Tek Tüple Hamile Kalanlar Burayaa:)))

Peki yumurtlama takibini nasil yaptiniz sizinneden tüpunuz yok acaba bilgi verirmisiniz acaba
Benim tulum alinmadi.tıkandı.açık tarafında da kızım takip yapılmadan 2 sene sonra geldi. Simdikini de istedik klomenle açık taraftan yumurta oluştu. Sadece klomen patlatma iğnesi bile olmadi.öyle geldi Bebisim

Canim vajinal ultrasyonla mi bakıyor.yumurtaya.yoksa karından yapılan ultrasyonla mi
Maalesef vajinal. 6 ay boyunca her ay 2 defa alttan muayene etti. Adetin üçüncü günü ve yumurtlama günü. Gebe olamadığım ay yine mutlaka adet günü çünkü oluşan yumurta kistte dönmesin diye.

Yaşınız kac acabaa. Sakincasi uoksa
34 yaşındayım. Tek tup 28 yaşında kaldim. Ama tupum alinmadi dış gebelikte dolayı tıkandı. Dis gebelikten 2 sene sonra hamile kaldim.daha sonra şimdiki gebeligimde düşünmeden 1.5 sene sonra hamile kaldim.çünkü her ay tıkalı tarafından yumurtluyordum. Sonunda jlomen kullandım o bile hep tıkalı taraftan yumurta oluşturdu. Çok sukur ilaca baslamamdan 6 ay sonra açık tupumde yumurta yakaladık. Aşılama falan olmadan hamile kaldim.

34 yaşındayım. Tek tup 28 yaşında kaldim. Ama tupum alinmadi dış gebelikte dolayı tıkandı. Dis gebelikten 2 sene sonra hamile kaldim.daha sonra şimdiki gebeligimde düşünmeden 1.5 sene sonra hamile kaldim.çünkü her ay tıkalı tarafından yumurtluyordum. Sonunda jlomen kullandım o bile hep tıkalı taraftan yumurta oluşturdu. Çok sukur ilaca baslamamdan 6 ay sonra açık tupumde yumurta yakaladık. Aşılama falan olmadan hamile kaldim.
İnşallah bizede nasip olur dua edin ben amaliayta olali 8 ay oldu yeni karar verdik bebis icin ama suan bitlisdeyim sadece vitamin hormon kan degerleirme baktirdm ulttadyonda rahim hepsu temiz cikti şükür zatrn amaliyat olumcada doktor rahmin temiz demisti cok.şükür

İnşallah bizede nasip olur dua edin ben amaliayta olali 8 ay oldu yeni karar verdik bebis icin ama suan bitlisdeyim sadece vitamin hormon kan degerleirme baktirdm ulttadyonda rahim hepsu temiz cikti şükür zatrn amaliyat olumcada doktor rahmin temiz demisti cok.şükür
Insallah canim banada cok iyi demisti su rahim filmide aklimda kalmasin cekttirityimde ins temiz cikar

Back
X