- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
kız kuyumcumu kocan yoksaPirlanta kirintilarindan olabilir. Parçalı ise eğer parçacıkları birlestirmislerdir.
Yok,çok zenginiz biz . 10 parmagimda 10 pırlanta varkız kuyumcumu kocan yoksa
konu sahibi arkadaş iyi günlerde kullansın..2003 te evlenirken 2000 tl kadardı beğendiğim..almamıştık..iyikide almamışız..çok masraflı oluyor evlilik olayları..Yok,çok zenginiz biz . 10 parmagimda 10 pırlanta varkuyumcu bir arkadaş söylemişti,pırlanta parcaciklarindan yüzükler çok daha uygun oluyor demişti. Kırılan veya kucultulen taşların artiklarini degerlendiriyorlarmis.
Bozduracagindan değil de,alırken para ediyor satarken hiç. Ayrıca konu sahibi arkadas taş kaliteside düşük olabilirkonu sahibi arkadaş iyi günlerde kullansın..2003 te evlenirken 2000 tl kadardı beğendiğim..almamıştık..iyikide almamışız..çok masraflı oluyor evlilik olayları..
ben de pek kolay beğenen biri değilim ama yeter ki pırlanta alsın sevgilim bana, güzeline çirkinine bakmam. ay güzel hayaller kurdurdun bana çok şanslısınMerhaba arkadaşlar.Sizlere sormak istediğim bir soru var.Sevgilim 15 tatilde ailesiyle bize gelicek tanışmak için.Ne olur ne olmaz hazırlıklı gelmek istiyorum dedi.Ve bu sebeple de tek taş pırlanta almak istediğini söyledi.Benim çok kolay beğenen biri olmadığımı bildiği için de yüzüğü benim seçmemi istedi.Tek taş evlenme teklifinde verilir demeyin,teklifi yaparken farklı bi yüzük almıştı,o zaten parmağımda.Şimdi size sormak istediğim şu arkadaşlar.Hem pırlanta olsun istiyorum,hem de çok pahalı olmasın istiyorum.Yani en fazla 2500 tl civarı..Azönce reklamlarda bi markanın 1 karatlık damla tek taş yüzüğünün 1490 tl olduğunu gördüm.Sitesine girdim baktım ama pek bişey anlayamadım.Araştırdım,1 karatlık pırlantalar çooook pahalı.Peki neden o yüzük o kadar ucuz?Bu konuda bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler :)
Pırlanta değil de coronet onlar. Pırlanta efektli yani.
Darısı başına canım beniiimmm :)ben de pek kolay beğenen biri değilim ama yeter ki pırlanta alsın sevgilim bana, güzeline çirkinine bakmam. ay güzel hayaller kurdurdun bana çok şanslısın
aynen...Bozduracagindan değil de,alırken para ediyor satarken hiç. Ayrıca konu sahibi arkadas taş kaliteside düşük olabilir
Pırlanta satarken para etmiyor mu?aynen...
aldığın gibi satamazsın..100 de 40 kaybeder sanırım..o 1400 olanı alın..gerçek pırlanta olması şart değil bence..şartlar süper değilse..yeni evlilere çok nazar değer..ne bileyim temkinli olmakta fayda var..Pırlanta satarken para etmiyor mu?
Evet, coronet dedikleri pırlanta efekt taş. Ama ne fark eder ki?Evet coronet yazıyordu.Yani gerçek pırlanta değil mi?
Üzüldüm ya,sevinmiştim ben de
Peki bana tavsiyeleriniz nedir?
Evet coronet yazıyordu.Yani gerçek pırlanta değil mi?
2500 tl gayet iyi bi rakam gülaylarda çok sade ve şık tektaşlar var oraya bakabilirsinizEvet coronet yazıyordu.Yani gerçek pırlanta değil mi?
hepsi olur tatlım..ben 26 yaşımda evlenmiştim..şimdi 35 bile normal yani..hayat şartları çok zorlaştı..Yaa konuyla ilgisi yok ama çok ozendim be yaa. Valla bak, ne tek tasim var, ne de alacak sevgilim
Bu gidisle tek taşımı kendim alcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?