- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
geçmiş olsun canım inofolik combi kullanıyormusun ? bende biraz kendine bakmaya çalış . hidrosalpenks ne ?
başka sebebten yapmış olabilir mi ? bende 2 aydır kullandım öyle birşey yapmadı bendetüpün enfeksiyon sıvısıyla dolup şeklinin genişlemesi ve yapısının bozulmasına hidrosalpenks denir.
inofolik combi geçen ay aldım 10 tane kadar içtim ama ara kanama yaptı bende o yüzden tedirginim bir daha kullanmakta.
Canım inşallah sıfırlanmıştır.kürtajla daha çabuk sonlanıyor diye biliyorum. Kesenin rahim içinde görülmesi çok iyi. Tehlşke olmaz herhalde artık. Ayak agrın magnezyum eksikliğinden olmasın?yapılıyor çarşamba verdim ama sonuç için aramadım bugün pataloji belirlicek rahim içinde görünyordu kese benim normalde de ayağıma çok ağrı iniyordu bakalım ne dicek pataloji için gittiğimde
çarşamba kan verdim ama sonuca bakmaadım inan ki . pazartesi sorarım çok kötü çünkü ağrımCanım inşallah sıfırlanmıştır.kürtajla daha çabuk sonlanıyor diye biliyorum. Kesenin rahim içinde görülmesi çok iyi. Tehlşke olmaz herhalde artık. Ayak agrın magnezyum eksikliğinden olmasın?
Canım nasılsın geçtimi agrın, hcg düştü mü? Merak ettim seni
Ağrılarım çok kötü yaCanım nasılsın geçtimi agrın, hcg düştü mü? Merak ettim seni
canım agrın olmaması lazım acaba tam kürtaj olmadı mı? kanaman var mı ? yarın bence muayene ol ve agrılarından bahset canım yaa korkuyorum dış gebelikse allah korusun iç kanama tehlikesi var gerci sende kese görünmüş ama bilemiyorum ya. ben iyiyim napayım adeti bekliyorum.Ağrılarım çok kötü yabetayı arayıp sormadım yarın öğrenecem patoloji için arıcam zaten . Sen nasılsın
Bugün kanama oldu biraz . Ped koydum pede geldi kist var onun ağrısı olabilir birde wc sorunum var öncesin de de karnım çok ağrıyordu bağırsak sendromu var. Birde dün evi temizlettim her taraf açıktı onun da etkisi vardırcanım agrın olmaması lazım acaba tam kürtaj olmadı mı? kanaman var mı ? yarın bence muayene ol ve agrılarından bahset canım yaa korkuyorum dış gebelikse allah korusun iç kanama tehlikesi var gerci sende kese görünmüş ama bilemiyorum ya. ben iyiyim napayım adeti bekliyorum.
canım tamam şimdi anlaşıldı kisrtten o zaman. bene dış gebelik geçirdiğimde o kadar agrı yapmıstı ki o ay adetimde inanılmaz sancılıydı. önceden iki düüşüğüm var onlarda bile o kadar agrım olmamıstı. şimdi sen lohusa gibisin canım üşütmemen lazım ve yorulmaman lazım. dikakt et kendine ki cabuk ıyılesesın. bende bugün yarın adet olurum.Bugün kanama oldu biraz . Ped koydum pede geldi kist var onun ağrısı olabilir birde wc sorunum var öncesin de de karnım çok ağrıyordu bağırsak sendromu var. Birde dün evi temizlettim her taraf açıktı onun da etkisi vardır
Ne zaman olacaksın?
Ben çabuk usutuyorum birde . Histereskopi için görüşecek misin doktor ile.canım tamam şimdi anlaşıldı kisrtten o zaman. bene dış gebelik geçirdiğimde o kadar agrı yapmıstı ki o ay adetimde inanılmaz sancılıydı. önceden iki düüşüğüm var onlarda bile o kadar agrım olmamıstı. şimdi sen lohusa gibisin canım üşütmemen lazım ve yorulmaman lazım. dikakt et kendine ki cabuk ıyılesesın. bende bugün yarın adet olurum.
şuu an hiç gidesim yok doktora bıktım kendilerinden :) ama histeroskopilik bi durum yok bende. yarım rahimliyim. doktor belki bir cm genişler maa gerek yok dedi. o yüzden pek düşünmüyorum.Ben çabuk usutuyorum birde . Histereskopi için görüşecek misin doktor ile.
bana da aynısını dedi 3 cm genişledi ama sende neden düşük oldu onu araştırdılar mı ? çok haklısın hele o çatala oturmak iğrenç birşey . doktor daha iyi bilir zaten kuzum genelde de herkese bu işlemi yapıyorlar nedenseşuu an hiç gidesim yok doktora bıktım kendilerinden :) ama histeroskopilik bi durum yok bende. yarım rahimliyim. doktor belki bir cm genişler maa gerek yok dedi. o yüzden pek düşünmüyorum.
araştırdılar pek birşey cıkmadı. çok hafif kan pıhtılasması ve yarım rahim dışında birsey cıkmadı. genetik rmatizmal hastalıklar kromozom analizi falan her sey yapıldı .bana da aynısını dedi 3 cm genişledi ama sende neden düşük oldu onu araştırdılar mı ? çok haklısın hele o çatala oturmak iğrenç birşey . doktor daha iyi bilir zaten kuzum genelde de herkese bu işlemi yapıyorlar nedense
pıhtı için ilaç kullanıyormusun peki ? gerek varmıymış . yarım rahim engel değil sadece serklaj gerekebilir o kadararaştırdılar pek birşey cıkmadı. çok hafif kan pıhtılasması ve yarım rahim dışında birsey cıkmadı. genetik rmatizmal hastalıklar kromozom analizi falan her sey yapıldı .
doktorum dedi ki hamile kaldıgında iğneye başlıycam ama pıhtılasma ıcın mı yoksa tutunması ıle mi ilgili bilmiyorumpıhtı için ilaç kullanıyormusun peki ? gerek varmıymış . yarım rahim engel değil sadece serklaj gerekebilir o kadar
ay hadi inşallah bu ay olur kuzum pıhtılaşma düşük yaptırıyor benim bildiğim bu şekilde en azından . bende onun testlerini yaptırcam üniversitede .doktorum dedi ki hamile kaldıgında iğneye başlıycam ama pıhtılasma ıcın mı yoksa tutunması ıle mi ilgili bilmiyorum
canım bu ay zor gibi ama dur bakalım hiçte belli olmuyor bu işler ocakta tek ilişki ile gebe kalmıstım :) gerçi yanlıs yere yerlestı ama neyse. kuzum sen pıhtılasma testı yaptırcaksan bır an once yaptır sonucların cıkması 3 ayı buluyor.ay hadi inşallah bu ay olur kuzum pıhtılaşma düşük yaptırıyor benim bildiğim bu şekilde en azından . bende onun testlerini yaptırcam üniversitede .
hadi ya o kadar uzun sürüyor mu ? gerçi korunma dönemim var o zamana kadar çıkmış olurcanım bu ay zor gibi ama dur bakalım hiçte belli olmuyor bu işler ocakta tek ilişki ile gebe kalmıstım :) gerçi yanlıs yere yerlestı ama neyse. kuzum sen pıhtılasma testı yaptırcaksan bır an once yaptır sonucların cıkması 3 ayı buluyor.
Aynen ben arastırma hastanedinde yaptırdım 3ayda çıktı özelde daha erken olabilirhadi ya o kadar uzun sürüyor mu ? gerçi korunma dönemim var o zamana kadar çıkmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?