Tektaşına hiç kıyma bence. Alyansını rose altın seç, o zaman ikisini bir arada kullanabilirsin... Ben öyle yaptım.
Cevabın için teşekkür ederim öncelikle,henüz yeni başlanıyor bu işlere bu yüzden ilk olcağı için bende hep sarı altın alyans istediğim için tek taşta kararsız kaldım, artık o kadar olduki zirkonmu olsa acaba diye düşünürüm oldum pırlantadan vazgeçip,sırf alyans yüzünden
Tektaş kesinlikle beyaz altında güzel duruyor. Ama sarı alyans istiyorsanız, sarının ve beyazın beraber olduğu alyanslara bakabilirsiniz. Hem tek taşınızla şık durur, hemde sarı olmuş olur. Ama sapsarı klasik alyans istiyorsanız (ki ben öyle almadığım için çooooook pişmanım), zevk sizin zevkiniz. tane içinize sinen yüzüğünüz olur ve yan yana kullanırsınızhiç olmadı farklı ellerde kullanırsınız. yan yana takılcak diye bir kural yok. Ben pırlantaya uysun diye, sarılı beyazlı bir model seçmiştim. ama keşke klasik sapsarı alyans alsaymışım.
Evet rose altında aklımdaydı aslında ama beyaz olmayacaksa sarı normal alyans seçerim ozaman diye elemiştim onu, tek taş için mecbur beyaz altın alyans gerekiyor. Aslında parmağımda beyaz atın daha hoş duruyor ama kafada sarı olunca işte
rose seçerseniz hem sarı altından hem de tektaşınızdan vazgeçmemiş olursunuz =) çünkü rose renk itibariyle beyazla daha çok uyuşuyor sarı beyaza göre. ya da alyansınızı rose beyaz seçin, ancak bence sarı beyaz bir arada kullanmayın.
yarın kısmetse alyansımı teslim alıyorum, bir resim paylaşırım fikir olur =)
bkz:
http://bios.weddingbee.com/pics/248298/IMG_7337.JPG
Evet bende pırlantaya uysun diye bunu düşünüyorum işte bu yüzden kafam karışık ama bir kaç gündür o kadar beyaz altına yoğunlaştım ki sanırım onu tercih edicem bilemiyorum bende sarı beyaz altın karışık sevmiyorum ya sarı yada beyaz olucak, ama sanırım beyaz olucak pırlanta olayı olayı olmasaydı sarıydı kesinlikle.Teşekkür ederim yorumun için böyle bir sorunu olanlar için güzel fikir..
Nişanlınızın fikri nedir peki? Sonuçta onunda yüzüğü aynı olacak :) Birde yeşil altın dedikleri var ya ayarı düşük oluyor, sapsarı sırıtmıyor. Beyaz altın, altın gibi durmuyor açıkcası sanki kendi aralarında gümüş yüzük takmış gibi oluyor, ama elbette zevk meselesi. Benim tek taşımla alyansım aslında uyum içinde duruyor (alyansım orta sırası taşlı, kenarları yeşil altın; tek taşımda beyaz altın pırlanta). Ama ben ikisini ayrı ayrı takıyorum :) sağ elimde alyansım sol elimde tek taşım. Nedense böyle daha mutluyumSizinde içinize sinen olur inşallah. Sürekli takacağınız birşey sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?