- 13 Şubat 2014
- 596
- 67
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konuda fedakarlık gösterebileceğimi düşünmüyorm. evleniyosak hayat müşterektir. erkeği şımartmama taraftarıyım yoksa hep fazlasını istiyorlar. erkeğim diyosa erkekliğin getirdiği sorumlulukları yerine getirmek zorunda. ona iş aramasını önce uygun bir dille anlatın bence baktınız olmuyo tavrınızı koyun. bu erkeklere ne oldu anlamıyorum yaa. kadınlar erkek erkekler kadın gibi olmaya başladı![]()
Boşanırdım sanırım. Bir erkek başka ne işe yarar ki![]()
kızlar evlilikte hep kadınmı fedakar olmalı eşi için kendi hayatından vazgeçmeli mi koca 2 gün çalışıp 5 gün evde yatsa çalıştığı 2 günde bile çalışmak zorgeldiği için işi bırakıp gelse hiç çalımadan 7 ay evde otursa daha doğrusu yatsa sizin tepkiniz ne olurdu
Erkek çalışmalı canım ..
Tembel insanı hiç sevmem ..
Çalışkan olmalı erkekler ...![]()
eşimi 10 gün yataktan çıkarma yemeğini getir koy yer uyur adam uyumak için gelmiş dünyaya
Benim fikrime göre erkek eve bakmalı gerekirse gecesini gündüzüne katıp çalışmalı... ha bu yoksa kadın tek başına yürütemez...
nasıl bir miskinliktir buu böyle..
ee nasıl geçiniyorsunuz?siz calısıyormusunuz?:26:
bizim bi komsuda aynı eşin gibi ..
kadıncağız kimseye gidip gelemiyo bile koca hep evdee![]()
çalışmayan adama tahammul edemem.ben çalışcam omu yıcek.oh ne ala.dönerım anamın evıme bu yasıma kadar benı buyuten annem yesın babam yesın.
koca kocalıgını bılsın bu ne ya...
kızlar evlilikte hep kadınmı fedakar olmalı eşi için kendi hayatından vazgeçmeli mi koca 2 gün çalışıp 5 gün evde yatsa çalıştığı 2 günde bile çalışmak zorgeldiği için işi bırakıp gelse hiç çalımadan 7 ay evde otursa daha doğrusu yatsa sizin tepkiniz ne olurdu
nasıl yani eşiniz işi bıraktı,artık hiç çalışmıyor,bir tek siz çalışıyorsunuz,o da sadece tembelliğinden ötürü mü evde yatıyor?başka durumlar da vardır diye düşünüyorum.bu kadar basitse elbette ki çok sinir bozucu...
aynen hep evdeyim ben çalışmıyorum eşimin 2 ün çalıştığıyla idare ediyoruz iş çok ama eşim çalışmıyor