Tek suçlu ben miyim?bi akıl verin bana lütfen

bi süre konuşmayalım diye düşündüm ama dayanamıycam ben
böyle kafamda daha çok büyütüyorum herşeyi,mesela o asistan kız bizim okulda değil ama daha önceden tanıyomuş sanırım onunla muhabbeti kesmesi gerekirdi şu an bunu düşünüp deliriyorum,neden konuşma gereği duydu onunla nasıl bi samimiyet var arasında bilmiyorum

yok gerçekten yok,ben terapiye gidin bunlar normal değil, anormal diyorum
ama siz hala o kızla, ne samimiyet var arasında birşey mi var,onla neden muhabbeti kesmeyi düşünmüyor diye devam ediyorsunuz.
yani hala ben hatalıyım,yanlış yapıyorum,kurup duruyorum diyeceğinize ,hala hız limitini artırmış bir şekilde aynı ruh halini katlayarak devam ediyorsunuz.
anlaşılan bu kadar yazı ,bu kadar mesaj size bir milim bile etki yapmamış.
derler ya,kelimelerimin kifayetsiz kaldığı yerdeyim. aynen şu an öyleyim:ssz:

Off bak canım ben de üniversitede asistanım, hocalarla da diğer asistanlarla da konuşmak görüşmek zorundayım. İş icabı birlikte iş gezisine de gittik, saatlerce oturup toplantı da yaptık. Bu durumları lütfen abartma ve sevgilini kötü duruma düşürme. Adamın aklı sende değilse istediğin kadar sık sevgilini yine yapacağını yapar, ama zaten seni seviyorsa böyle hareketler ilişkinizi yıpratır. Sen oynayanlara bakma desen bakmayacak mi yani? Onun aklı yok mu sürekli senin kontrolünde yaşayacak? İkiniz de gereksiz kıskançlıklar yapmayın size tavsiyem.

Bende kendimi çook kıskanç sanırdım, senin konunu okuyana kadar. :106:
Ama sen başka bi boyuta geçmişsin bu kıskançlık değil bu başka birşey.
33 yaşındaki adamı hala kontrol etme çabası, gidip neden onunla bununla konuştun diye sormak pek normal değil açıkçası.
Sonra gidip öğrencisine hesap sormak, ordan çıkıp ağlamak falan :53:
Çok şaşırarak okudum konunu, sıradan konuların gibi sandım ama bu sefer ki çok abartı gerçekten.
Erkek arkadaşında pek normal değil ama sana şunu söylemeliyim ki, işi gereği böyle ortamlarda bulunmak zorunda olan bir adam peşinde dedektif gibi dolaşıp sorgulama yapan birini hayatında istemez. :19:

Son düzenleme:
bu konuyu okuyuncaşöyle bir görüntü geldi gözümün önüne:)ikinizin de elinde kırbaç birbirinize şaklatıp duruyorsunuz..ona bakma bunu tutma oraya gitme...eskiden kalma güvensizlikleri var demişsin madem bu kadar yoğun bir güvensizlik veriyor bu adam sana neden hala berabersin? ilişki demek mutluluk huzur güven demek..ee hiç biri mevcut değil..yazan diğer arkadaşlarla aynı şeyi söyleyeceğim kesinlikle profesyone bir yardım al ama bunu ilişki için yapma..hatta bence bırak gitsin eminim buradaki herkes yoğun aşk acıları yaşamış uyumamış yememiş içmemiştir buna bende dahilim..ama kimse aşktan ölmedi..özellikle de böyle aşk sanılan birşeyden..haa illa barışıcam da diyorsan adama söyle ben karar verdim psikolojik yardım alıcam diye ilişkimiz için diye ancak o da belki öyle döner..kaç yıldır berabersiniz bilmiyorum ama o kadar yılı 2 ile çarp birbirinizin hayatından götürmüşsünüz resmen..

bence ikinizde burka tarzı kıyafetler edinin, sonra lost gibi bi adaya düşüp kaybolun, ancak burkaları çıkarmayın, sevgiline dişi sinek yaklaşır, seni erkek maymun keser falan mazallah

bence ikinizde burka tarzı kıyafetler edinin, sonra lost gibi bi adaya düşüp kaybolun, ancak burkaları çıkarmayın, sevgiline dişi sinek yaklaşır, seni erkek maymun keser falan mazallah

o sinek niye gelip senin üstüne konuyooor ??
Hakkını helal et lorena ama çok güldüm :9:

Yine yeni yeniden Lorena ve kıskançlık temalı 757346534754745. konusu.
Ama artık aynı leveldasınız.Adamı da kendine benzetmişsin.
Siz ikinizde kıskançlıkla sıyırmışsınız.
Bunu her konunda tekrarlıyorum ama doğru düzgün ve sağlıklı bir ilişki değil sizinki.

aslında o beni kendine benzzetti ben pek takmıyodum eskiden ama o çok fena sıkıyodu beni

Off bak canım ben de üniversitede asistanım, hocalarla da diğer asistanlarla da konuşmak görüşmek zorundayım. İş icabı birlikte iş gezisine de gittik, saatlerce oturup toplantı da yaptık. Bu durumları lütfen abartma ve sevgilini kötü duruma düşürme. Adamın aklı sende değilse istediğin kadar sık sevgilini yine yapacağını yapar, ama zaten seni seviyorsa böyle hareketler ilişkinizi yıpratır. Sen oynayanlara bakma desen bakmayacak mi yani? Onun aklı yok mu sürekli senin kontrolünde yaşayacak? İkiniz de gereksiz kıskançlıklar yapmayın size tavsiyem.

ozaman çok iyi anlarsın beni sonuçta sende o ortamdasın,sevgilim dikkat etseydi ben bu kadar abartmazdım ki

bu konuyu okuyuncaşöyle bir görüntü geldi gözümün önüne:)ikinizin de elinde kırbaç birbirinize şaklatıp duruyorsunuz..ona bakma bunu tutma oraya gitme...eskiden kalma güvensizlikleri var demişsin madem bu kadar yoğun bir güvensizlik veriyor bu adam sana neden hala berabersin? ilişki demek mutluluk huzur güven demek..ee hiç biri mevcut değil..yazan diğer arkadaşlarla aynı şeyi söyleyeceğim kesinlikle profesyone bir yardım al ama bunu ilişki için yapma..hatta bence bırak gitsin eminim buradaki herkes yoğun aşk acıları yaşamış uyumamış yememiş içmemiştir buna bende dahilim..ama kimse aşktan ölmedi..özellikle de böyle aşk sanılan birşeyden..haa illa barışıcam da diyorsan adama söyle ben karar verdim psikolojik yardım alıcam diye ilişkimiz için diye ancak o da belki öyle döner..kaç yıldır berabersiniz bilmiyorum ama o kadar yılı 2 ile çarp birbirinizin hayatından götürmüşsünüz resmen..

kimse aşktan ölmedi diyosun ama ben o kadar güçlü biri değilim kaldırabileceğimi sanmıyorum bu ayrılığı
yardım alacağımı ona söylemiycektim ama bu yorumdan sonra söylemelimiyim diye düşündüm şimdi

konularını takip ediyorum ama gerçekten çok fazla bu kadarını kimse kaldıramaz. İş ortamında tabiki görüşüceksin insanların sosyalleşmeye de ihtiyacı var sonuçta zaten sevgilin iş dışında konuşmuyor bile.

yanlış anlama ama ikinizde çok boğuyorsunuz birbirinizi , bu şekilde kimse hayatını sürdüremez. Sen de sevgilinde haksızsınız hocan tokalaşyığında kaçacak mısın yani ya da konuşmasın mı.

birlikte çift terapisi almalısınız bence yoksa hastalıklı bir boyutta devam eder ilişkiniz

bi süre konuşmayalım diye düşündüm ama dayanamıycam ben
böyle kafamda daha çok büyütüyorum herşeyi,mesela o asistan kız bizim okulda değil ama daha önceden tanıyomuş sanırım onunla muhabbeti kesmesi gerekirdi şu an bunu düşünüp deliriyorum,neden konuşma gereği duydu onunla nasıl bi samimiyet var arasında bilmiyorum

evt bencede ağır yazmışsınız,insan yaşamadan anlayamaz tabi keske bende ahkam kessem böyle

lorenacım kusura bakmazsan ben de artık şu yazdıklarına dayanamayıp bayılazam demek istiyorum.canım iyi misin sen?

kimse ağır bişey yazmıyor bence,ahkam kesilmesin istiyorsan lütfen bunun tedavisi ne ise onu ol.bu kıskançlıkla ilgili bilmem kaçıncı konun ve biz söylüyoruz biz dinliyoruz sanki.eğer lorenacım haklısın o kız niye sevgiline yanaştı neden konuştu gibi şeyler bekliyorsan bence bekleme.çünkü bu kadar kadın aynı şeyi söylüyorsa bir bildiğimiz vardır değil mi?

Son düzenleme:
Arkadaşım ahkam kesildiği falan yok, tedavi derecesinde kıskançsın kendini yiyip bitiriyorsun. Konuları açma amacın evet haklısını duymaksa pek mümkün değil, çünkü kıskançlığından objektif düşünmen mümkün görünmüyor.

lorenacım kusura bakmazsan ben de artık şu yazdıklarına dayanamayıp bayılazam demek istiyorum.canım iyi misin sen?

kimse ağır bişey yazmıyor bence,ahkam kesilmesin istiyorsan lütfen bunun tedavisi ne ise onu ol.bu kıskançlıkla ilgili bilmem kaçıncı konun ve biz söylüyoruz biz dinliyoruz sanki.eğer lorenacım haklısın o kız niye sevgiline yanaştı neden konuştu gibi şeyler bekliyorsan bence bekleme.çünkü bu kadar kadın aynı şeyi söylüyorsa bir bildiğimiz vardır değil mi?

Arkadaşım ahkam kesildiği falan yok, tedavi derecesinde kıskançsın kendini yiyip bitiriyorsun. Konuları açma amacın evet haklısını duymaksa pek mümkün değil, çünkü kıskançlığından objektif düşünmen mümkün görünmüyor.

o yorum gerçekten ağır olduğu için ben ahkam kesmek kolay dedim yoksa tabiki sizlerden haklı olduğumu duymak istemiyorum hatta kızmanız daha iyi geliyo bana

aslında ayrı bi konu açmayı düşündüm ama buraya yazayım ben yarın psikologa gitmeye karar verdim ama bundan ailemin haberi olsun istemiyorum hastaneye gitsem bunu anlarlar mı yani babam emekli olduğu içim muayene ücreti kesilir ama bunu anlar mı acaba,gittiği bilmesinler istiyorum çünkü o zaman daha rahat olucam,birde devlet hastanesinde doktor bana ne kdr zaman ayırır?
bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

iyi olmuş canım bu kararı alman
şimdi hatırladım da beni eski erkek arkadaşım psikologa gitmeye başlamıştı çok kıskanç oldugu için
bikaç ay sonra iyileştim ben dedi
sonra ayrıldık :9:
Yani bu karar senin için iyi olacak lorenacım
ilişkiniz için olmasa bile :D

aslında ayrı bi konu açmayı düşündüm ama buraya yazayım ben yarın psikologa gitmeye karar verdim ama bundan ailemin haberi olsun istemiyorum hastaneye gitsem bunu anlarlar mı yani babam emekli olduğu içim muayene ücreti kesilir ama bunu anlar mı acaba,gittiği bilmesinler istiyorum çünkü o zaman daha rahat olucam,birde devlet hastanesinde doktor bana ne kdr zaman ayırır?
bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

devlet hastanesinde psikolog için psikiyatriste randevu alıyorsun.o psikologa yönlendiriyor.psikolog da sana tam 50 dk. zaman ayırıyor. tedavi süreci değişir tabii ama gerek görürse her hafta terapiye alabilir. bu arada ailenden saklama bence illa gideceğin konuyu onlara anlatman gerekmiyor.madem rahat etmeyeceksin,başka bişey uydur panik atagım de ya da ne bileyim depresyondayım de.zaten burada anlattığın kadar kötüysen buna inanmamaları için bir sebep yok.sebep mi okul hayat stres..yeter ki doktoruna git bundan sonra o adam yanında olsun, olmasın sen hayatına öz güvenli ve daha sağlıklı ilişkilerle devam edersin.

devlet hastanesinde psikolog için psikiyatriste randevu alıyorsun.o psikologa yönlendiriyor.psikolog da sana tam 50 dk. zaman ayırıyor. tedavi süreci değişir tabii ama gerek görürse her hafta terapiye alabilir. bu arada ailenden saklama bence illa gideceğin konuyu onlara anlatman gerekmiyor.madem rahat etmeyeceksin,başka bişey uydur panik atagım de ya da ne bileyim depresyondayım de.zaten burada anlattığın kadar kötüysen buna inanmamaları için bir sebep yok.sebep mi okul hayat stres..yeter ki doktoruna git bundan sonra o adam yanında olsun, olmasın sen hayatına öz güvenli ve daha sağlıklı ilişkilerle devam edersin.

direk psikoloğa gidemiyormuyum yani? ozaman yarın erkenden gidip sıra alayım,aileme söylemek istemiyorum gerçekten bilmesinler istiyorum böylesi daha iyi olacak.ama dediğim gibi fazla bi kesizti olmaz heralde değil mi yani anlamasınlar

direk psikoloğa gidemiyormuyum yani? ozaman yarın erkenden gidip sıra alayım,aileme söylemek istemiyorum gerçekten bilmesinler istiyorum böylesi daha iyi olacak.ama dediğim gibi fazla bi kesizti olmaz heralde değil mi yani anlamasınlar

sen bilirsin canım,ama ne kadar keserler bilmiyorum.net.ten randevu alabilirsin bu arada mhrs den girip.şunu da söyleyim bu tedavi çok uzunda sürebilir kısada ama ne olursa olsun asla yarıda kesme,yani ben aldım alacağımı bu da bana yeter diye..her şeyin boşa gider 0 a değil -1 dönersin.

Peki sevgilin gidecek mi ? Bence o senden daha beter, yaşlı başlı hocayla tokalaşmandan kıskanmış seni :53:

Ben de bir önceki okulumda asistanken, orda birlikte çalıştığımız , bana yardımcı olan postdoc bir abi vardı, birlikte çalıştığımız başka bir kız daha vardı. Bir gün onun da karısı da ortalık yerde diğer kız hakkında bir şeyler zırvalamış.. Ben de bu kadın hasta mı , sapık mı diye düşünmüştüm, kızcağız gerçekten çok utanmıştı. Adam evli hem de 1 yaşında kızı vardı ve kendisi de gözü dışarda bir insan değildi, düzgün bir erkekti. Bu nasıl bir zihniyet dedik, zaten abimiz de çok utanmış olacak ki kadının bizim bölüm binasına girmeini yasaklamıştı. Senin için de o kız böyle düşündü , farkında olup doktora gitmeye karar vermene çok sevindim.

Son düzenleme:
Sizin yaptıklarınızı yapan bir sevgilim olsaydı, ardıma bakmadan kaçardım. İyi bari "nefes almayı " da yasaklayın birbirinize, ölene dek mutlu olun. Hayat güzel, aşk güzel, sevildiğinize de eminseniz kıskançlık niye?

Back
X