• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek taraflı evlilik yürürmü

selisya

olduğu kadar , Olmadığı KADER!!!..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
596
67
53
35
kızlar evlilikte hep kadınmı fedakar olmalı eşi için kendi hayatından vazgeçmeli mi koca 2 gün çalışıp 5 gün evde yatsa çalıştığı 2 günde bile çalışmak zorgeldiği için işi bırakıp gelse hiç çalımadan 7 ay evde otursa daha doğrusu yatsa sizin tepkiniz ne olurdu

bu konuda fedakarlık gösterebileceğimi düşünmüyorm. evleniyosak hayat müşterektir. erkeği şımartmama taraftarıyım yoksa hep fazlasını istiyorlar. erkeğim diyosa erkekliğin getirdiği sorumlulukları yerine getirmek zorunda. ona iş aramasını önce uygun bir dille anlatın bence baktınız olmuyo tavrınızı koyun. bu erkeklere ne oldu anlamıyorum yaa. kadınlar erkek erkekler kadın gibi olmaya başladı :47:

bu konuda fedakarlık gösterebileceğimi düşünmüyorm. evleniyosak hayat müşterektir. erkeği şımartmama taraftarıyım yoksa hep fazlasını istiyorlar. erkeğim diyosa erkekliğin getirdiği sorumlulukları yerine getirmek zorunda. ona iş aramasını önce uygun bir dille anlatın bence baktınız olmuyo tavrınızı koyun. bu erkeklere ne oldu anlamıyorum yaa. kadınlar erkek erkekler kadın gibi olmaya başladı :47:

nasıl olsa kadın herşeyi idare ediyor parayı ucu ucuna yetirmek kadını erkeğin haberi yok hiçbirşeyden

Boşanırdım sanırım. Bir erkek başka ne işe yarar ki :47:

Erkek çalışmalı canım .. :32:
Tembel insanı hiç sevmem ..:19:
Çalışkan olmalı erkekler ...
:20:

kızlar evlilikte hep kadınmı fedakar olmalı eşi için kendi hayatından vazgeçmeli mi koca 2 gün çalışıp 5 gün evde yatsa çalıştığı 2 günde bile çalışmak zorgeldiği için işi bırakıp gelse hiç çalımadan 7 ay evde otursa daha doğrusu yatsa sizin tepkiniz ne olurdu

Benim fikrime göre erkek eve bakmalı gerekirse gecesini gündüzüne katıp çalışmalı... ha bu yoksa kadın tek başına yürütemez...

Erkek çalışmalı canım .. :32:
Tembel insanı hiç sevmem ..:19:
Çalışkan olmalı erkekler ...
:20:

eşimi 10 gün yataktan çıkarma yemeğini getir koy yer uyur adam uyumak için gelmiş dünyaya

nasıl yani eşiniz işi bıraktı,artık hiç çalışmıyor,bir tek siz çalışıyorsunuz,o da sadece tembelliğinden ötürü mü evde yatıyor?başka durumlar da vardır diye düşünüyorum.bu kadar basitse elbette ki çok sinir bozucu...

çalışmayan adama tahammul edemem.ben çalışcam omu yıcek.oh ne ala.dönerım anamın evıme bu yasıma kadar benı buyuten annem yesın babam yesın.
koca kocalıgını bılsın bu ne ya...

eşimi 10 gün yataktan çıkarma yemeğini getir koy yer uyur adam uyumak için gelmiş dünyaya

nasıl bir miskinliktir buu böyle..:47:
ee nasıl geçiniyorsunuz?siz calısıyormusunuz?:26:
bizim bi komsuda aynı eşin gibi .. :19:
kadıncağız kimseye gidip gelemiyo bile koca hep evdee :20:

Benim fikrime göre erkek eve bakmalı gerekirse gecesini gündüzüne katıp çalışmalı... ha bu yoksa kadın tek başına yürütemez...

eşimi işe giderken güzelce uğurluyorum öğlen baksam işten gelmiş ne oldu diyorum çok yoruluyormuş çalışma isteğim yok diyor

nasıl bir miskinliktir buu böyle..:47:
ee nasıl geçiniyorsunuz?siz calısıyormusunuz?:26:
bizim bi komsuda aynı eşin gibi .. :19:
kadıncağız kimseye gidip gelemiyo bile koca hep evdee :20:

aynen hep evdeyim ben çalışmıyorum eşimin 2 ün çalıştığıyla idare ediyoruz iş çok ama eşim çalışmıyor

çalışmayan adama tahammul edemem.ben çalışcam omu yıcek.oh ne ala.dönerım anamın evıme bu yasıma kadar benı buyuten annem yesın babam yesın.
koca kocalıgını bılsın bu ne ya...

ben çalışmıyorum malesef

güle güle canım güle güle derdim galiba :ssz:

nasıl yani eşiniz işi bıraktı,artık hiç çalışmıyor,bir tek siz çalışıyorsunuz,o da sadece tembelliğinden ötürü mü evde yatıyor?başka durumlar da vardır diye düşünüyorum.bu kadar basitse elbette ki çok sinir bozucu...

ben çalışmıyorum eşimin düzenli işi yok kendisi esnaf 2 gün çalışıyor sadece diğer günler evde düzenli işe girsede çalışmıyor eşim bipolar hastası

bu erkek milletinin çivisi çıktı ya eskidenn adam gibi adamlar çoktu şimdi çok azaldıı yazıkkk yatıcaktı madem nie evlenip bi sorumluluk altına girdi eger sen çallışıyosna tam okumadımm ama kendine baksın diemi almış seni yazık ya bu kadarda olmaz

Canım ne zamandır evlisiniz? Bu şekilde kazandığı yemenize içmenize bile yetiyor mu ki?

Tek taraflı evlilik kör topal yürüse bile, sen yürütmek ister misin ki? Boşanmayı dile getirdin mi? Bu böyle olmayacak, hayatımızı bir düzene koymalıyız, ikimiz de çalışalım, yoksa bu evliliğin geleceğini göremiyorum de bir bakalım, ne olacak. :44:

Back
X