- 30 Mart 2019
- 464
- 512
- 18
- Konu Sahibi bilemedimya
-
Önce şu düşünceden kurtulun. Gayette büyük şeyler. Üzgünüm ama fazla fedakarsınız. Sonunda elinize geçen yıpranmış iki insan, yarım kalan hayaller ve kırık bir kalp olacak.bu olanlar çok büyük şeyler değil
Mesele sadece tek taş değil adam sizi saygısız bu nedir ya para gondereyimde al nasil bir terbiyesizlik bakin tehlike geliyorum diyor evlenince daha beter olucak.Ne olur kimse icin asiri fesakarlik yapmayin değmez iste ve totonuz ayaklarinizi vurarak kaçın o hanzodan
Tektasimi kendim aldım tek başına kendim. Taktim aslında sorunun cvb sende geçer mi. Hani maddi durumu olmazsa elini taşın altına köy derdim
Kurban olduğum Allah veriyor sinyalleri anlayın işte ne olur.
Var içinizi kemiren birşeyler, hayırlı değil demekki bu evlilik.
İyi düşünün lütfen.
Bu onun dusunceleri mi yoksa birileri mi onu fitilliyo diye dusundum.
Bence haklısınız. Yani konu tek taş değil konu adamın sizi mutlu etmek için hiçbir şey yapmıyor oluşu anladığım kadarıyla bu yüzden haklısınız diyorum. İlla tek taş olmadan evlilik mi olur diye falan tuttursaydınız o zaman yadırgardım ama durum farklı anladığım kadarıyla. Yani istediğiniz halde sırf pahalı diye (ki durumu olduğu halde) almaması bence hoş değil. Sonuçta açık açık istemişsiniz yani.
Tektass bir simge buda kadının hakkı bence alsın direttt ha eşyaları kendi beğenip alacaksa kendi kendine evlensinevlenirsek en sonunda öyle yapacağım. kendi paramı kendim kazansam da ilerde yapamazmışım öyle diyor tek taşa para verilmezmiş. ben almıyor diye ayrılmıyorsam o da ben aldım diye ayrılamaz.
çocuk tektaş almıyor diye ayrılınır mı demeye gelmiştim.
ama ayrıl.
mesele tek taştan büyük.
Evet ne kadar fedakar olduğunuz yazdığınız mesajda belli zaten. Kesinlikle öyle. Olmasa zaten istemezdiniz.bana durumum yok dese utandırmamak için ya ben onları beğenmiyorum der istemezdim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?