Tek suçlu ben miyim?bi akıl verin bana lütfen

Evet büyük oldugunuzu biliyordum da teyit etmek istedim. Yaşınızın verdigi olgunlukla bu yorumu yapıyorsunuz ama kusura bakmayın ununuzu elemiş eleginizi aşmışsınız :) Genç kızlara açısından bakarsak duruma farklı oldugunu görürsünüz.
Ben 23 yaşındayım ve o minietek tayfasındanım.
Ama ben giydiklerimin dogru oldugunu savunmuyorum. Havalar ne kadar sıcak olursa olsun kızların giyimlerinin fazlasıyla açık oldgunu düşünüyorum. Bu tür kutlamalarda bayanların vucutlarının fazlasıyla teshir edildigini düşünüyorum.
Açık giyinen bayanlara sinir olmaktan yoruldum ve ben de o tayfaya katıldım. Memnun muyum ? tabiki hayır...

Rekabet diyorsun yani...
Benim aklıma böyle bir sebep gelmezdi mesela.
Belki diğer kızların da senin aklına gelmeyecek sebepleri vardır.Dikkat çekmek haricinde demek istiyorum.

Dur daha eleğimi asmadım yahu ne yaptın ?
Hatta bir elimde eleğim diğerinde oklavam :)

Rekabet diyorsun yani...
Benim aklıma böyle bir sebep gelmezdi mesela.
Belki diğer kızların da senin aklına gelmeyecek sebepleri vardır.Dikkat çekmek haricinde demek istiyorum.

Dur daha eleğimi asmadım yahu ne yaptın ?
Hatta bir elimde eleğim diğerinde oklavam :)

Hayır rekabet demedim ben, ne öyle bir kelime kullandım ne de onu kastettim. Aslında gayet açık yazdım, ama anlaşılmadıysa önemli değil boşverin.

evet haklısın,psikiyatrist e gittmek istiyorum ama bu konuda bi bilgim yok keske bilenler bilgilendirseler beni nasıl gidicem randuvumu almalıyım özel hastaneye gidemem sanırım pahalı olur öğrenciyim sonuçta devlet hastaneside faydalı olur mu

bence ciddi anlamda terapiye ihtiyacın var. hangi şehirde yaşıyorsun bilemiyorum veya hangi okulda okuyorsun ama ilk etapta eğer varsa okulunuzun rehabilitasyon bölümüyle görüşebilirsin o yönlendirir zaten bulunduğunuz yerdeki yetkili bölümlere. devlet hastaneleri genelde yeterli oluyor ama yoğunluk nedeniyle tam verim olamıyor bazen. bulunduğun yerde var ise üniversite hastanelerini tavsiye ederim ben

bence ciddi anlamda terapiye ihtiyacın var. hangi şehirde yaşıyorsun bilemiyorum veya hangi okulda okuyorsun ama ilk etapta eğer varsa okulunuzun rehabilitasyon bölümüyle görüşebilirsin o yönlendirir zaten bulunduğunuz yerdeki yetkili bölümlere. devlet hastaneleri genelde yeterli oluyor ama yoğunluk nedeniyle tam verim olamıyor bazen. bulunduğun yerde var ise üniversite hastanelerini tavsiye ederim ben

rehabilitasyon bölümü yok ama üni hastanesine gidebilirim

barışmak isiyorum:(böyle hiçbirşeyden tat alamıyorum çok kötüyüm:(
beni artık sevmiyo sevse barışmak isterdi bu saate kadar eskiden duramıyodu şimdi durabiliyo,aklınıza bşy gelmiyo mu napiyim

Son düzenleme:
ben düşünüyorum ama bulamıyorum napiyim sizce barışmak için:(???

bence ilk etapta işleri oluruna bırak çünkü bence buna ihtiyacınız var. diğer başlıklarınıza da bir göz attım ve bu başlığınız da bunu destekliyor ilişkinizin tek problemi kıskançlık değil siz(ikiniz) bu ilişkiyi bir savaşa çevirmişsiniz kim önde kim haklı kim haksız...vs bu kesinlikle sağlıklı bir durum değil bir süre askıya almanız herkes için iyi olur, hayatta nerede durduğunuzu görüp isteklerinizi ve beklentilerinizi belirlemek adına. hayatınızı tek bir adamın ellerine vermek sizin üzerinizde iredesini yüceltmesine izin vermek bana doğru gelmiyor ve birey kimliği acısından da çok zararlı aynı şey karşı taraf için de geçerli. otorite ve iktidar savaşına dönen bir ilişki kimseyi mutlu etmediği gibi ileride pek çok probleme de yol açabilir

bence ilk etapta işleri oluruna bırak çünkü bence buna ihtiyacınız var. diğer başlıklarınıza da bir göz attım ve bu başlığınız da bunu destekliyor ilişkinizin tek problemi kıskançlık değil siz(ikiniz) bu ilişkiyi bir savaşa çevirmişsiniz kim önde kim haklı kim haksız...vs bu kesinlikle sağlıklı bir durum değil bir süre askıya almanız herkes için iyi olur, hayatta nerede durduğunuzu görüp isteklerinizi ve beklentilerinizi belirlemek adına. hayatınızı tek bir adamın ellerine vermek sizin üzerinizde iredesini yüceltmesine izin vermek bana doğru gelmiyor ve birey kimliği acısından da çok zararlı aynı şey karşı taraf için de geçerli. otorite ve iktidar savaşına dönen bir ilişki kimseyi mutlu etmediği gibi ileride pek çok probleme de yol açabilir

haklısınız bende bi süre bekleyeyim diyorum ama dayanamıyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum acı çekiyorum nasıl sabredebilirim ki

kesinlikle öyle olsa herşey daha güzel olur ama tek kişinin çabası yetmiyo ki karşıdaki de güven verse biraz çabalasa keske
mesela sevgilim yemeğe gelmemi isemedi oturuma bile gitmeyi ben teklif ettim,öyle olacağına bana kendi teklif etseydi oa yardımcı olmamı isteseydibenden ne bileyim yanında olsaydım bayanlara nasıl mesafeli davrandığını gösterseydi ben belkide böyle tepkiler vermezdim
aslında mesafeli değil demiyorum mesafeli aynı okuldayız görüyorum ama o kızın gelip koluna yapışması..onun fırsat verdiğini düşünüyorum,sonra mesela aşağı iniyo dönüp asistan kadını suratına bakıyo yolluna yürüyüp gitmek yerine bana da erkeklerle sohbe etme diyo sonra da suçlu ben oluyorum..

Hissettiklerinizi anladığımı düşünüyorum.
Ne diyebilirim ki; nişanlısınız yanlış anlamadıysam.
Umarım herşey gönlünüzce olur. Ve güven konusunda eşiniz biraz daha hassas davranır.
Bana göre doğru düşünüyorsunuz.

Size bu yasağı koyan 'erkeklerle sohbet etme! diyen bir şahıstan aynısını beklemek çok doğal. Ben burda yanlış bir şey göremiyorum. Bu durumda böyle bir beklenti içersinde ; yani: 'sende o halde davranışlarında dikkatli ol, bazı durumlarda beni kuşkulandırma ona göre davran ki bende sana rahatca güvenebileyım! ' beklentisinde olmayı da bir 'suç' olarak göremiyorum.

Son düzenleme:
Öffff.
Ruhum sıkıldı okurken.

İnsanlar iyi, mutlu, huzurlu olmak için uğraşır didinir, siz birbirinizi tüketmek için yarışıyorsunuz.
Kendinize gelin yahu, bu nedir?

Hatta bence siz ayrılın gitsin.
Zira ilişki falan değil bu.

Bu kadar takıntı normal bir ruh hali değil.

haklısınız bende bi süre bekleyeyim diyorum ama dayanamıyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum acı çekiyorum nasıl sabredebilirim ki

bir süre uzaklaşmak iyi gelebilir yaz da geliyor şehir dışına çıkabilirsiniz. buna imkanınız yoksa ortak olmayan arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. bir uzmanın yardımı olmadan bu konuyu kafanızda evirip çevirmeyin çünkü takıntı yapar olmayan sonuçlara varırsınız. kendinize yönelin sizi iyi hissettiren şeyler yapın, kimseyle paylaşmadığınız bir hobiniz olsun evden çıkmak zorunda bile değilsiniz; film izleyin mesela..

Hissettiklerinizi anladığımı düşünüyorum.
Ne diyebilirim ki; nişanlısınız yanlış anlamadıysam.
Umarım herşey gönlünüzce olur. Ve güven konusunda eşiniz biraz daha hassas davranır.
Bana göre doğru düşünüyorsunuz.

Size bu yasağı koyan 'erkeklerle sohbet etme! diyen bir şahıstan aynısını beklemek çok doğal. Ben burda yanlış bir şey göremiyorum. Bu durumda böyle bir beklenti içersinde ; yani: 'sende o halde davranışlarında dikkatli ol, bazı durumlarda beni kuşkulandırma ona göre davran ki bende sana rahatca güvenebileyım! ' beklentisinde olmayı da bir 'suç' olarak göremiyorum.

Ama bu mesele için çözüm bulmak lazım elbette.
Bir ciftin ayrılmasına yapı olarak çok üzülürüm.
Kendim bir ayrılık süreci yaşadım. Bu acının nasıl bir şey olduğunu bilirim. Şikayetci değilim kim bilir belki Yunus emre değimiyle derdim bana derman olacaktır...yada olmuştur...

Ama sizin adınıza ayrılık olmasını istemem. Herkes mutlu olsun. Huzurlu olsun. Güvende olsun. Birlikte yol alınmış hayırla tamamlansın.
Sizi sıkıntıya sokan durum hayırlısıyla düzelsin inşAllah.

Ama düzelmiyorsa da iyi düşünmek gerek. Sonuçta, iyi ve kötü günde birlikte bir ömür geçirmeye niyet edilmektedir...

Son düzenleme:
şuraya kimsenin yazdığı bir işe yaramayacak
siz kıskançlığınızla devam edeceksiniz
ha sevgilinizin de arta kalan yanı yok aynısınız yani
böyle ömrünüz gidip duracak
kolay gelsin..

aayyyyyyyyyy 3 de 2 sini anca okuyabildim bu ne yaaaaaaa.....bu nasıl bir zihniyet .....acil tedaviye ihtiyacınız var..böyle hayat olmaz böyle düzen,yaşama biçimi olmaz ya......
karşılıklı saçmalamalar.....bir de kim haklı diye sormuşsunuz.....:19::19::19:

Vallahi okurken gözlerim pörtledi siz gerçek misinîz ? Üstelikte ünv eğitimini tamamlamış bireylersiniz öyle mi? Ne diyeceğimi şaşırdım! Size göre tüm hemcinsleriniz; sevgilinize görede tüm hemcinsleri potansiyel sapık mı yani? Resmi bir ortamda makam olarak sizden üstte yaşça sizden büyük biri ile de tokalaşamazsınız yani o esnada tecavüze uğrama ihtimaliniz mi varmış acaba? Yada sevgilinizin koluna dokunan kız? Acaba hamile kalma amaçlı yapmış olabilir mi bunu?
Yani çok ağır yazdım farkındayım belki etkili olur diye...... İkinizinde psikolojiniz normal değil dünyada tek erkek o değil tek bayan siz değilsiniz ve kimse sizin potansiyel rakibiniz değil.... Modern yaşamın gereği olarak her ortamda bulunacaksınız yeni insanlar tanıyacaksınız belki bir objektife gayrı ihtiyari sarılıp poz verdiğiniz insanlar olacak yapmayın lütfen bu kıskançlıkdeğil hastalık ve sapkınlık bence Allah ikinize de yardım etsin âmin

erkek arkadasına resmen acıdım resmen esir hayatı yaşıyo( sakın bu dediğimden kıskanılacak bişi cıkarmayın :) bu kadar da olmaz kı canm eskı konularına baktım içim daraldı. o zaman kendine neden aktif hayatı olan birini seciyosun git hiç arkadası olmayan evden dışarı cıkmayan hatta gözleri ileri derecede bozuk olan biriini bul kı karsıdan gelenın kız mı erkek mı oldugunu bile ayırt edemesın yoksa yıne kıskanclık krızınız tutabilir. yapmayın Allah aşkına başta kendinize sonra sevgilinize hayatı zindan ediyosunuz.

Ruhum daraldı yine ve yine senin konun.
Açık konuşacağım; Bu adam seni bırak öyle ciddi toplantılara vs götürmeyi bakkala götürdüğü için şükret bence.
Bi'kadın yanaşıp yol tarifi sorsa "onca insandan niye gelip sana soruyo" diye kavga çıkaracaksın.
Lütfen artık psikologa mı gidersin nereye gidersin bi'çözüm bul.
Bi'de sonunda pislik falan demişsin valla artık dalga geçtiğini düşünüyorum sinirim bozuluyo:9:
Ayrılacak benden demişsin iyi bile dayanıyo hiçkimse bu kadar saçmalığa dayanmaz, sevgi de bi'yere kadar resmen adamın işine bile zarar veriyosun psikolojisini geçtik artık o çoktan bozulmuştur:25:

Son düzenleme:
bence siz cam fanus yaptırıp ikiniz içinde yasayin yada en iyisi uzaya çıkın orda yasayin fanustan içeri biri bakar falan

Son düzenleme:
bir süre uzaklaşmak iyi gelebilir yaz da geliyor şehir dışına çıkabilirsiniz. buna imkanınız yoksa ortak olmayan arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. bir uzmanın yardımı olmadan bu konuyu kafanızda evirip çevirmeyin çünkü takıntı yapar olmayan sonuçlara varırsınız. kendinize yönelin sizi iyi hissettiren şeyler yapın, kimseyle paylaşmadığınız bir hobiniz olsun evden çıkmak zorunda bile değilsiniz; film izleyin mesela..

bi süre konuşmayalım diye düşündüm ama dayanamıycam ben
böyle kafamda daha çok büyütüyorum herşeyi,mesela o asistan kız bizim okulda değil ama daha önceden tanıyomuş sanırım onunla muhabbeti kesmesi gerekirdi şu an bunu düşünüp deliriyorum,neden konuşma gereği duydu onunla nasıl bi samimiyet var arasında bilmiyorum

Vallahi okurken gözlerim pörtledi siz gerçek misinîz ? Üstelikte ünv eğitimini tamamlamış bireylersiniz öyle mi? Ne diyeceğimi şaşırdım! Size göre tüm hemcinsleriniz; sevgilinize görede tüm hemcinsleri potansiyel sapık mı yani? Resmi bir ortamda makam olarak sizden üstte yaşça sizden büyük biri ile de tokalaşamazsınız yani o esnada tecavüze uğrama ihtimaliniz mi varmış acaba? Yada sevgilinizin koluna dokunan kız? Acaba hamile kalma amaçlı yapmış olabilir mi bunu?
Yani çok ağır yazdım farkındayım belki etkili olur diye...... İkinizinde psikolojiniz normal değil dünyada tek erkek o değil tek bayan siz değilsiniz ve kimse sizin potansiyel rakibiniz değil.... Modern yaşamın gereği olarak her ortamda bulunacaksınız yeni insanlar tanıyacaksınız belki bir objektife gayrı ihtiyari sarılıp poz verdiğiniz insanlar olacak yapmayın lütfen bu kıskançlıkdeğil hastalık ve sapkınlık bence Allah ikinize de yardım etsin âmin

evt bencede ağır yazmışsınız,insan yaşamadan anlayamaz tabi keske bende ahkam kessem böyle

Yine yeni yeniden Lorena ve kıskançlık temalı 757346534754745. konusu.
Ama artık aynı leveldasınız.Adamı da kendine benzetmişsin.
Siz ikinizde kıskançlıkla sıyırmışsınız.
Bunu her konunda tekrarlıyorum ama doğru düzgün ve sağlıklı bir ilişki değil sizinki.

Back
X