- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Allah çirkin şansı versin
ben bunu yaşadıkça öğrendim
Ne kadar tatlı ve içten yazmışsın güzellik budur
Benim annemde kiloluyum diye'rabia seni kimse almaz bak kızım kilo ver 'demişti verdim çok şükür ama şu aralar berbat gidiyorKizlar hazir cirkinlik konuları acilmisken bende icimi dökücem
Gecen gün annem ben bide tanidigimiz samimi olduğumuz bi ablam var o oturuyoruz muhabbet ediyoruz, bi cocukla tanistim ben cocuk tanindik biri aşırı zengin ve allah icin yakisikli, ilgimi çektiğinden degil sakasina düşünsenize evleniyomusuz bununla gazetelere cikiyomusum unlu oluyomusum filan dedim oyle bunun üzerinden kendimizce sakalasiyoduk annem birden ciddi ciddi o cocuk sana bakar mi hic dedi ama ciddi ciddi kucumseyerek dedi bunuya bi anne kizina bunu dermi hic, cok yapiyo annem bunu beni begenmiyo cirkin ve evde kalacak kim alir bunu gozuyle bakiyo
Bide bitane cok yakin erkek arkadasim var, biraz patavatsizdir dusundugunu soyler hic karsidaki ne dusunur diye dusunmeden bana ne dedi biliyomusunuzkanka sen uzaktan güzelsin, uzaktan sev sen cocugu (hoslandigim cocugu kastederek)
Lan yuh dedim ya teker teker gelin, birden boyle herkes bana cirkin damgası yapıştırdi ve cidden ben uzaktan guzelim ama yakindan... keske dünya retrica'li yaratilsaymis
Aynen asla kimseye kanka,oğlum,kızım,abi zarf zurt demem diyenlede arkadaş olamamBilkanla post: 39987241 .!.:Valla gina geldi cidden arkadas.
Annen yani bu cocuk zengin sana bi kac beden büyük niye sana baksin anlaminda demis.
O kanka diyen de ( kanka kelimesinden nefreeeet ederim ) sozde espri yapmis..
İnsanin annesi bile böyle derse ötekilere biz nediyelim.takmamaya çalış seni gercekten dış gügüzelliğine onem vermeyenlerle arkadaşlık kur.annende işte cahilliginden söylemiştir senin uzulecegini anlamamistirKizlar hazir cirkinlik konuları acilmisken bende icimi dökücem
Gecen gün annem ben bide tanidigimiz samimi olduğumuz bi ablam var o oturuyoruz muhabbet ediyoruz, bi cocukla tanistim ben cocuk tanindik biri aşırı zengin ve allah icin yakisikli, ilgimi çektiğinden degil sakasina düşünsenize evleniyomusuz bununla gazetelere cikiyomusum unlu oluyomusum filan dedim oyle bunun üzerinden kendimizce sakalasiyoduk annem birden ciddi ciddi o cocuk sana bakar mi hic dedi ama ciddi ciddi kucumseyerek dedi bunuya bi anne kizina bunu dermi hic, cok yapiyo annem bunu beni begenmiyo cirkin ve evde kalacak kim alir bunu gozuyle bakiyo
Bide bitane cok yakin erkek arkadasim var, biraz patavatsizdir dusundugunu soyler hic karsidaki ne dusunur diye dusunmeden bana ne dedi biliyomusunuzkanka sen uzaktan güzelsin, uzaktan sev sen cocugu (hoslandigim cocugu kastederek)
Lan yuh dedim ya teker teker gelin, birden boyle herkes bana cirkin damgası yapıştırdi ve cidden ben uzaktan guzelim ama yakindan... keske dünya retrica'li yaratilsaymis
ALLAH iyiliğini versin
evet noluyor bugün çirkinlik konuları almış başını gidiyor
ya bende 13*14 yaşındayken burnuma takmıştım
keşke kırılsada estetik falan olsam diyodum dua bile ediyodum ne deliymişim ha
normalde bizimkilere böyle bişey deseydim
şimdi kendimi beğeniyorum elhamdülillah
Yaradan güzel
aynaya bak ve kendine güzel olduğunu söyle hergün daha güzel hissedeksin kendini
unutma güzellik görecelidir
ve genellikle böyle nerde çelimsiz kız varsa yakışıklılar hep onların yanında
Bu gün kk de herkesin özgüveni çökmüş sanırım
kimisi çok kiloluyum,çirkinim çok berbatım diye ard arada 10 tane konu var duyan geliyor mübarek.
sen kendine güveniyorsan başkalarının ne dediğinin ne önemi var.
İnanki guzelliğin hası kalpte olanı, insan bunu evlendikten sonra daha ii anlıyo.. Ha guzelliği istemez misim tabi istersin de bence takma bunları kafana.. Şu hayatta oyle dertler varki allah yaşatmasın da onlar varken insan en buyuk derdim bu olsun diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?