- 5 Ocak 2018
- 377
- 84
- 18
- Konu Sahibi elmaaa050505
Öbur arkadasa sormuştum ben:)Ben 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öbur arkadasa sormuştum ben:)Ben 28
PardonÖbur arkadasa sormuştum ben:)
Ben mii??ben 27yimÖbur arkadasa sormuştum ben:)
Eşim yozgatlı ben aslen ankaralıyım eşim de ankarada esnaf :)Eşin ankaradami çalışiyor cnm aslen sen ankaralimsin ben amasyaliyimm
Ankara nın neresi?bende Ankaralıyım ama eşimden dolayi baska bi şehirdeyimEşim yozgatlı ben aslen ankaralıyım eşim de ankarada esnaf :)
Benim kendiliğinden diş gebelik sonrası değil hiç gebeliğim olmadiBende onu merak ediyorum cnmm senin nedentek tüp var benimki dış gebelikte alindi şimdi tek tüple olmasi icin ugrasiyorum ama yumurta takibini nasil yapcaz
Eşim yozgatlı ben aslen ankaralıyım eşim de ankarada esnaf :)[benim eş sivasli malesef dogu gorevindeyiz bitlisde egm de kendisi ve hastane ve doktor problemi cok var burada
Sen neredesinnAnkara nın neresi?bende Ankaralıyım ama eşimden dolayi baska bi şehirdeyim
Polatlılıyım şu an mamaktayım :)Ankara nın neresi?bende Ankaralıyım ama eşimden dolayi baska bi şehirdeyim
Siz yine baskentrwsiniz ya ben bitliss:)Polatlılıyım şu an mamaktayım :)
Hadi canım bende polatlı dogma büyümePolatlılıyım şu an mamaktayım :)
Seni dış gebeliktemi kabul etmedi serefsizlerAllah yardımcınız olsun canım ankaradada doktor cok ama artik kimseye guvenemiyorum ki basta ozel ile basladim sonra ozelde farkedilmemesi ve rahatsizlaninca beni kabul etmemeleri soguttu beni devlettede denemedeyim bakalim :)
Aaa çok memnun oldum canım tabi :) sende yaz :)Hadi canım bende polatlı dogma büyümehemşeri çıktık desene memnun oldum..arada özelden de yaz kuzum ilk defa kk da ankarali birine rastlıyorum
Tamam canm bende burdur da yaşıyorumAaa çok memnun oldum canım tabi :) sende yaz :)
Hangi.hastane idi cnm cogunu biliyourm benSeni dış gebeliktemi kabul etmedi serefsizler
Aynen ic kanama geciriyormusum iste kabul etmedilerSeni dış gebeliktemi kabul etmedi serefsizler
Natomed diye oyle cok kapsamli bi yer degil medicana gibi flnHangi.hastane idi cnm cogunu biliyourm ben
Biliyorum orayida hacettepeye yakim zaten insanlik yok pisliklerdeAynen ic kanama geciriyormusum iste kabul etmedileryani daha ic kanama olup olmadigina bile bakmadan ben kivraniyorum hamile misin dedi evet dedim dusuk yapiyor olabilursin zekai tahire gidin hemen dediler :)