- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
- Konu Sahibi FairyTale61
-
anladım cnm bende özel bi hastaneye gıdıyorum 4 milyarsa çok pahalıymış şimdi 5 milyrı bulmuştur...bilmiyorum ya cok korkuyorum herşeyden umutsuzum hakkımda hayırlısı olsun dıyorum...inşallah senınde aşılaman tutar cnm aşılamada herhangı bı ağrı oluyormu
amaliatı ol diosa doktorun gerek varsaa ol bencee korkma ben de çok korkuyordum ama korkuacak birşet yok
asılamada benim canım çok yandı ama konusuyuz asılama topink de benim kadar canı yann yok nedense
kişi ye göre degişiyodur belkiii
inşALLAH bebegim benimledirr bi daha asılama yapma gerek kalmass ALLAHIM nasip etsin her nerde varsaa
aşılamada ağrı olmuyor diye biliyordum cnm..nsl yapılıyor peki aşılama neden canın yandı acaba
bende ol du nedense hatta bagırdım yanii ama kimse böle bi agrım olmadı dior
asılamayı anlatımm sanaa
doktor bana anlata anlata yaptı
ilk 2cm ilk bişiy soktu agzı açmak için kontlerde yapıolar onu genelde
sonra içini temizliyos dediii neyle bilmiyorum sonra makas gibi bisiyle rahmi tutuyorum
sakın ol biras acıya bilir deedi cimdik atmış gibi olacak dedi orda canım yandı sonra uzun hordumla
siringayı uzatıp igne vurduu atmadım mıı bilmiyorum böle oldu işde canım 2 saat yatırdılar sonraa
cıktım eve geldim yattım agır bi iş yapmadım hiç
sol cnm bılgı verdıgın ıcın...
rahmı tutma olayını hıc duymamıştım bak şimdi aşılmadan da korkmaya başladım
bana anlatılanı anlattım canım rahmi sabitlemek için dedii
korkma canımm bebek için herseyee degere bi an olup bitiyor hersey
bilsem bebek aşılamayla kesin olucak hiç gozume kırpmadn olurum ama yoruldum artık cok cnm duygusal bı çöküntüdeyim bilmiyorum sonumuz hayırlı olur inşallah...
çok ii anlıyorum canım seni ama napalımm ALLAHIM bmle uygun görmüş demekkkii
bak beni düşün amaliatımı oldum asılammamı oldum belki tutu belk de tutmadıı
hafta sonu belli olacakkk ama gücüm yetti yere kadar cabalıcam çok aglayan bi
insanım belki her gün aglıyorum ama aglamk rahatlatıyor beniii onun için mi bilmemm
daha çok cabalıyorumm bebek için elimizden geleni yapıcaz inşş bir gün de kavusucazz
inşallahh canım allahım fazla bekletmeden bızımde kucaklarımızı doldurur inş.
kırk yıl düşünsem bunları yaşıycam aklıma gelmezdi...çok zormuş insan çok yıpranıyormuş...bırbırımızın halınden cok ıyı anlrız bız canım...inşallah aşılaman tutmuştur cok fazla stres yapmamaya calış..sen elınden gelenı yapıyorsun rabbım mukafatıını verecektır...
bende hep öle diyorumm kırk yıl düşünsemm
biz mahaalede 5 arkadastık ilk ben evlendim en son onlar sıraylaa suan hepsinin çocugu var düşün yanii
emin senin de vardır böle hikayelerin acı ama gercek bi hikayemiz var onlara anlatamadıklarımı burda anlatıyorum rahatlıyorum belki derman buluyorum belki de biri ne yardımcı oluyorum iiki burası var çok güzel arkadaslarım var burda benim
bebek askıyla yannlar 2012 topikdeyin ben çok ii arkaslıklarımız var bizim orda inşALLAH amaliat kalmasın hamiş olursun canımm sendee ALLAHIM yardımcın olsun canım
aynen canım benımde butun kuzenlerım arkadşlrım hep hamıle bı cocugu olnlarda ıkıncıye hamıle ama maalesef benım olmuyor...bende burdakılerle dertleşiyorum burda herkes herkesın halınden ıyı anlıyor...ben bu ay doktora ara verme kararı aldım...soğan kürü ve süt buharı denıycem...belki şifa onlardan gelir baakalım..
anladımm canımm bendee süt buharıyapmıstım bi işe yaramadı bende inşALLLLAH sen olumlu bi sonuç alırsınn
ALLAH yardımcın olsunn
günaydın benim de sağ tüpüm rahim filmimde kapalı çıktı. 3 kez düşük yaptım ben. 2. düşükten sonra çektirmiştim. ama doktor laraskopiden falan bahsetmedi. bebeğim henüz yok benim sorunumda bebek sadece kanda çıkıyor kese bile oluşmadan düşüyor.
merhaba cnım demek hamıle kalınabılıyomuş ahh bıdee bende hamıle kalabılsem...
canım tıkalı tüpten oluşuyosa gebelık dusuk oluyo dıye duymuştum..inş. bir an önce hamıiş kalırsında bebecıgını saglıcakla kucagına alırsın....
günaydın benim de sağ tüpüm rahim filmimde kapalı çıktı. 3 kez düşük yaptım ben. 2. düşükten sonra çektirmiştim. ama doktor laraskopiden falan bahsetmedi. bebeğim henüz yok benim sorunumda bebek sadece kanda çıkıyor kese bile oluşmadan düşüyor.
merhaba herkese
benimde tek tüpümde sorun çıktı fakat tüpler tıkalı değil açık ama azda olsa hidrosalpenk olduğu için hamileliğie engel olabiliyormuş ama çok üzüldüm çokkafama taktım 9 ay boyunca ama artık daha az takıyorum onu hissettim şimdi regli oldum ilk defa bu ay ağlamadım :) benim burda tek tüple kalan bir çok tanıdığım var o yüzden üzülmeyin Allah nezaman isterse ozaman gelecek
birde bişey sormak istyorum yaşlarınız kaç ? benim 29
benim de tek tüpümün amaliat da acıldıgını sölediler nedense olmadıı ama halen daha
8 ay oldu olmayınca bi asılama o da tutmadı tabii
ben 27 yasındayımm
senin dedigin olay yapısıklıkmı bu nasıl anladılar
inşallah en kısa zamanda sağlıklı hamilelik, sağlıklı doğum ve bebek verir rabbim hepimize. canım kapalı gebelik oluşmazmış, sperm yumurtaya ulaşamıyor kisen diğer testlerini yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?