Tek Tüple Hamile Kalanlar Burayaa:)))

Canim 4 cok iyi bi deger masallah.ayrica bende rahim filmi cektirdim ankda anestezisiz inanki korkulcak bisey yok giyinip cikmamla beraber 10 dkyi bulmamistir.
Ay gercekten mi kimileri 4 ve uzeri sikinti demisler bende ta cuma gunu gostericem doktora tedirgindim cok sagol canim bende ank zubeyde hanimda cektiricem bakalim

Ay gercekten mi kimileri 4 ve uzeri sikinti demisler bende ta cuma gunu gostericem doktora tedirgindim cok sagol canim bende ank zubeyde hanimda cektiricem bakalim
Benimde 6.72 cikti dr gayet iyi dedi.bende orda cektirdim bu ay.sakin önyargiyla gitme.inanki korkcak hicbisey yok.

Bende leyla çakira girmistim begenmistim aynen tuo bebege gecmisti en son gittigimde derya akdağ cırıkla gorustum oda hoşuma gitti bi sıkıntı olmazsa derya hanımda devam ederim gibi
Mhrsden bakiyorum ben derya akdagda tup bebege gecmis.infertilitede cok dr kalmamis funda akpinara randevu aldim ben bakalim bide onal goruseyim ne dicek

Mhrsden bakiyorum ben derya akdagda tup bebege gecmis.infertilitede cok dr kalmamis funda akpinara randevu aldim ben bakalim bide onal goruseyim ne dicek
Of bu cok kotu ya surekli farkli doktor bende 7 sinde gidicem rahim filmi icin derya hanim direk gel sonuclara bakariz demisti acaba simdi sonuc icin funda hanimdan randevu mu alsam

Of bu cok kotu ya surekli farkli doktor bende 7 sinde gidicem rahim filmi icin derya hanim direk gel sonuclara bakariz demisti acaba simdi sonuc icin funda hanimdan randevu mu alsam
Canim sıkıntı olmaz zaten adini soyadini söyleyince sonuclarini butun infertilitedeki doktorlar görüyo.ben bugun funda akpinara gittim begendim.

Back
X