herkese yorumlar için tşk ederim. kimi arkadaşlar yanlış anlamış beni.
ben kalmasından etmesinden şikayetçi değilim. hem 15 sene sonrasının meselesi de değil. benim sorun yaptığım emrivaki şekilde götürcez yapcaz demeleri. sonuçta annesi babası var. onlara sorulur ki ben tepki gösterince kv 14-15 yaş dedi. normal konuşmalarda konuşmaya başlasın yürüsün diyorlardı. yani 1 sene sonrasından bahsediyordu ki hepside biliyor benim kızıma düşkünlüğümü.
artı olarak geçmiş de sorunlar olunca da insan soğudumu da istemiyor doğal olarak insan.
ama cidden yanımda olsanız kv geldiğinde sadece 1 saat onun kızımı severkenki halini görseniz ister istemez sizde dersiniz haklıymışsın diye. ya bir insan severken torununu üstten üsten bana bakıp da imalı imalı laflar edermi. aklınca çocuk seviyor.
seni çok iyi anlıyor ve hak veriyorum. senden izinsiz ne demek alıcaz getiricez, aynı şehir olsa bile kalması abes bence.
valla ben seni anlıyorum canım.benim bebeğimde tek torun ve kayınvalidem eşimin üvey annesi sonuçta 12 yıl eşime bakmış eşim anne demez(kendi annesi vefat etmiş) ama ben derim kendini kötü hisetmesin diye. ama çocuğu yok böyle olunca daha beter oluyor. çalışıyorum ben bebeğime kayınvalidem bakıyo ayy bi görsen yok kendisine alışmış yok ona kucağına al diye bakıyomuş.daha neler neler.biz aynı şehirdeyiz ama bizdede aynı laf. köye gidicez kızıda götürelim siz çalışıyosunuz diyo.ben oluyorum sinir küpü..
sakın gönderme sensiz bi yere dünyanın bin bir türlü hali var.ben kızımı kimselere güvenmem.
bir örnek verim allah korusun ,, bi arkadaş anlattı 9 aylık kızını biri komşuya bırakmış,komşuda bakarım demiş almış sonra bi işi çıkmış kızı evdeki 15 yaşındaki çocuğa bırakmış bu çocuk bebeğe tecavüz etmiş.bunu duymak dahi beni ter içinde bırakmaya yetti..eşimede söyledim ben kızımı ancak sana güvenirim kardeşine dahi güvenemem dünya bu halde dedim.oda anladı zaten..
sakın taviz verme senin yanında sevsinler o kadar büyüynce dahada önemli kız annesi olmak her zaman tetikte olmaktır.allah hepimize yardım etsin bebeklerimizin bahtı açık kaderleri güzel olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?