tek tüpü tıkalı olup klomenle hamile kalanlar varmı

FairyTale61

MuCiZem oL ..
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
4.853
1.914
198
merhaba arkadaşlar tek tüpü tıkalı olup klomenle ya da başka bı yöntemle hamile kalanlar varmı ?

Canım, benim de tek tüpüm kapalı.ben de ilaçla hamile kalmayı deniyorum. İnşallah olur. Doktorumun demesine göre tek tüpü kapalı olan bir hastası 4. Ayında hamile kalmış. Ama kullandığı ilac kliman değil, baskası. Ben de onu kullanıyorum, güzel yumurtlama oluyor. Her ay normal bir insana göre yüzde elli daha düşük hamile kalma şansı. Çünkü her ay bir tupten geliyormuş yumurtalar vs vs. Bu biriken sıvının embriyoyu zehirlemesi de kesin bisey değil anladığım kadarıyla. O yüzden şans var diyorum.
Bir de binbir olasılık var bu konuyla ilgili. Bir takım bileşenler bir araya gelecek ve olacak. Kader yani.
Allah ol derse olacak, inşallah...
O yüzden umudumuzu koruyoruz, minik mucizelerimizin karnımıza yerlesip büyümelerini bekliyoruz)

canım cvb verdiğin için çok teşekkür ederim...
benimde sol tüpüm tıkalı ve kaç aydır sol taraftn yumurtluyodum...bu ay ilk defa sağdan yumurtladım ve klomen sayesınde 3 kocaman yumurtam olmuş...ayın 12 de çatlatma iğnesi oldum....bugün 12. günüm ama bütün adet belırtılerım var belım ve karnım her an adet olacakmısım gıbı ağrıyor ve beyaz akıntım var...sanırım benm adetım cok yakın...

canım senın kullandıgın ılac hangısı bana doktor bu aydan sonra iğne yöntemıne gecıcez dedı...
inşallah rabbım ol der vee olur...daha fazla bekletmez bizi...

Femara diye bir ilac. Peki senin kapalı tüpüne herhangi bir cerrahi müdahale yaptılar mı? Neye göre ilac verdi doktor? Sana neler dedi?

Femara diye bir ilac. Peki senin kapalı tüpüne herhangi bir cerrahi müdahale yaptılar mı? Neye göre ilac verdi doktor? Sana neler dedi?

yok cnm herhangi bi mudahale yapılmadı...
bu ay için hem iğneleri deneriz hemde aşılama yaparız demişti...
ondan sonra laparoskopiyle tüplerine bakarız dedi...
sana yapıldımı müdahale..

Ben de Avrupa yakasindayim. Senin tüpün neden kapalı? Hidrosalpinks mı var?

walla nedenini bilmiyorum doktor film sonucumu gorunce dış gebelık yada kımyasal gebelıkmı gecırdn dedı bende yok dedim...
hidrosalpinksinde ne demek oldugunu bilmiyorum tubal oklüzyon yazıyo raporumda...

walla nedenini bilmiyorum doktor film sonucumu gorunce dış gebelık yada kımyasal gebelıkmı gecırdn dedı bende yok dedim...
hidrosalpinksinde ne demek oldugunu bilmiyorum tubal oklüzyon yazıyo raporumda...

merhaba
yazılarınız yeni gördüm sanırım bendeki sorunda aynı benim tüplerim açık fakat solda hafif hidrosalpenks varmış bir tane doktor sadece antibiyotik verdi diğeride 3 ay bekle hamile kalmazsan laparoskobi yaparız dedi ama ben amelyet olmak istemiyorum o yüzden son bi doktora daha gideceğim 8 aydır korunmuyoruz ama olmadı maalesef ebnce stresten olmuyor tek tüple hamile kalan bir arkadaşım var benim burda hemde eşinde bile sorun vardı veren olan Allah tek tüplede gayet güzel kalınıyor

yok cnm herhangi bi mudahale yapılmadı...
bu ay için hem iğneleri deneriz hemde aşılama yaparız demişti...
ondan sonra laparoskopiyle tüplerine bakarız dedi...
sana yapıldımı müdahale..

yazıları tam okumadımm ama sormak istedimm kanalların acık mı kapalı mı kanal filmiyle de belli oluyor
laporaskopiyi tıkalı olan kanalı acmak için yapıyorlar
bide kanalın tıkalı ise ilk önce laporoskopi yapsınlar neden asılama yapıyorlar
tıkalılık varsa zaten asılama tutmazz bosuna üöitlediriyorlar insanıı

canım benım sol tüp tamamen tıkalı...banada klomen tedavısı uyguluyor bu ay bırde aşılama yapalım olmazsa amelıyat dedı bende amelıyat olmak ıstemıyorum ama gorunen okı en sonunda olucam...tabı rabbım yeterkı ol desın...bana ilaç fln vermedı ılacla acılmaz dedi..

merhaba canım evet hsg cektırdım ve sol tüpüm tıkalı çıktı..sağ tüpümde sorun gozukmuyor..o yuzden tek tuple aşılama yapılıyomuş...senınde tıkalımı tüpün canım

Ya benim aklım çok karışık bu konuda. Bir an önce operasyona filan gerek kalmadan geliverse bebecikler... Gelişmelerden haberdar et beni olur mu?

benim ikisi tıkalıydıı amaliat oldum birini actılar dierinden de umut var dedi doktor banaa amaliat sonra 6 ay verdi kendiliginden olsun die tabi ki de olmadıı bu ay asılama oldum 10 günün nasip belki olr
bana kalırsa neden amaliat demiş ki sana tek kanalla hamiş olan o kadar zar kiii nasip olsay dı elbet olurdu şimdi ye kadar ben mecbur dum olmayaa

Ya benim aklım çok karışık bu konuda. Bir an önce operasyona filan gerek kalmadan geliverse bebecikler... Gelişmelerden haberdar et beni olur mu?

merhba canım ben bugun itibarıyle hastalandım...umarım sen hastlanmazsın..bakalım bundan sonra benı neler beklıycek..

merhaba canım...
ya canım benım şimdi sağ tarafım açık ama tüpün ucunda süpürge gıbı seyler oluyomuş ve onların işlevsel olup olmadıgı onemlıymış ondanda emın olmadı için amelıyat dedi...sen olmussun sanırım laparoskopi oldun nsl korkulack bı amelıyatmı amelıyattan sonra agrı sncı çok oluyormu...ben bugün itibarıyle kırmızıları gordum cuma doktora gıdıcem ve aşılamadan önce amelıyat olmayı ıstıycem...artık çok bunaldım her ay aynı sonuçsuzlugu almktan...ne zor biişeymiş bu böyle...

ilk olarak üzülme ne yapalım elden gelen yok nasip olmadı mı olmuyor işde
olmak daha iii belki dee yapısıklık varsa onları da ayırıyorlar yapısıklık da engel miş gebeligee olmakla birsey kaybetmessin bence
ilk olarak tek korkum amaliathaney di girince aglamıstım korkudan sonra uyudum uyandım
anestizin etkisiyle saatlerce uyanamadım bi ara agrım var die bagırdım hatırlıyorum hemen igne yaptılar
tekrar uyudum yani o gün hep uyuyorsunn sabah da gaz cıkarmazssan taburcu yapmıolar yürümm gerekiyor dedii doktor
ertesi sabah hastane korodorunda yürüdüm agrım olmadı bi daha hiç
uzun oldu ama kısaca agrın ilk gün oluyo o da uyutuluyorsun anlamıyorsun kork maa sen hiç bişiy anlamıyorsun

saol canım cvb verdiğin için...bende çok korkuyorum daha önce hiç amelıyat olmadım ama böylesi hayrlı olucaksa olurum napıyım elden başka birşey gelmiyor...bide özeldemi oldun devlettemı cnm ne kadar tutuyor amelıyat ucretı acaba ve nezaman olmuştun..

ben 30 ocak da oldum gecen se ege üniversitesin de oldumm
o zaman lar özele gidiyordum 4 mily bulur dedi hem acılıp açılcagı belli olmas sen o parayı
tüp bebege ver die basından savdı beni doktor bende bi tanıdık sayesin de egeye gittim
hemen oldu amaliatım ücret almamıslar dı bi kaç magzeme para sı o kadar
evet bende amaliatha çok korkmustum ama aglamaya baslıyınca hemen uyuttular beni
kork ma canımm ya şifa olur inşALLAH
bi de sunu sölim benim adet sancım çok oluyor du bagırsaklarım yapısıkmıs meger bunu amaliat sırasında
doktorum görmüş ve ayırmıs ALLAHA bin şükür eski agrılarım yok artık

anladım cnm bende özel bi hastaneye gıdıyorum 4 milyarsa çok pahalıymış şimdi 5 milyrı bulmuştur...bilmiyorum ya cok korkuyorum herşeyden umutsuzum hakkımda hayırlısı olsun dıyorum...inşallah senınde aşılaman tutar cnm aşılamada herhangı bı ağrı oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…