- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
bende raştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum hangi birim bakıyor genetik mi yoksa hemotolijimiAynen ben arastırma hastanedinde yaptırdım 3ayda çıktı özelde daha erken olabilir
ben kadın dogum bölümüne gittim onlar testleri istedi genetik bölümünde kan verdim.ama sonucları yorumlamada hematoloji daha uzman gibi geldi banabende raştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum hangi birim bakıyor genetik mi yoksa hemotolijimi
Ben direk genetiğe ya da hemotolojiye giderim kadın doğum yapmayabilirben kadın dogum bölümüne gittim onlar testleri istedi genetik bölümünde kan verdim.ama sonucları yorumlamada hematoloji daha uzman gibi geldi bana
neden yapmasın ki? kadın dğum doktoru istemeden yaparlar mı bilmiyorum.Ben direk genetiğe ya da hemotolojiye giderim kadın doğum yapmayabilir
Eğer kadın doğumdan istemeleri gerekiyorsa işim zor doktor onay vermez sanmıyorum herhangi dr verir kabul edilirse yaptirabilirimneden yapmasın ki? kadın dğum doktoru istemeden yaparlar mı bilmiyorum.
Benim de bir tüpüm karın duvarına yapışıktı doğuştan alınmıştı 1 kere aşılama ile hamile kaldım şubatta doğal kaldım kürtaj oldum geçen hafta kendini toparladıktan sonra takip yaptırırsın allahın izni ile hemen hamiş kalırsınkizlar merhaba dis gebelik gecirdim ve 3 gun once sol tupum alindi ayni durumu yasayip sonrasinda ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz
cok tesekkur ederim sizede gecmis olsun insallh hayrlisiEğer kadın doğumdan istemeleri gerekiyorsa işim zor doktor onay vermez sanmıyorum herhangi dr verir kabul edilirse yaptirabilirim
Benim de bir tüpüm karın duvarına yapışıktı doğuştan alınmıştı 1 kere aşılama ile hamile kaldım şubatta doğal kaldım kürtaj oldum geçen hafta kendini toparladıktan sonra takip yaptırırsın allahın izni ile hemen hamiş kalırsın
kizlar merhaba dis gebelik gecirdim ve 3 gun once sol tupum alindi ayni durumu yasayip sonrasinda ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz
Daha iyim canım şükür.Bol bol dinleniyorum 12+2 oldum.Günler geçip gidiyo hızlı hızlı-Gul- nasılsın canım
sevindim canım kontrole gittin miDaha iyim canım şükür.Bol bol dinleniyorum 12+2 oldum.Günler geçip gidiyo hızlı hızlı
Evet gittim canım zaten her hafta kontroldeyim.Herşey yolunda dedi.Cinsiyetini de öğrendim dün kız olucakmış inşallahsevindim canım kontrole gittin mi
mşallah prenses geliyor demek allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımEvet gittim canım zaten her hafta kontroldeyim.Herşey yolunda dedi.Cinsiyetini de öğrendim dün kız olucakmış inşallah
Amin canım.Darısi başına.Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsinmşallah prenses geliyor demek allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
amin inşallah canımAmin canım.Darısi başına.Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin
tabiki haber verrimbenim de sol tüpüm yok. hamile kaldığında bana da haber geçersen sevinirim
canım merhaba bende senın gibiyim 5 düşüğüm oldu.. bziim gibii olup ikiz doguran bile var. ): şöyle düşü normal rahimli biri 5iz bile dogurabiliyor. yarım rahimle pekala 1 tane yi rahatlıkla tasıyabilir. lütfen moralini bozma. düşüklerin olabilir ama önünde sonunda saglıklı dogum yaparsın.Kızlar merhaba araniza yeni katildim bir tane kimyasal bir tanede kese gorundukten sonra dusugum oldu bes haftalikken kanimda pihtilasma cikti hamile kalinca aspirine basliycaz dedi doktor hsg istendi hsg çekildim yarim rahim oldugum soylendi gebelige engel degil ama ya dusukle yada erken dogumla sonuclanir dedi cok uzgunum moralim cok bozuk benim durumda olan varmi hamile kalip saglikli dogum yapan
Moral bozmak yok bir dr bana söyle demişti rahmi balon gibi düşün şişirdikçe esniyor düşükler olsa bile bir sonraki gebelik için rahmimiz daga hazır hale geliyor. Tabi bu çok zor bir süreç ama yapacak birşeyimiz yokKızlar merhaba araniza yeni katildim bir tane kimyasal bir tanede kese gorundukten sonra dusugum oldu bes haftalikken kanimda pihtilasma cikti hamile kalinca aspirine basliycaz dedi doktor hsg istendi hsg çekildim yarim rahim oldugum soylendi gebelige engel degil ama ya dusukle yada erken dogumla sonuclanir dedi cok uzgunum moralim cok bozuk benim durumda olan varmi hamile kalip saglikli dogum yapan
Ben ilk defa boyle bisey duydum dogustan boyle olusmus rahmin dedi dunyam yikildi sanki normLde genetik testlerimi bekliyordum ama asil sorun ortaya cikti sanirim Çarşamba kendi doktoruma gidicem bakalim ne diycek hayirli haberler aliriz insalahMoral bozmak yok bir dr bana söyle demişti rahmi balon gibi düşün şişirdikçe esniyor düşükler olsa bile bir sonraki gebelik için rahmimiz daga hazır hale geliyor. Tabi bu çok zor bir süreç ama yapacak birşeyimiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?