- 19 Kasım 2013
- 18.832
- 33.972
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
Web sitesinde taksit gördüm Altıntaş'ın. Bir bakın isterseniz vade farkı varmı diyePeki bu taksitle veriyolar mı vermiyolar mı nasıl öğrenicem ben kuyumcu kuyumcu gezicekmiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Web sitesinde taksit gördüm Altıntaş'ın. Bir bakın isterseniz vade farkı varmı diyePeki bu taksitle veriyolar mı vermiyolar mı nasıl öğrenicem ben kuyumcu kuyumcu gezicekmiyim
benim saçlarım aşırı kıvırcık olduğu için taktığım küpe gözükmüyor biledeğil pırlanta ucuz küpem bile yok
![]()
![]()
Tşk ederim hemen bakıyorum tabi gidip konuşmak da lazımWeb sitesinde taksit gördüm Altıntaş'ın. Bir bakın isterseniz vade farkı varmı diye
:))))))) güldürdün beni:) umarım tek derdim bu olur ama nerdeeeElif tek derdin tektaş olur inşallah arkadaşım
Ne yalan söyliyim konu içeriğini okuyunca şaşırdım :)
Elif tek derdin tektaş olur inşallah arkadaşım
Ne yalan söyliyim konu içeriğini okuyunca şaşırdım :)
kesim (cut), renk (color), berraklık (clarity) ve karat (carat)Tşkler
4C ne oluyor tam olarak berraklık mı en fazla kaç en az kaç
Anladım tşklrkesim (cut), renk (color), berraklık (clarity) ve karat (carat)
kesim (cut), renk (color), berraklık (clarity) ve karat (carat)
Ben olsam takardım hepsini ama tabi küçük kibar şeyler olucakBana nisanda almislardi simdi set halimde bankada kasada duruyor. Hic kullanmiyorum ben.
ozel mesaj olarak yazdim kendi bilgimi.Bunların iyiliği kötülüğü nasıl seçiliyor, valla cahilim bu konuda =))
Epeydir beştaş bir yüzük bakıyorum Zen'de 0,55 karat 3.000 TL civarı, Atasay'da 0,55 karat 5000-6000 arası nasıl seçicem anlamadım ki =)) Bir de yüzüklere bakıyorum taşlar hep aynı görünüyor gözüme =)))
Banada yazarmısınozel mesaj olarak yazdim kendi bilgimi.
Kum gibi birsürü taşın birleşiminden oluşan takılar. Pırlantada taşın ne olduğu önemlidir. O kırıntılara para dökme diye diyorum,tek taş herzaman en iyisidir.Kum gibi şey nasıl oluypr ki yani sertifikası varsa zaten güvenebiliriz değil mi