- 9 Ocak 2015
- 19.902
- 82.700
- 798
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Sizde teker teker gelin be güzelim. Görende bu ülkenin %90'ı çirkin sanacak. Birkaç gün ara vereydiniz çirkinim konusu açmak için de unutsaydık bari. Verecek tavsiye kalmadı elimizde.Kizlar hazir cirkinlik konuları acilmisken bende icimi dökücem
Gecen gün annem ben bide tanidigimiz samimi olduğumuz bi ablam var o oturuyoruz muhabbet ediyoruz, bi cocukla tanistim ben cocuk tanindik biri aşırı zengin ve allah icin yakisikli, ilgimi çektiğinden degil sakasina düşünsenize evleniyomusuz bununla gazetelere cikiyomusum unlu oluyomusum filan dedim oyle bunun üzerinden kendimizce sakalasiyoduk annem birden ciddi ciddi o cocuk sana bakar mi hic dedi ama ciddi ciddi kucumseyerek dedi bunuya bi anne kizina bunu dermi hic, cok yapiyo annem bunu beni begenmiyo cirkin ve evde kalacak kim alir bunu gozuyle bakiyo
Bide bitane cok yakin erkek arkadasim var, biraz patavatsizdir dusundugunu soyler hic karsidaki ne dusunur diye dusunmeden bana ne dedi biliyomusunuzkanka sen uzaktan güzelsin, uzaktan sev sen cocugu (hoslandigim cocugu kastederek)
Lan yuh dedim ya teker teker gelin, birden boyle herkes bana cirkin damgası yapıştırdi ve cidden ben uzaktan guzelim ama yakindan... keske dünya retrica'li yaratilsaymis
Nasıl yani uzaktan güzel yakından çirkinKizlar hazir cirkinlik konuları acilmisken bende icimi dökücem
Gecen gün annem ben bide tanidigimiz samimi olduğumuz bi ablam var o oturuyoruz muhabbet ediyoruz, bi cocukla tanistim ben cocuk tanindik biri aşırı zengin ve allah icin yakisikli, ilgimi çektiğinden degil sakasina düşünsenize evleniyomusuz bununla gazetelere cikiyomusum unlu oluyomusum filan dedim oyle bunun üzerinden kendimizce sakalasiyoduk annem birden ciddi ciddi o cocuk sana bakar mi hic dedi ama ciddi ciddi kucumseyerek dedi bunuya bi anne kizina bunu dermi hic, cok yapiyo annem bunu beni begenmiyo cirkin ve evde kalacak kim alir bunu gozuyle bakiyo
Bide bitane cok yakin erkek arkadasim var, biraz patavatsizdir dusundugunu soyler hic karsidaki ne dusunur diye dusunmeden bana ne dedi biliyomusunuzkanka sen uzaktan güzelsin, uzaktan sev sen cocugu (hoslandigim cocugu kastederek)
Lan yuh dedim ya teker teker gelin, birden boyle herkes bana cirkin damgası yapıştırdi ve cidden ben uzaktan guzelim ama yakindan... keske dünya retrica'li yaratilsaymis
Sizde teker teker gelin be güzelim. Görende bu ülkenin %90'ı çirkin sanacak. Birkaç gün ara vereydiniz çirkinim konusu açmak için de unutsaydık bari. Verecek tavsiye kalmadı elimizde.
O değilde ergenlik döneminde annem bana bir kere "burna bak, niye böyle patlıcan gibi kocaman oldu senin burnun" demişti. Valla çok koydu bak üstünden 15 sene geçti hala unutmadım. Sonradan yine fındık ebatlarına geldi neyseki. Yoksa kompleks oluşturacaktı kadın bende.
Hiç önemsemeyin, gülün geçin. Espri yapıyorlardır akıllarınca.
Benim eşim Rus, bildiğiniz beyaz ten-sarı saç-mavi göz klasik slav ırkı profili var.
Benim de gözlerim renkli ama esmerim, saçım kaşım falan koyu renktir.
Eşimle ilk tanıştığımda en yakın arkadaşıma fotoğrafını göndermiştim; 'Sen kara bir şeysin, bu çocuk sana bakmaz, hiç uğraşma'demişti. Şimdi evliyiz bir de bebeğimiz var, arada hatırlatıyorum arkadaşıma hani bakmazdı diye
Nasıl yani uzaktan güzel yakından çirkinyerinde olsam paraya kıyar cilt bakımı spor salonu derken millete cevabımı veririm. O zaman kim kime bakmazmış görsünler
Amin cok Teşekkür ederim
ya hep oyle derler, cirkin kizlar yakisikli cocuklari götürür filan ama ben yakisikliyi birak izzet altinmese kivamindakileri bile goturemiyorum, auramdami sorun var acaba
Bende "bi kiza bak bi cocuga" lafindan cok korkuyorum, yakisikli eşte ayri bi dert
Bunun bir de çocuk olunca sokakta yaşanan versiyonları var. Benim kızım halasının bebekliğinin aynısını dolayısıyla benimle bir benzerliği yok.
-Sizin kızınız mı? Babasına benziyor herhalde
-Aaaa ne kadar güzel bir bebek, kime çekmiş? (Bana yakıştıramıyorlar sanırım)
-Yaaa ama size hiç benzemiyor, niye??
Hatta kucağımda kızım varken aaa ne kadar güzel bir bebek diye sevip, eşim yanımıza gelince kime benzediğini anladıklarını ifade eden bir 'hııı' sesi de sıkça duyuyorum
Ben çok eğleniyorum ama siz de takmayın hiç, birilerinin demesiyle güzel ya da çirkin olmuyoruz sonuçta :)
Kizlar hazir cirkinlik konuları acilmisken bende icimi dökücem
Kizlar hazir cirkinlik konuları acilmisken bende icimi dökücem
Saclar cok onemli.
Asiri cirkin bir yuz olmadikca, bir kizi siradanlastiran da, afet yapan da sac
Aaaa cok sinir bozucu ama yaa, valla dayakliklar
Kapalıysan yandın o zaman öylemiKapalıyssnudumvarhala, post: 39988598, member: 378545"]Kesinlikle güzel saç önemli bence de. Çok güzel olsan bile saçın kötüyse güzel gözükmezsin
Bu tarz şakalaşmaların olur mu ailedekilerle ve arkadaşlarınla? Sen de insanlara çok şaka yapıyorsan belki onlar da sana benzer şakalar yapıyordur. Çünkü benim de bir arkadaşım varhep şaka yapar ben de ona benzer şekilde takılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?