- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Annelerin çocuklarına çirkin demesini hiç anlayamıyorum . İnsan kendi evladına nasıl çirkin der .Aslında erkeklerin bayanlar kadar seçici olmadığını düşünüyorum . Çirkin güzel ayrı mı çok yapmıyorlar sanki kriterleri biraz daha değişik gibi Ben çok seçiciyim bu yüzden evlenemedim zaten Senin de güzel olduğunu annenin şaka yaptığını düşünüyorum
Annelerin çocuklarına çirkin demesini hiç anlayamıyorum . İnsan kendi evladına nasıl çirkin der .Aslında erkeklerin bayanlar kadar seçici olmadığını düşünüyorum . Çirkin güzel ayrı mı çok yapmıyorlar sanki kriterleri biraz daha değişik gibi Ben çok seçiciyim bu yüzden evlenemedim zaten Senin de güzel olduğunu annenin şaka yaptığını düşünüyorum
Mecnuna demişler.yahu senin övdüğün Leylan o kadarda güzel değilmiş Mecnun gülümsemiş.. sen onu birde benim gözümle görsen.. :)
Aslinda olur kendimle cok gecerim, eglenirimde ama baskasi soyleyince hos olmuyomuski zaten bende baskasiyla asla dalga gecmem, sadece kendimle
kankan aşık olabilir sana. kıskandı mi ne.
annende zengin diye demiştir.
çok şirin anlatmışsin çirkin olamazsın.
gerçekten supheleniyorsan; çok yakışıklı sevgilin olur. genelde şansli olurlar.
mesela görümcem acayip güzel bir kız. sapsarı saçlar. yemyeşil gözler. pırıl pırıl bir cilt. maşallah. ama yanlız. nasip...
Tamam bak zaten yanıtı sen vermişsin. Sen sürekli kendinle dalga geçince insanlar da dalga geçmeye başlamış. bence kendinle dalga geçmeyi azaltmalısın, güzel yönlerin de vardır eminim. karakter ya da eller, gözler vs. vs.
Kizlar hazir cirkinlik konuları acilmisken bende icimi dökücem
Gecen gün annem ben bide tanidigimiz samimi olduğumuz bi ablam var o oturuyoruz muhabbet ediyoruz, bi cocukla tanistim ben cocuk tanindik biri aşırı zengin ve allah icin yakisikli, ilgimi çektiğinden degil sakasina düşünsenize evleniyomusuz bununla gazetelere cikiyomusum unlu oluyomusum filan dedim oyle bunun üzerinden kendimizce sakalasiyoduk annem birden ciddi ciddi o cocuk sana bakar mi hic dedi ama ciddi ciddi kucumseyerek dedi bunuya bi anne kizina bunu dermi hic, cok yapiyo annem bunu beni begenmiyo cirkin ve evde kalacak kim alir bunu gozuyle bakiyo
Bide bitane cok yakin erkek arkadasim var, biraz patavatsizdir dusundugunu soyler hic karsidaki ne dusunur diye dusunmeden bana ne dedi biliyomusunuzkanka sen uzaktan güzelsin, uzaktan sev sen cocugu (hoslandigim cocugu kastederek)
Lan yuh dedim ya teker teker gelin, birden boyle herkes bana cirkin damgası yapıştırdi ve cidden ben uzaktan guzelim ama yakindan... keske dünya retrica'li yaratilsaymis
hey allahım çok tatlısın :) boşver be canım sankı hepımız megan fox uzKizlar hazir cirkinlik konuları acilmisken bende icimi dökücem
Gecen gün annem ben bide tanidigimiz samimi olduğumuz bi ablam var o oturuyoruz muhabbet ediyoruz, bi cocukla tanistim ben cocuk tanindik biri aşırı zengin ve allah icin yakisikli, ilgimi çektiğinden degil sakasina düşünsenize evleniyomusuz bununla gazetelere cikiyomusum unlu oluyomusum filan dedim oyle bunun üzerinden kendimizce sakalasiyoduk annem birden ciddi ciddi o cocuk sana bakar mi hic dedi ama ciddi ciddi kucumseyerek dedi bunuya bi anne kizina bunu dermi hic, cok yapiyo annem bunu beni begenmiyo cirkin ve evde kalacak kim alir bunu gozuyle bakiyo
Bide bitane cok yakin erkek arkadasim var, biraz patavatsizdir dusundugunu soyler hic karsidaki ne dusunur diye dusunmeden bana ne dedi biliyomusunuzkanka sen uzaktan güzelsin, uzaktan sev sen cocugu (hoslandigim cocugu kastederek)
Lan yuh dedim ya teker teker gelin, birden boyle herkes bana cirkin damgası yapıştırdi ve cidden ben uzaktan guzelim ama yakindan... keske dünya retrica'li yaratilsaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?