Konu sahibesi;
Diğer konularınıza göz atmadım, ama burdaki düşüncelerinizi okuyorum. ve gayet doğal karşılıyorum ben.
Kişi den kişiye fark ediyor bu durum, bu sebepten de farklı yorumlar yapılıyor.
Siz kendiniz gibi olun. Bu durumdan rahatsız oluyorsanız. Siz böylesiniz. Doğanız bu.
Allah karşınıza sizin doğanıza uygununu çıkarsın inşAllah.
Bakın size bir misal vereyim; müstakbel eşiniz için bir bayanın 'ruh ikizim!' demesinden rahatsız olurmusunuz?
Ben bu ve benzeri durumdan çok rahatsız oldum.
Heryerde heran birlikte geziyorlardı. S
kadın ona öyle bakıyordu ki, ruhum sıkılıyordu bu durumdan. müstakbel eşime başka bir bayan 'öyle' bakamazdı. O anlarda hissettiğim bu rahatsızlığımın boşuna olduğunu hiçbir zaman düşünmedim.
Aralarındaki yakın bağın nereden kaynaklandığını ve Durumdan rahatsız olduğumu bi kaç kez söyledim, ama o ( müstakbel eşim olacak kişi) bunun farkında değildi. Ona göre herşey gayet normaldi.
Bardağı taşıran son taşıran damlalar sonrası ben o kişi ile bir ömür sürdüremiyeceğimi anlamıştım.
Benim Canım çok yandı. Neler olup bittiğini anlatmaya ne gücüm var ne de isteğim.
Rabbim biliyor ya o yeter bana, Ona havale ettim ikisini de ve yolumu ayırdım.
Bu bayanla ilgili Gözüm hep arkada kalıyordu. Ama bitince ben rahatladım. elbetteki kolay olmadı. Sonuçta sevmiş güvenmiş birlikte hayırlı adımlar atmaya niyet edilmişti. Canım bunun için çok acıdı. Ama ileride eşime güvenemeyip acı çekmektense, şimdiki acıyı tercih ettim. İyiki de böyle yaptım. Ha bahsetmediğim ve beni derinden yıkan durum daha oldu... Ahiret gününe inanıyorum. Allah herkesin içini niyetini biliyor ya, herkes şu dünyada ettiğinin karşılığını bulacak. Zerre kadar iyilik eden de kötülük edende.
Değerli konu sahibesi, sanırım bu durumu çekmeyen de anlıyamaz. Yapılan bazı yorumlarda içimden hep böyle düşünüyorum.
gözün arkada kalacak ve ona güvenemiyeceksen, oda güvenmeni sağlıyamıyorsa,
iyi düşünmenizi tavsiye ederim.
Sonucta bir ömür geçireceksiniz birlikte
Yazdıklarınız çok doğru siz birini değiştirmek yerine kendi doğrunuzun peşinden gitmişsiniz en doğrusu olarak.
Ancak konu sahibinin eski konularına lütfen bakın, adamı öğrencisinden tutun, kantine girip çay içmesinden bile kıskandı.
İşine gelmiyorsa ayrılırsın. Konu sahibinin yaptığı "zerre uyuşmuyoruz ama dur bakalım belki benim dediğim olur" diye diye hayatı hem kendine hem karşısındakine zehir etmek başka bi'şey değil.