilimin bölümünün kongresi vardı bu hafta,3 gün sürecekti en sonunda gala yemeği oluyo ama resmi değil çalmalı oynamalı..bende gidecektim yemeğe..işte bundan önce oturumlar oluyo sunum yapılıyo isteyen herkes gidip dinleyebiliyo bende gitmek istedim ama 1.gün oldu,2.gün mezuniyetim vardı,mezuniyet oldu sevgilim msj attı belgeni alırken hocayla tokalaştınmı dedi evt dedim bu kdr mı yanak yanağamı öptü dedi bende hayır dedim adam ztn kafama değdi sadece herkesle öyle tokalaştı,sonra bu kavga çıkardı kendini geri çekseydin dedi ben sana olan saygımdan kmsseyle muhattap olmuyorum dedi fln kavga uzadı yemeğe gelme de aklın başına gelsin dedi,bende bahane arıyosun dedim.(çok hevesenmiştim hazırlık yapmştım)
sonra 3. gün brz düzeldik dedi ki bak ztn kmse ailesini fln getirmiyo benim oturduğm masada hocalar olcak nasıl götüreyim seni dedi..tartştk yine brz.snra oturuma gelmek istiyorum dedim gel tabi dedi.gittim oturuyorum sevgilimde görevli olduğu için mikrofnları ayarlıyodu aşağı inerken bi kadında arkasndan geçti bu dönüp baktı kadın yanına indi,kısa bşy konuştular bende kıyameti kopardım,tmam işle ilgili konuş ama ne diye o kadınla muhabbet kuruyosun dedim,haksızmıyım?kadın bzm okuldan mezun ama başka ünide asistan
biraz sakinleştim derken sevglimn elnde bi kağıt vardı bi kz öğrenci var sunum yapıcak olan o gitti yanına orayı tam göremedim sevgim ilerliyodu galiba kız gelip kolundan tuttu koluna girmş gibi tuttu,bende artık patladım aşağı indim hızlı hzlı,seglim gördü kıza dediki bak x d e benim nişanlım kızda biliyorm hocam dedi ben kıza dedimki bak ben böyle yakın öğrenci hoca ilişkilerinden hoşlanmıyorum az önceki hareketin hoş değildi sennle ilgisi yok kim olsa bu tepkiyi verirdim dedim kızda özür diledi gitti.
ama o asistan kadınla sevgilimin konuşması içime dert oldu kötü bşy hissettim kadından yana hakszmıyım?
sinirlerime hakim olamadm sevgilm sahnedeykende msj atıp durdum..
bu olaylardan snra yine tartştk ben çekip gittm yağmur yağıyodu dışarda oturdum aradı eve gitmycem dedim kapadım aradı cvp vermedim.o arada annesi aramış anlatmış kavgamızı annesi beni aradı açamadım zırıl zırıl ağlıyodum,kadın 10 kere aradı açamadım işte ne diyeceğimi bilemedim..hatta bi kç aramayı reddettim
akşam oldu eve geldm sırılsıklamım ama gözlerm şişmş ağlamaktn annemede açklayamadm..dedimki bende ona inat baloya gidicem(sevgilimin gala yemeği ile benim mezuniyet balom aynı otelin farklı salonlarında ve aynı saatteydi,istemiyodu benim gtmemi..)
hazırlandm gttim..gördü beni sevgilm gel dedi konuşalm,annemin gözünde değerin düştü sana çok kırıldı dedi durmadan aradı cvp vermedin,geride dönmedin ayıp ettin dedi.
aldı götrdü beni yemeğe erkek hocalarla oturuyodu beni bayan hocalarn masasna götürdü orda oturduk beraber ama sinir oldum o uyuz kadın geldi bir ara snra önümüzde oynayan insanları izledik mini etekli kzlar v.s çk kötüydü,oda izledi oynayanları pislik..bende oynayanları izleme demedm aptal gibi..
kavgalıyz konuşmuyoruz şuan..
Psikolojik olarak iyi değildiniz. Ağlıyordunuz, çok üzgündünüz ve o an için konuşmaya hazır olamadığınız için açamamışsınız o an telefonu.
Bu sebepten kimsenin gözünden düşülmez.
Bunu izah ederseniz durumunuz anlayışla karşılanır diye ümid ediyorum.
Bunun dışında söylemek istediğim bir şey var.
İnanın sizi anlıyorum. Hatta buna benzer duygular da yaşadım.
Bence herkes haddini bilse, sorun olmaz bu tarz konularda.
Bir adamın kolundan kız kardeşi anası hanımı tutar buna eyvallah. Amma ve lakin bunların hariçindekiler haddini hududunu bilsin.
Mini etekle oynayan kızlara bakmış müstakbel eşiniz sizde bundan rahatsız olmuşsunuz.
Bu konuda herkesin kendine kalmış herkes seçimini de yapmış. O mini eteği giyerek oralara giden bayanlar sanırım kendilerine bakılacağının farkındalar. Oraya giden erkeklerde öyle şeylerle karşılaşacaklarının farkındalar. Organızasyonu yapanlarda oralara gidenlerde bunun farkındalar.
Herşey bilinçli yapılıyor bu sebepten öyle ortama ne kendim gitmek isterim ne de ailemin gitmesini.
Sonucu böyle oluyor işte.
Lorenam bu sefer kaçırmışım ya
niye ben yokken konu açıyorsun
Keşke gerçekten ayrılmış olsanız...İlişkiniz hiç sağlıklı değil.
Kim başlattı nasıl başladı bilmiyorum ama birbirinize hastalık derecesinde kıskançlık ve baskı uyguluyorsunuz.
Bu adam senin ilk erkek arkadaşın mı ?
Nasıl davranacağını,kıskançlığını nasıl dizginleyeceğini bilemeyen ergenler gibisiniz.
Bu yaşta ve bu seviyede çoktan aşmış olmanız gereken konular bunlar.
Bu tarz kıskançlıklar geçmişte bakışılıp açılınamayan,okul yolu beklenen dönemlerde bile fazla bulunurdu:)
Sene olmuş 2013,biri akademisyen diğeri üniversite öğrencisi 2 kişinin geldiği duruma bak.
Mezuniyet,seminer,hatta kantinde oturmak bile sorun olmuş.
Eski konularına da baktım.Gittiğiniz yol,yol değil.
Evlenince ıssız adada oturmayacağınıza göre,diğer kadınlar ve erkeklerle bir diyaloğunuz mecburen olacak.
İllaki ilişkiyi sürdürmeye kararlıysan,cidden terapiye gitmelisin.
Sen gidersen zaten büyük ihtimalle bazı görüşmelere nişanlını da çağırırlar.
Aslında ayrılırsan da git bence.Ayrılıkla ilgili çok dramatik ifadelerin var.Kaldıramayacak gibisin.
Gidersen en azından ayrılık sürecini kolay atlatırsın ve bir sonraki ilişkine daha sağlıklı bakarsın.
çok büyük şaşkınlık içerisinde okudum yazdıklarınızı.
kadınla kısa bir şey konuştu diye kıyameti koparmışsınız. belki programla ilgili birşey sordu. neden bu kadar aşırı tepki veriyorsunuz. yok kız kolundan tutmuş diye azarlamışsınız ki bence en büyük hatayı orda yapmışsınız. sanki sevgiliniz nerde nasıl davranması gerektiğini bilmiyormuş gibi bence öğrencisinin önünde küçük düşürmüşsünüz.
yok sahnedeyken msj atıp durmalar. kusura bakmayın ama adama bir rahat huzur vermemişsiniz o gün. tepki gösterip tartışmanız çok normal. aynı şey bana da yapılsa aynı tepkiyi verirdim bende. hatta daha fazlasını.
mini etekli kızlara bakmasına takılmışsınız. orada öyle insanların olacağını bilmiyor muydunuz? ben bile bakarım ki sevgiliniz niye bakmasın? benim eşimde zamanında bakmıştır. biz sevgiliyken işi gereği bir organizasyondaki programda oryantel çıkmış ve izlediler. hatta bakmadım falan diyordu. bende neden izlemedin ki nasıl olsa bir daha böyle birşeye denk gelemezdin dedim. güldüm ve geçtim. hatta ara ara onun muhabbeti olur tv falan görünce o kişiyi der yani çok güzel oynuyor diye. ne yapayım şimdi boğazına mı yapışayım yani.
biraz dicem ama az kalır çok fazlasıyla abartıyorsunuz. kıskanmanın da bir adabı vardır canım. dozunu kaçırırsanız ikinize de zindan olur hayat aynı şimdi olduğu gibi.
benden size tavsiye ya başka birini bulun kafası yerden kalkmayan, hep erkeklerle bir arada çalışan, siz ne derseniz onu yapan ya da sevgilinizi ve kendiniz bir eve kapatıp kimseyle görüşmeden hayatınızı yaşayın.
bunu yazmadan önce 3-4 konunuzu okudum ve ancak o kadar dayanabildim.Allah akıl fikir ve sağlıklı düşünme nasip etsin size.
Ben büyütülecek birşey göremedim böyle basit konulardan birbirinizi kırmayın. Kıskançlık iyidir lakin hastalık derecesin de olan özgürlüğünüzü elinizden alır. Dikkat edin.
ya bi şeyleri görmedzden gelip geniş düşüneceksin,ya kendinde biraz geniş olcksın
ya da sözünü dinleteceksin o adama lorena adam sosyal gibi pek değişeceğini sanmıyrm.tama bazı şeylerde haklısın ama bazı şeylere de çok takmış büyütmüşssün bayan her yerde var seniinde cevrende erkek vrdır hiç mi konunşmyormusun konuşmamı diyor sana??..en iyisi sende kendine geniş düşün sana bi laf söylediğinde kendine gelince her şeyi yapıyorsun o zaman da bana fazla karışma de bakalım.sana çok karışıyrsa sende fazla karıştıttrma o seni dinlemiyorsa.bırakta o seni kıskansın
Ben bir önceki kuşaktanım tenemisir.
Hani şu bakışılıp açılamayan kuşaktan sayılırım:)
Deminden beri yanlış mı anladım diye şu satırları okuyup duruyorum.
Ama evirdim çevirdim başka anlam çıkaramadım.Yanlışsam siz düzeltirsiniz KelamiHal.
O organizasyonlar mini etekli kızlar gelsin dansetsin,erkekler onları izlesin diye yapılmıyor.
Kızlar aman organizasyon var mini giyip gideyim,herkes bana baksın diye gitmiyor.
Erkekler,mini giyen kızlar gelir danseder,bakar şenleniriz diye gitmiyorlar.
Birçok kişi davetli oluyor.Kimisi kadın kimisi erkek,kimisi mini etekli,kimisi uzun etekli veya pantolonlu.
Dansedenler de sadece mini etekli değil tabii...
Mini etekli kızlar dansediyor demek,algıda seçicilik midir nedir bilemem.
Siz de öyle bir yazmışsınız ki sanki gidenlerin amacı başkaymış gibi.
Kesinlikle kıskançlığın boyutunu aşmışsın kendine gelmelisin canım benim. Erkekler bu tür şeylere fazla gelemez. Onlarda birazda şöyle bir mantık var ben kıskanırım asarım keserim, eserim gürlerim, kıskanırım vs...ama sen yapamazsın gibisinden ... Erkekler değişik varlıklardır ipi kaçırırsan birdaha tutamazsın...
Ben bir önceki kuşaktanım tenemisir.
Hani şu bakışılıp açılamayan kuşaktan sayılırım:)
haksızlık bu ama canm bende buna dayanamıyorum işte
bu arada lorena
gidip o kızı uyarmışsın ya
helal olsun kız
ben olsam gururuma yedirip asla yapamazdım öyle bişey
Yapmak lazım aslında...
Onun dışında bişey demiycem bu sefer :))
sizce ne yapayım barışmak için ben onu çok özledim
Haksızlıkta olsa yapıcak bir şey yok erkeklerin doğasında var. Canım benim beni yanlış anlamazsan nacizane bir fikir kıskançlıkta bir hastalıktır bazen. Bende kıskancımdır ama yerine göre süreklilik halinde çok yanlış ve zarar verici karakterize bir hal alıyor. Bence gerçekten bir psikiyatristle görüşmen çok faydalı, yararlı olucaktır diye düşünüyorum...
git yalvarmak barışmak için
barışın ki bir sonraki konuna yetişeyim Lorena
evet haklısın,psikiyatrist e gittmek istiyorum ama bu konuda bi bilgim yok keske bilenler bilgilendirseler beni nasıl gidicem randuvumu almalıyım özel hastaneye gidemem sanırım pahalı olur öğrenciyim sonuçta devlet hastaneside faydalı olur mu
Elbette canım devlet hastanesinde çok iyi psikyatristler var çok yararını görüceksn emin ol . İstersen online yada telefonla randevu alabilirsin ... Yada erkenden gidip sıra alırsın ...
Çok özür dilerim; yanlış anlamassanız bir şey sormak istiyorum;
Psikoloğa gidilmesi öneriliyor ama; bunu kabullenemiyorum.
Oysa güven olsa eşler arası ve kişi psikoloğa gitmek yerine güvenebilse eşine/müstakbel eşine,
ve müstakbel eşide bunun için ona güven verebilse, ona göre davransa ve bunu ona hissettirse... Herşey daha mükemmel olmaz mı?
Bence çok mükemmel olur,
Güven iki taraflı gayret sonucu oluşur bence.
Güven verilsin ki güvenilsin