- Konu Sahibi FairyTale61
-
evet biras da nasip işi demekki ben amaliatdan sonra çok ümitliydim oalacak die ama olmadı
benim ilk asılamm tutmadı bu ayın 2 sinde adet oldum canım bugün doktor cagırdıı
ama muayene olamadan geldim amalitdan çıkmadı cagırdı ama neden bilmiyorum
belki ikinci asılamayı yapacak ben öle tahmin ediyorum
çok üzüldüm canım bende asılamadan sonra adet adet olunca çok üzülmüştüm aglamakdan başka elden bişiy gelmiyor
nedesem seni teselli edemm biliyorum benim de iki tüpüm tıkalıyda laporaskopi ile biri açıldıı bende ege üniversit
tedavi görüyorum orda bi kızla sohbet ettim bugün ilk tüp bebegi olmamıs onun bi sene ara vermiş psikolojik olarak
yorulmustum dedii sonra ikinci tüp bebegi tutmus masallah 7 aylık olmus bile inşALLAH eninde ikincisinde tutar
belki de zamanı diildir
ben de bu asılamm tutmassa tüp bebek yaptırcam yani baska yol yok gibi
ben birsey soracaktım hangi sehirdesin ve tüp bebek ücreti ne kadar ödedin
istanbul göztepe medikalpark hastanesinde doktorum can şener ...toplamda 5000 tl ye anlaştık ilaçlar doktora ait ilaçların toplam fiyatını dışarıda sorduk 950 tl civarı ..yani tüp bebek 4000 tl ye geldi.. ve tedavi başladı benimkisi kısa protokoldü 10 gün sürdü yumurta büyütme işlemim ... 10 gün boyunca günde 2 kez iğne yaptırdım normalde kendin yapabiliyormussun iğneleri ama ben cesaret edemedim bide yanlış bişey yapmak istemedim.. iğneler yapılmaya başlanınca doktor sık aralıklarla kontrole çagırdı yumurtaları takip için ...hııı bu arada iğneler adetin ikinci günü başladı ....yumurtalar belirli bir olgunluga geldiğinde igneler kesildi ve yumurta çatlatma ignesi yapıldı ..çatlatma iğnesinden 2 gün sonra anestezi ile yumurta toplama işlemi yapıldı toplamda yumurta toplama işlemi anestezi uyanma ıstirahat etme falan 3 saat kadar hastanede kaldımm (benim canım çok yandı uyandıktan sonra umarım sizde olmaz )yumurtalar toplandığı gün eşimden sperm alındı ve aynı gün döllenme olayı oldu toplamda benden 13 yumurta aldılar saglıklı olanları döllediler ...döllenme olduktan 3 gün sonra 1 tane sağlam gelişim göstern embriyo rahme yerleştirildi .
ben asılama yapacagım gün hastanede transfe yapalıcak 6 kişi falan vardı yumurta toplama işlemiden sonra çok agrım oldu yatıım hep diye konusuolar dı ya bende çok korkuyorull ALLAHIM daha çok aratmasın yardım etsin artık bizlere de madden maneviyen çok zor bir dönem benim de devlet son asılama sansım oda olmassa tüp bebek onda 2 hakkım var devlette 2 bin alıyormus gene devlet hast.ALLAHIM parası olmayan insanlara yardım etsin çok zor ben tüp bebekden çok korkuyorum ama kader de varsa elden bişiy gelmiyor işde inşALLAH senin de ikincisi tutar ALLAHIM yardımcın olsun
canım bişey sormak istiyorum tüp bebekten korkma nedeninn nedir ? çevremde çok cahil insan var cok korkuttular bizi hadi başkasınınn spermini falan kullanırlarsa diyeama tranferim olacagı gün bana kağıt imzalattılar içimizde kuşku kalırsa dna testi yaptırabilecegimizi ve bundan hastanenin sorumlu olacagına dair seninnde korkuların bu yüzdenmi yoksa başka bir nedenimi var...
olsun kuzum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah ...dediğin gibi tüp bebekte olsa %100 garantisi yok benim doktorum tutma şansımın çok yüksek olduğunu söylemişti ama şans işte olmadı ...yumurta toplama işlemi toplamda dinlenme sürende dahil hastanede 3 saat falan sürüyor .anesteziyle yapılıyor yarım saat uyuyorsun ...o kadarda korkma ama sancı 15 dakika en fazla yarım saat sürüyor ...sonra normal hayatına dönebiliyorsun
ben tek yumuralık tek tüple hamile kalanlardanım :) önce allah sonra ercan köse ve simdiki gebeliğimde soğan suyu
merhaba canlar bnde pko luyum tek tüpüm kapalıydı 5 yıl hamile kalamadım ama tedavi tamamlanmadan klomen kullandığım zaman hamile kalım allahıma şükürler olsun... ümidinizi hiç kesmeyin... çok ça dua edin rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...
cnım ne mutlu sana..rabbım sorunsuz hamılelık gecırtır ve bebısını saglıcakla kucagına alırsın inş. benimde bu 3. klomen kullanısım bu ay hm sağda hem solda yumurta yapmışım..bugun çtlatma ıgnemı oldum..bakalım rabbım buyuk..artı süt buharıda yapıyorum inş. işe yarar...
canım hamıle kaldıgın ay tıkalı olan taraftamıydı yumurtan açık olan taraftamı bunu cok merak edıyorum..
[/QUOTEinş cnm inşş en kısa zamnda müjdeli haberini alırız.. hangi yumurtalıkta olduğunu bnde sormadım cnm sevincten aklıma bile gelmedi bu hafta doktora gittiğimde sorayım cnmm bnde meraak ediyorum...
cnım ne mutlu sana..rabbım sorunsuz hamılelık gecırtır ve bebısını saglıcakla kucagına alırsın inş. benimde bu 3. klomen kullanısım bu ay hm sağda hem solda yumurta yapmışım..bugun çtlatma ıgnemı oldum..bakalım rabbım buyuk..artı süt buharıda yapıyorum inş. işe yarar...
canım hamıle kaldıgın ay tıkalı olan taraftamıydı yumurtan açık olan taraftamı bunu cok merak edıyorum..
[/QUOTEinş cnm inşş en kısa zamnda müjdeli haberini alırız.. hangi yumurtalıkta olduğunu bnde sormadım cnm sevincten aklıma bile gelmedi bu hafta doktora gittiğimde sorayım cnmm bnde meraak ediyorum...
aminn inş. alırız ttlım dua et bızım ıcın hamılelerın duası kabul olur...sor bakalım şekerim
aminn inş. alırız ttlım dua et bızım ıcın hamılelerın duası kabul olur...sor bakalım şekerim
ederim tabi cnm ... rabbim en kısa zamanda mucizeni sana ve isteyen tüm kardeşlerimize göndersin cnm...
ederim tabi cnm ... rabbim en kısa zamanda mucizeni sana ve isteyen tüm kardeşlerimize göndersin cnm...
canım cvb verdiğin için çok teşekkür ederim...
benimde sol tüpüm tıkalı ve kaç aydır sol taraftn yumurtluyodum...bu ay ilk defa sağdan yumurtladım ve klomen sayesınde 3 kocaman yumurtam olmuş...ayın 12 de çatlatma iğnesi oldum....bugün 12. günüm ama bütün adet belırtılerım var belım ve karnım her an adet olacakmısım gıbı ağrıyor ve beyaz akıntım var...sanırım benm adetım cok yakın...
canım senın kullandıgın ılac hangısı bana doktor bu aydan sonra iğne yöntemıne gecıcez dedı...
inşallah rabbım ol der vee olur...daha fazla bekletmez bizi...
merak ettim bebeğiniz oldu mu çünkü bende aynı durumdayım şuan tek tüp tıkalı doktorumklomen başlayack
​merhaba cnm tedavoın hayırlı olsun ınsallah sen cok ugrasmazsın..ben maalesef hamıle kalamadım bır negatıf aşılamamda var..sanırım şubatta tü p bebek tedavısıne baslıycam..
[/FOmeleğim
arkadşlar bnde iki ay öncesinde rahim filmi çektirdim kulaktan dolma sözlerle korkum vardı açıkçası ama zor olmadı. sadece ilaç verildiğinde kasıklarının dolduğunu hissediyorsun sonrasında zaten iyi haber alıyorsan ağrılar önemli bile kalmıyor. fakat doktorum sol kpalı deyince ben o şekilde sedyenden kalkmaya gözlerim doldup ağlamaya başladım nasıl ne olack şimdi diye. hemşireler tuttu dinlenmen lazım diye doktoum kısa ve ümitsiz bir bilgi verip çıktı. tabi yıkıldım. çok ağladım birka gün..sonra tekrar doktoruma telefon ettim bana iki ay bekle doğal yolla olmazsa gel bakıcaz dedi. emin olmak için başka şehirde doktora gitti. ultrasonla baktıktan sonra gbe kalailirsin bu tüplerin kapalı olması çok nadir görülen bir durum tüplerin ilacın ani verilmesinden kendini kasmış olabilir emin olmak için laparoslobi yapmalıyz dedi. ben yaptırmadım ama içim bir nevi rahatlamışdı. şimdi klomen başlıyorum bugün aranızda klomenle gebe kalanlar varmı? inşallah bende bu süreçten sonra bebeğimi kucağıma alırım rabbimin izniyle inşallahNT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?