Teker teker gelin :(

görümcen bu kadar güzelse illaki ondan hoşlananlar vardır. yalnız olanlardan kimse hoşlanmıyor diye bir şey yok da aşk güzelliğe falan bakmıyor zaten tamamen kısmet. dediğiniz gibi.

konu sahibi sana şunu söylicem. çok klişe olacak ama güzellik gerçekten göreceli bir kavram. birileri seni beğenmiyor diye kimse beğenmicek diye bir şey yok. nasıl ki birileri seni beğendi diye herkes beğenecek diye bir şey olmadığı gibi.

etrafta çirkin kız görmüyorum ben pek. önemli olan cidden bakım.

sevecek olan seni sen olduğun için sevsin zaten. güzel olduğun için değil.

Yüzü güzel olana 40 günde doyulur, huyu güzel olana 40 yılda doyulmaz... Ruhun güzel, bu güzelliği keşfeden insana zaten dünya güzeli gibi gelirsin...

"canım annemmm beni iyi yapamamışınız" diye şakayla takıl annene bundan sonra sende

aynı klişeyi bende patlatayım ; Rabbim çirkin şansı versin uleyynn

"canım annemmm beni iyi yapamamışınız" diye şakayla takıl annene bundan sonra sende

aynı klişeyi bende patlatayım ; Rabbim çirkin şansı versin uleyynn

Eheh diycem valla

Ya gerçekten cirkin sansi var bence, kagit tavla okeyde filan cok iyiyim kumarda en birinciyim ama aşkta...

Kizlar hepiniz cok tatlisiniz, moralimi duzelttiniz hepinize yorumlari icin tesekkur ederim

Normalde kendimle barisik bi insanim hatta cokta dalga gecerim kendimle ama herkes birden üstüme cullaninca noluyo lan okadarmi kötü durum dedim napiyim

Olsun ama toparladim simdi, iyiyim guzelim choriyim hihh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…