Çoklu alıntı gitti mi?
Ya bunlarda seker geldi bana ama cok azlar, yeri geldiginde eski smileylerla hicbir sey yazmadan bile derdimizi anlatirdik...
Alıntılamak istediğim mesajın altındaki cevapla ya basıp yaptım,nasıl yaptın anlat bari bizde öğrenelim
Aynen, bunlar artsin, zamanla bunlara da alisirizAynen bizden biri gibi olmuştu onlar
Alintilamayi denedim, oldu sanirim bu seferAlıntılamak istediğim mesajın altındaki cevapla ya basıp yaptım,
Kaç tane istersen o kadar mesaja cevapla diyosun.
Bir de bir kısmı gözüküyor.
Birden fazla yorumlarda cevaplaya tıkladığın zaman hepsi aşağıda alıntı şeklinde çıkıyor. Pek anlatamadım ama bir dene bak
Aynen bizden biri gibi olmuştu onlar
Alıntılamak istediğim mesajın altındaki cevapla ya basıp yaptım,
Birden fazla yorumlarda cevaplaya tıkladığın zaman hepsi aşağıda alıntı şeklinde çıkıyor. Pek anlatamadım ama bir dene bak
Aynen bizden biri gibi olmuştu onlar
Kesinlikle harİka olmuş bu.Artık kib yaptım işlem yapmadınız diyemeyecek kimse ! Ne işlem yapılmışsa bilgilendirilecek !
Bence süper bir özellik !
Ya ben ikinoktaüstüste D yaptım yeşil surat çıktı
Yaptım..ama her defasında sayfa üstüne çıkmak gerekiyor..Rapor olayı iyi olmuş ama...
Munenin başının etini yiyceğim yeni bişey..Niye reddettin raporumuuuuuuu
Kesinlikle harİka olmuş bu.
Geçenlerde kendimi kibledim, ceza alamayınca bozulmuştum.
Alıntılamak istediğim mesajın altındaki cevapla ya basıp yaptım,
Evet maalesef..Her defasında üste çıkmak gerekiyor..Bunlar sanırım düzeltilir ya..Ama şöyle bir sorun var, ben mesela ikinizi de alıntılamaya çalıştığımda "Cevapla diyorum", sayfanın otomatik olarak en altına yönlendiriliyorum cevap yazmam için. Sonra tekrar yukarı çıkıp alıntılamak istediklerimi tek tek bulmam gerekiyor her defasında. Çoklu alıntı böyle olacaksa gereksiz derecede yorucu olur.
Güzel olmuş bence ben en çok hız yönünden bir de profil dizaynına bayıldım ya hı birde beğen tuşu geri gelmiş çok rahatlıkla artık beğenebilicem..berbat olmuş yenı halı.. diğer sitelerden farkı kalmamıs görüntü olarak. kknın tasarmını sevıyordum. çok kötü maalesef. sanki küçük bir yere sıkışmış gibi hissettım kendımı. ayrıca nerede yasadıgımızı falan yazmak zorunda mıydınız?
Çoklu alıntıyı bulamadım..Bulan biri yazıversin hayrına..
Altta konuyu okuyan üyeler yok..Heralde düzenlenir bunlar dimi?
Şu kontrol paneli benim canımdı ya
Bide yazı renkleri sabit galiba..o kısmı da bulamadım..
Med canım alıntılamak istediğin mesajlar için cevapla seçeneğine tıklanasıl yaptın canım? ben yapamadım..
ödül puanlarını nerden aldın ben de istiyorum onlardanGüzel olmuş bence ben en çok hız yönünden bir de profil dizaynına bayıldım ya hı birde beğen tuşu geri gelmiş çok rahatlıkla artık beğenebilicem..
Rapor et yazıyor alttaNereden kibliyoruz
heralde en guzel tarafı begenı bütonunun gerı gelmesıdır. ben begenmedım. diğer sitelerın tasarımını hiç begenmezdım. bu da öyle olmusş.Güzel olmuş bence ben en çok hız yönünden bir de profil dizaynına bayıldım ya hı birde beğen tuşu geri gelmiş çok rahatlıkla artık beğenebilicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?