Tek taraflı boşanma?

Kiyamam yaaa nikahi onceden yaptilar tabi dugunleri olmadan ayrilmalari kotu olmus dugun zamanimi problem oldu

Aynen malesef çocuk kızı sevmıyormus
Sevemedım senı demıs cocuk eskı eskı sözlüsünü unutamamıs falan
Sonra ayrıldılar ama 1 seneyı bekleyıp anlasmalı bosandılar

bulundugun yerde barodan ucretsiz avukat talebinde bulunabilirsin.tek tarafli bosanmada hakim evlilik birliginin devamm etmesi.icin biraz zorluyor. hukuk mahkemeleri parali mahkeme. yani gonderdiginiz tebligat ucretleri vs. ucretli olacak. net bi rakam yok.

Aynen malesef çocuk kızı sevmıyormus
Sevemedım senı demıs cocuk eskı eskı sözlüsünü unutamamıs falan
Sonra ayrıldılar ama 1 seneyı bekleyıp anlasmalı bosandılar
Evet canim bende oyle biliyorum malesef 1 sene anlasmali bosanamazlar :/

Eşimden ayrilmak istiyorum tek taraflı olacak sanırım. Mahkeme ne kadar sürede boşar toplam boşanma suresinde ne kadar para harcanıyor ve boşanma sebebi olarak anlaşmazlık desem hakim boşamaz mı eşim evlendiğimiz günden beri anlaşmazlıklarımız oluyor düzelir mi dedim ama sanmıyorum eve geceleri geç saatlerde geliyor pazat günleri kahvaltı yapıp bana hic bsy soylemeden arkadaslariyla cikiyor vs. . Bunlar boşanma icin yeterli sebeb olur mu. Beni bilgilendirebilirmisiniz hic bi fikrim yok.
Çekişmeli uzun bir süreçtir. Davanın süresiyse davadan davaya değişkenlik gösterir.. Tanık delilleri, ispat durumu, karşı davası derken çok fazla ayrıntı içeren bir süreç. Siz evlilik birliğini temelinden sarsılması nedeniyle boşanma davasını açmalısınız. Avukat yardımı gerekli tabiki. Lütfen internetten gördüğünüz belgelerle açmaya çalışmayın sonra sizler mağdur oluyorsunuz. Geçmiş olsun tekrardan

1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değil
Dava açma ücreti 450 TL
Geçen ay edindim bu bilgileri
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

4 ay boşanmaya karar vermek için çok erken.Eşiniz henüz adapte olamadı belki de evliliğe.Bana boşanmak için yeterli gelmedi.

Evlilik birliğinin bozulması deniliyor sanırım buna. Yani tabiki geçerli nedenler. Anlaşmalı deneyin olmazsa çekişmeli olacaktır. Bu maksimum 3 seneydi şimdi nedir durum bilmiyorum. Sizin için araya aile terapisi koyabilir mahkeme ve süreç şimdiden bilinmez bence. Bir avukata gideceksiniz zaten bütün ayrıntıları verir size.

1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değil
Dava açma ücreti 450 TL
Geçen ay edindim bu bilgileri
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Nasıl yani bu yeni birşey mi? Ben kendi gözlerimle 3.ayinda bir hafta da boşanan gördüm.

Ben size birsey sorabilir miyim belki bilginiz vardir. Mesela adam ve kadın evleri ayırmışlar ama adam yurtdışına kaçmış gitmiş adama ulaşılamiyor dogal olarak kağıt falan gitmiyor mahkeme bosar mi?
Bosamaz ben adresi biliyordum;vekalet gonderttirdim avukatim adina yolladi eski es yinede bosanamadim.1.5 yil surdu.anlasmali acmama ragmen.en son davaya geldi de oyle bitti. Hatta hala bitmedi.4 ay once bosandik.Ben tebligi elden aldim;onada gitmis yurt disana ve geri gelmis .Adreste yok diye halbuki orda.tebligi almasini bekliyorum.

Nasıl yani bu yeni birşey mi? Ben kendi gözlerimle 3.ayinda bir hafta da boşanan gördüm.
Maalesef geçen ay arkadaşım boşanmak istedi, bende yanında şahit olarak gittim
İlk duruşma 20 şubatta idi ve görülmedi bile
Hakime hanım kalem odasına geldi ve 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değil dedi
Oda arkadaşımın bağrış çağrış seslerine geldi hakime hanım
Daha 7 aylık evliler
Bi sonuç alamadan çıktık bi daha ki duruşma ne zaman onu bile bilmiyor arkadaşım

Maalesef geçen ay arkadaşım boşanmak istedi, bende yanında şahit olarak gittim
İlk duruşma 20 şubatta idi ve görülmedi bile
Hakime hanım kalem odasına geldi ve 1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma mümkün değil dedi
Oda arkadaşımın bağrış çağrış seslerine geldi hakime hanım
Daha 7 aylık evliler
Bi sonuç alamadan çıktık bi daha ki duruşma ne zaman onu bile bilmiyor arkadaşım
Çok enteresan ben bunu bilmiyordum. Bence yeni bir uygulama olmalı. Baktığında mantıklı aslında evlilik oyuncak değil. Emin değilsen evlenmeyeceksin. Bu uygulamalar ile evlilik kararı vermek için iyi düşünmeye alışır insanlar.

Çok enteresan ben bunu bilmiyordum. Bence yeni bir uygulama olmalı. Baktığında mantıklı aslında evlilik oyuncak değil. Emin değilsen evlenmeyeceksin. Bu uygulamalar ile evlilik kararı vermek için iyi düşünmeye alışır insanlar.
Birebir şahit olduğum ve yeni olduğu için yazdım
Yoksa insanları yanlış bilgilendirmek doğru olmaz

Back
X