Teker teker gelin :(

Aynen E="chorichori, post: 39987986, member: 606937"]Ya yalandan kim ölmüş dimi, niye öyle diyosun yani[/QUOTE]
Aynen ya

Sizde teker teker gelin be güzelim. Görende bu ülkenin %90'ı çirkin sanacak. Birkaç gün ara vereydiniz çirkinim konusu açmak için de unutsaydık bari. Verecek tavsiye kalmadı elimizde.

O değilde ergenlik döneminde annem bana bir kere "burna bak, niye böyle patlıcan gibi kocaman oldu senin burnun" demişti. Valla çok koydu bak üstünden 15 sene geçti hala unutmadım. Sonradan yine fındık ebatlarına geldi neyseki. Yoksa kompleks oluşturacaktı kadın bende.

Nasıl yani uzaktan güzel yakından çirkin yerinde olsam paraya kıyar cilt bakımı spor salonu derken millete cevabımı veririm. O zaman kim kime bakmazmış görsünler

Hiç önemsemeyin, gülün geçin. Espri yapıyorlardır akıllarınca.
Benim eşim Rus, bildiğiniz beyaz ten-sarı saç-mavi göz klasik slav ırkı profili var.
Benim de gözlerim renkli ama esmerim, saçım kaşım falan koyu renktir.
Eşimle ilk tanıştığımda en yakın arkadaşıma fotoğrafını göndermiştim; 'Sen kara bir şeysin, bu çocuk sana bakmaz, hiç uğraşma' demişti. Şimdi evliyiz bir de bebeğimiz var, arada hatırlatıyorum arkadaşıma hani bakmazdı diye

Hazir konulari acilmisken bende aradan cikariyim dedim yoksa gece gunduz bunlari dusunmuyorum ya tabi uzulmedim mi e yani biraz üzüldüm ama yazdim rahatladim

Bende "bi kiza bak bi cocuga" lafindan cok korkuyorum, yakisikli eşte ayri bi dert

Nasıl yani uzaktan güzel yakından çirkin yerinde olsam paraya kıyar cilt bakımı spor salonu derken millete cevabımı veririm. O zaman kim kime bakmazmış görsünler

Ya valla cok ilginc cidden, uzaktan gayet hoş alimli ama yakindan şuyum yani-

Napim alistim ama ya gülüp geciyorum

Amin cok Teşekkür ederim

ya hep oyle derler, cirkin kizlar yakisikli cocuklari götürür filan ama ben yakisikliyi birak izzet altinmese kivamindakileri bile goturemiyorum, auramdami sorun var acaba

aaa aynı ben Allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyolar Allah bizede o şanstan versindeee eli yüzü düzgün birileri olsun dimi, ben çirkinsin gibi laflar duymadım genelde tatlısın falan derler ama cidden bunlar önemli değil bence, en azından bi kişi için dünyanın en güzel kızı olayım bana yeter valla

Bende "bi kiza bak bi cocuga" lafindan cok korkuyorum, yakisikli eşte ayri bi dert

Bunun bir de çocuk olunca sokakta yaşanan versiyonları var. Benim kızım halasının bebekliğinin aynısını dolayısıyla benimle bir benzerliği yok.

-Sizin kızınız mı? Babasına benziyor herhalde
-Aaaa ne kadar güzel bir bebek, kime çekmiş? (Bana yakıştıramıyorlar sanırım )

-Yaaa ama size hiç benzemiyor, niye??

Hatta kucağımda kızım varken aaa ne kadar güzel bir bebek diye sevip, eşim yanımıza gelince kime benzediğini anladıklarını ifade eden bir 'hııı' sesi de sıkça duyuyorum

Ben çok eğleniyorum ama siz de takmayın hiç, birilerinin demesiyle güzel ya da çirkin olmuyoruz sonuçta :)

Aaaa cok sinir bozucu ama yaa, valla dayakliklar

Bu tarz şakalaşmaların olur mu ailedekilerle ve arkadaşlarınla? Sen de insanlara çok şaka yapıyorsan belki onlar da sana benzer şakalar yapıyordur. Çünkü benim de bir arkadaşım varhep şaka yapar ben de ona benzer şekilde takılırım

Annelerin çocuklarına çirkin demesini hiç anlayamıyorum . İnsan kendi evladına nasıl çirkin der . Aslında erkeklerin bayanlar kadar seçici olmadığını düşünüyorum . Çirkin güzel ayrı mı çok yapmıyorlar sanki kriterleri biraz daha değişik gibi Ben çok seçiciyim bu yüzden evlenemedim zaten Senin de güzel olduğunu annenin şaka yaptığını düşünüyorum

Aaaa cok sinir bozucu ama yaa, valla dayakliklar

Yok öyle düşünmeyin bence.
İnsanlar biz onlara izin verdiğimiz müddetçe canımızı sıkabilirler.
Şu zamana kadar hiç canımı sıkmadım bu konuda.
Direkt bana soran olursa annesi güzel, babası güzel, kızları da böyle barbie bebek gibi oluyor işte diyorum hatta

Kapalıyssnudumvarhala, post: 39988598, member: 378545"]Kesinlikle güzel saç önemli bence de. Çok güzel olsan bile saçın kötüyse güzel gözükmezsin[/QUOTE]
Kapalıysan yandın o zaman öylemi

Mecnuna demişler.yahu senin övdüğün Leylan o kadarda güzel değilmiş Mecnun gülümsemiş.. sen onu birde benim gözümle görsen.. :)

kankan aşık olabilir sana. kıskandı mi ne.

annende zengin diye demiştir.

çok şirin anlatmışsin çirkin olamazsın.

gerçekten supheleniyorsan; çok yakışıklı sevgilin olur. genelde şansli olurlar.

mesela görümcem acayip güzel bir kız. sapsarı saçlar. yemyeşil gözler. pırıl pırıl bir cilt. maşallah. ama yanlız. nasip...

Kapalıyssnudumvarhala, post: 39988598, member: 378545"]Kesinlikle güzel saç önemli bence de. Çok güzel olsan bile saçın kötüyse güzel gözükmezsin
Kapalıysan yandın o zaman öylemi [/QUOTE]

valla kapalıları bilemiycem

[QUOTE="rabia1558, post: 39988657, ]
Kapalıysan yandın o zaman öylemi [/QUOTE]
O yuzden kapali kizlar cesitli esarp baglama takdigi gelistiriyorlar. Babanne tarzi yapip cikmiyorlar degil mi :)

Aslinda olur kendimle cok gecerim, eglenirimde ama baskasi soyleyince hos olmuyomus ki zaten bende baskasiyla asla dalga gecmem, sadece kendimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…