- 14 Nisan 2017
- 275
- 196
- 53
- 34
- Konu Sahibi elmaaa050505
Eşin mi oralı is mi sizinde :)Tamam canm bende burdur da yaşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin mi oralı is mi sizinde :)Tamam canm bende burdur da yaşıyorum
Ondan artik ozellere hic guvenim yok bazilari haric tabi ama genel olarak hepsi para odakli Allahtan devletteki doktorum o kadar iyiydi ki Allah binlerce kez razi olsun benimle agladi resmen beni teselli etmeye calistiBiliyorum orayida hacettepeye yakim zaten insanlik yok pisliklerde
Doktora gidince ne yaptığımızizda yazalim başkaları da faydalansinUyuyakalirsam sorunuz olursa ozelden yazim tamm mi yoldaslar sevdimm sizi Allah yar ve yardimcimiz olsun bir daha yasatmasin hayirli bebislerimiz olsun 5 tane 10 tane :)))))
Ahahha :) insallah gec oldu zaten iyi geceler kızlar gorusmek uzere :)Uyuyakalirsam sorunuz olursa ozelden yazim tamm mi yoldaslar sevdimm sizi Allah yar ve yardimcimiz olsun bir daha yasatmasin hayirli bebislerimiz olsun 5 tane 10 tane :)))))
Benimde trabzondaki doktorum öyle idi bitlsiden ince trabzonda idik keşke simdi o olsaaOndan artik ozellere hic guvenim yok bazilari haric tabi ama genel olarak hepsi para odakli Allahtan devletteki doktorum o kadar iyiydi ki Allah binlerce kez razi olsun benimle agladi resmen beni teselli etmeye calisti
Hayırlı gecelerrrBenimde trabzondaki doktorum öyle idi bitlsiden ince trabzonda idik keşke simdi o olsaa
Esim buralı canımEşin mi oralı is mi sizinde :)
Allahim iyilerle karsilastirsin hepBenimde trabzondaki doktorum öyle idi bitlsiden ince trabzonda idik keşke simdi o olsaa
Amin canim hepimizinHakkımizda hayırlı olanı rabbim nasip etsin
Ismim aslı bu arada memnun oldum kuzum gece gece tutmuyum ben sizi herkese iyi geceler gorusuruz :)Esim buralı canım
Canim ilk çocuğum doğal yolla 2. Tüp bebek 3. Yine doğal yollaYani canim senin ilk çocuğun doğal yolla diğer ikisi tüp bebek yontemiyle
Cnmmm sen doktora yumurta takibininnasil yapacağız diye sordun mu tek tupüz ya bizzAllahim iyilerle karsilastirsin hep
Daha once sormustum kuzum bende yumurtlama duzensiz oldugu icin seni hergun hastaneye cagirmam gerek yumurtlama olmadigi zaman birakcak misin sanki :) gun aşiri birliktelik dedi istersende ovulasyon testini yapabilirsin demisti normalde adetin 21. Gunu cagirip yumurtlamaya bakiyorlar diye biliyorum canim bu doktorum bisey soylemedi 21. Gun giderim yinede bakalimCnmmm sen doktora yumurta takibininnasil yapacağız diye sordun mu tek tupüz ya bizz
Anladim kuzum instagramdan ekleyelim birbirimiz istersen özelden yaz sen ben eklerimDaha once sormustum kuzum bende yumurtlama duzensiz oldugu icin seni hergun hastaneye cagirmam gerek yumurtlama olmadigi zaman birakcak misin sanki :) gun aşiri birliktelik dedi istersende ovulasyon testini yapabilirsin demisti normalde adetin 21. Gunu cagirip yumurtlamaya bakiyorlar diye biliyorum canim bu doktorum bisey soylemedi 21. Gun giderim yinede bakalim
Tamam cnm yazdimAnladim kuzum instagramdan ekleyelim birbirimiz istersen özelden yaz sen ben eklerim
Kurban olduğum rabbim nelere kadirsin.rabbim sağlıkla kucağına aldırsın ıns.Canim ilk çocuğum doğal yolla 2. Tüp bebek 3. Yine doğal yolla
Bende memnun oldum ismim seda canmIsmim aslı bu arada memnun oldum kuzum gece gece tutmuyum ben sizi herkese iyi geceler gorusuruz :)
ayyy kurban olduğum Rabbim bizede annalik duygusunu tatdirsin inşallahBende memnun oldum ismim seda canm![]()