Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet büyük oldugunuzu biliyordum da teyit etmek istedim. Yaşınızın verdigi olgunlukla bu yorumu yapıyorsunuz ama kusura bakmayın ununuzu elemiş eleginizi aşmışsınız :) Genç kızlara açısından bakarsak duruma farklı oldugunu görürsünüz.
Ben 23 yaşındayım ve o minietek tayfasındanım.
Ama ben giydiklerimin dogru oldugunu savunmuyorum. Havalar ne kadar sıcak olursa olsun kızların giyimlerinin fazlasıyla açık oldgunu düşünüyorum. Bu tür kutlamalarda bayanların vucutlarının fazlasıyla teshir edildigini düşünüyorum.
Açık giyinen bayanlara sinir olmaktan yoruldum ve ben de o tayfaya katıldım. Memnun muyum ? tabiki hayır...
Rekabet diyorsun yani...
Benim aklıma böyle bir sebep gelmezdi mesela.
Belki diğer kızların da senin aklına gelmeyecek sebepleri vardır.Dikkat çekmek haricinde demek istiyorum.
Dur daha eleğimi asmadım yahu ne yaptın ?
Hatta bir elimde eleğim diğerinde oklavam :)
evet haklısın,psikiyatrist e gittmek istiyorum ama bu konuda bi bilgim yok keske bilenler bilgilendirseler beni nasıl gidicem randuvumu almalıyım özel hastaneye gidemem sanırım pahalı olur öğrenciyim sonuçta devlet hastaneside faydalı olur mu
bence ciddi anlamda terapiye ihtiyacın var. hangi şehirde yaşıyorsun bilemiyorum veya hangi okulda okuyorsun ama ilk etapta eğer varsa okulunuzun rehabilitasyon bölümüyle görüşebilirsin o yönlendirir zaten bulunduğunuz yerdeki yetkili bölümlere. devlet hastaneleri genelde yeterli oluyor ama yoğunluk nedeniyle tam verim olamıyor bazen. bulunduğun yerde var ise üniversite hastanelerini tavsiye ederim ben
ben düşünüyorum ama bulamıyorum napiyim sizce barışmak için???
bence ilk etapta işleri oluruna bırak çünkü bence buna ihtiyacınız var. diğer başlıklarınıza da bir göz attım ve bu başlığınız da bunu destekliyor ilişkinizin tek problemi kıskançlık değil siz(ikiniz) bu ilişkiyi bir savaşa çevirmişsiniz kim önde kim haklı kim haksız...vs bu kesinlikle sağlıklı bir durum değil bir süre askıya almanız herkes için iyi olur, hayatta nerede durduğunuzu görüp isteklerinizi ve beklentilerinizi belirlemek adına. hayatınızı tek bir adamın ellerine vermek sizin üzerinizde iredesini yüceltmesine izin vermek bana doğru gelmiyor ve birey kimliği acısından da çok zararlı aynı şey karşı taraf için de geçerli. otorite ve iktidar savaşına dönen bir ilişki kimseyi mutlu etmediği gibi ileride pek çok probleme de yol açabilir
kesinlikle öyle olsa herşey daha güzel olur ama tek kişinin çabası yetmiyo ki karşıdaki de güven verse biraz çabalasa keske
mesela sevgilim yemeğe gelmemi isemedi oturuma bile gitmeyi ben teklif ettim,öyle olacağına bana kendi teklif etseydi oa yardımcı olmamı isteseydibenden ne bileyim yanında olsaydım bayanlara nasıl mesafeli davrandığını gösterseydi ben belkide böyle tepkiler vermezdim
aslında mesafeli değil demiyorum mesafeli aynı okuldayız görüyorum ama o kızın gelip koluna yapışması..onun fırsat verdiğini düşünüyorum,sonra mesela aşağı iniyo dönüp asistan kadını suratına bakıyo yolluna yürüyüp gitmek yerine bana da erkeklerle sohbe etme diyo sonra da suçlu ben oluyorum..
haklısınız bende bi süre bekleyeyim diyorum ama dayanamıyorum uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum acı çekiyorum nasıl sabredebilirim ki
Hissettiklerinizi anladığımı düşünüyorum.
Ne diyebilirim ki; nişanlısınız yanlış anlamadıysam.
Umarım herşey gönlünüzce olur. Ve güven konusunda eşiniz biraz daha hassas davranır.
Bana göre doğru düşünüyorsunuz.
Size bu yasağı koyan 'erkeklerle sohbet etme! diyen bir şahıstan aynısını beklemek çok doğal. Ben burda yanlış bir şey göremiyorum. Bu durumda böyle bir beklenti içersinde ; yani: 'sende o halde davranışlarında dikkatli ol, bazı durumlarda beni kuşkulandırma ona göre davran ki bende sana rahatca güvenebileyım! ' beklentisinde olmayı da bir 'suç' olarak göremiyorum.
bir süre uzaklaşmak iyi gelebilir yaz da geliyor şehir dışına çıkabilirsiniz. buna imkanınız yoksa ortak olmayan arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. bir uzmanın yardımı olmadan bu konuyu kafanızda evirip çevirmeyin çünkü takıntı yapar olmayan sonuçlara varırsınız. kendinize yönelin sizi iyi hissettiren şeyler yapın, kimseyle paylaşmadığınız bir hobiniz olsun evden çıkmak zorunda bile değilsiniz; film izleyin mesela..
Vallahi okurken gözlerim pörtledi siz gerçek misinîz ? Üstelikte ünv eğitimini tamamlamış bireylersiniz öyle mi? Ne diyeceğimi şaşırdım! Size göre tüm hemcinsleriniz; sevgilinize görede tüm hemcinsleri potansiyel sapık mı yani? Resmi bir ortamda makam olarak sizden üstte yaşça sizden büyük biri ile de tokalaşamazsınız yani o esnada tecavüze uğrama ihtimaliniz mi varmış acaba? Yada sevgilinizin koluna dokunan kız? Acaba hamile kalma amaçlı yapmış olabilir mi bunu?
Yani çok ağır yazdım farkındayım belki etkili olur diye...... İkinizinde psikolojiniz normal değil dünyada tek erkek o değil tek bayan siz değilsiniz ve kimse sizin potansiyel rakibiniz değil.... Modern yaşamın gereği olarak her ortamda bulunacaksınız yeni insanlar tanıyacaksınız belki bir objektife gayrı ihtiyari sarılıp poz verdiğiniz insanlar olacak yapmayın lütfen bu kıskançlıkdeğil hastalık ve sapkınlık bence Allah ikinize de yardım etsin âmin