TEK TÜPLÜ , YARIM RAHİMLİ BAYANLARIN PAYLAŞIM ALANI

geçmiş olsun canım inofolik combi kullanıyormusun ? bende biraz kendine bakmaya çalış . hidrosalpenks ne ?

tüpün enfeksiyon sıvısıyla dolup şeklinin genişlemesi ve yapısının bozulmasına hidrosalpenks denir.
inofolik combi geçen ay aldım 10 tane kadar içtim ama ara kanama yaptı bende o yüzden tedirginim bir daha kullanmakta.

başka sebebten yapmış olabilir mi ? bende 2 aydır kullandım öyle birşey yapmadı bende

yapılıyor çarşamba verdim ama sonuç için aramadım bugün pataloji belirlicek rahim içinde görünyordu kese benim normalde de ayağıma çok ağrı iniyordu bakalım ne dicek pataloji için gittiğimde
Canım inşallah sıfırlanmıştır.kürtajla daha çabuk sonlanıyor diye biliyorum. Kesenin rahim içinde görülmesi çok iyi. Tehlşke olmaz herhalde artık. Ayak agrın magnezyum eksikliğinden olmasın?

Canım inşallah sıfırlanmıştır.kürtajla daha çabuk sonlanıyor diye biliyorum. Kesenin rahim içinde görülmesi çok iyi. Tehlşke olmaz herhalde artık. Ayak agrın magnezyum eksikliğinden olmasın?
çarşamba kan verdim ama sonuca bakmaadım inan ki . pazartesi sorarım çok kötü çünkü ağrım

Ağrılarım çok kötü ya betayı arayıp sormadım yarın öğrenecem patoloji için arıcam zaten . Sen nasılsın
canım agrın olmaması lazım acaba tam kürtaj olmadı mı? kanaman var mı ? yarın bence muayene ol ve agrılarından bahset canım yaa korkuyorum dış gebelikse allah korusun iç kanama tehlikesi var gerci sende kese görünmüş ama bilemiyorum ya. ben iyiyim napayım adeti bekliyorum.

Bugün kanama oldu biraz . Ped koydum pede geldi kist var onun ağrısı olabilir birde wc sorunum var öncesin de de karnım çok ağrıyordu bağırsak sendromu var. Birde dün evi temizlettim her taraf açıktı onun da etkisi vardır
Ne zaman olacaksın?

canım tamam şimdi anlaşıldı kisrtten o zaman. bene dış gebelik geçirdiğimde o kadar agrı yapmıstı ki o ay adetimde inanılmaz sancılıydı. önceden iki düüşüğüm var onlarda bile o kadar agrım olmamıstı. şimdi sen lohusa gibisin canım üşütmemen lazım ve yorulmaman lazım. dikakt et kendine ki cabuk ıyılesesın. bende bugün yarın adet olurum.

Ben çabuk usutuyorum birde . Histereskopi için görüşecek misin doktor ile.

şuu an hiç gidesim yok doktora bıktım kendilerinden :) ama histeroskopilik bi durum yok bende. yarım rahimliyim. doktor belki bir cm genişler maa gerek yok dedi. o yüzden pek düşünmüyorum.
bana da aynısını dedi 3 cm genişledi ama sende neden düşük oldu onu araştırdılar mı ? çok haklısın hele o çatala oturmak iğrenç birşey . doktor daha iyi bilir zaten kuzum genelde de herkese bu işlemi yapıyorlar nedense

araştırdılar pek birşey cıkmadı. çok hafif kan pıhtılasması ve yarım rahim dışında birsey cıkmadı. genetik rmatizmal hastalıklar kromozom analizi falan her sey yapıldı .

araştırdılar pek birşey cıkmadı. çok hafif kan pıhtılasması ve yarım rahim dışında birsey cıkmadı. genetik rmatizmal hastalıklar kromozom analizi falan her sey yapıldı .
pıhtı için ilaç kullanıyormusun peki ? gerek varmıymış . yarım rahim engel değil sadece serklaj gerekebilir o kadar

doktorum dedi ki hamile kaldıgında iğneye başlıycam ama pıhtılasma ıcın mı yoksa tutunması ıle mi ilgili bilmiyorum
ay hadi inşallah bu ay olur kuzum pıhtılaşma düşük yaptırıyor benim bildiğim bu şekilde en azından . bende onun testlerini yaptırcam üniversitede .

ay hadi inşallah bu ay olur kuzum pıhtılaşma düşük yaptırıyor benim bildiğim bu şekilde en azından . bende onun testlerini yaptırcam üniversitede .
canım bu ay zor gibi ama dur bakalım hiçte belli olmuyor bu işler ocakta tek ilişki ile gebe kalmıstım :) gerçi yanlıs yere yerlestı ama neyse. kuzum sen pıhtılasma testı yaptırcaksan bır an once yaptır sonucların cıkması 3 ayı buluyor.

hadi ya o kadar uzun sürüyor mu ? gerçi korunma dönemim var o zamana kadar çıkmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…