TEK TÜPLÜ , YARIM RAHİMLİ BAYANLARIN PAYLAŞIM ALANI

SchonerDuft

güncel : 62.90 hedef : 54
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
29.919
51.877
798
Merhaba arkadaşlar ;
yarım rahimliyim tek tüpüm var ..tüpün olduğu taraftaki yumurtam yavaş çalışıyor diğer daha sağlıklı çalışıyor . uzun zamandır uğraşıyorum 1 kere aşılama ile hamile kaldım o da kimyasal ..
gelin beraberce dertleşelim

Geçmiş olsun canım. Ben de çocuk sahibi olmak isteyince hemen olacak sanıyordum. Malesef ilk deneme kimyasalla sonuçlandı. Baya bi süre kendime gelemedim. Hamile birini görünce için acıdı. Sonra yavaş yavaş düşüncelerim düzelmeye başladı. Dünyaya gelecek olan bir can ve onun bir vakti var. Biz ne yazıkki bu zamanı bilemiyoruz. Çok yakından tanıdığım bir arkadaşım tek tüple 4 tane çocuk doğurdu hem de doğal yolla.Lütfen içini karartma bu yüzden. Keşke bu bebek fikrini aklımızdan çıkarabilsek akışına bırakabilsek ama sürekli aklımda ne yazık ki oluruna bırakamıyorum hiç.

Maşallah ona . Böyle şeyler duyunca insan mutlu oluyor ben vazgeçme noktasındayım geçtim gececem . Belki o zaman olur belki de hiç olmaz

Canım nasıl oldun en son düşük riskin vardı

kürtaj oldum pazartesi günü canım kese net görünmedi 6 haftaya göre gelişimi yoktu ve düzensiz bir kese vardı
Rabbim en kısa zamanda sağliklı bi gebelik nasio etsin canım

AM

amin canım inşallah hepimize . sen ne durumdasın
Bugün 11 +4 oldum şükür.Ama sıkıntılar var yatıyorum pazartesinden beri.Bebek rahimden biraz ayrılmış dedi doktor.O yüzden biraz canım sıkkın onun dışında şükür bi sıkıntı yok herşey normal

yatıp dinlendin mi birşey olmaz serklaj oldun mu peki

limoncicegi41 burası da benim topiğim diğer topikler aktif değil diye açmıştım
evet diğerleri aktif değil iyi yapmısın canım. sen nasılsın? biraz daha toparlandın mı? çok üzüldüm ama takdiri ilahi. inşallah sonraki gebelğin saglıkla ılerler. o kadar iyi anlıyorum ki seni...

evet diğerleri aktif değil iyi yapmısın canım. sen nasılsın? biraz daha toparlandın mı? çok üzüldüm ama takdiri ilahi. inşallah sonraki gebelğin saglıkla ılerler. o kadar iyi anlıyorum ki seni...
evet onlar amaçlarına ulaşmış durumda biz daha çabalama aşamasındayız bize de nasip olsun inşallah. ağrılarım çok fazla ya ayağıma kadar ağrı iniyor

evet onlar amaçlarına ulaşmış durumda biz daha çabalama aşamasındayız bize de nasip olsun inşallah. ağrılarım çok fazla ya ayağıma kadar ağrı iniyor
Canım kürtaj oldun agrın olmaması kazım. Hcg takibin yapılıyor mu?kaça düştü?birde kese rahim içindeydi değil mi?dış gebelik olup olmadıgı belli mi?

sol tüpüm hidrosalpenks'ten dolayı alındı.
sağ tüpümle uğraşmaya devam kasımdan beri.
3 negatif tüp bebek denemem var.
4.hakkımda var dondurulmuş olarak bekletiyorum.
şimdilik 1 yıl kadar kendim deneyeceğim.
Allah bana ve tüm isteyenlere nasip etsin.

Canım kürtaj oldun agrın olmaması kazım. Hcg takibin yapılıyor mu?kaça düştü?birde kese rahim içindeydi değil mi?dış gebelik olup olmadıgı belli mi?
yapılıyor çarşamba verdim ama sonuç için aramadım bugün pataloji belirlicek rahim içinde görünyordu kese benim normalde de ayağıma çok ağrı iniyordu bakalım ne dicek pataloji için gittiğimde

geçmiş olsun canım inofolik combi kullanıyormusun ? bende biraz kendine bakmaya çalış . hidrosalpenks ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…