- Konu Sahibi anabelmontero
-
patavatsız insanları kendine kanka olarak seçme etrafındaki insanlar modunu yükselten insanlar olsun, bir insana devamlı çirkinsin dersen o insan gerçekten çirkinleşmeye başlar kendine sık sık güzelim de, aynaya bak çok güzelim de, bir çiçeğe çirkinsin dersen bir süre sonra solar, bizlerde çicek gibiyiz kötü söz duyarsak solarızanne de söyle bunu seni güzel yavrum diye sevsin
Cevap çok mantıklı yanlızAnnene deseydin daha güzelini doğursaydın diye!! töbe töbe bir anne nasıl düşünür, söyler böyle birşey hayret..
Bu arada çirkinim diyenleri de hakkaten merak eder oldum..
Gerçekten çok samimi geldi yazdıkların.ben eminimki çok güzelsindir.ayrıca halimize şükür etmemiz lazım klavyeyi bile kullanabildiğimize :) Allaha şükür sağlımız sıhhatimiz yerinde
günün popüler konusu bu sanırım
canım annen seni dünyanın en güzeli gibi görür onlar çok zengin diye öyle demiştir. kendine güven.
retricaboşver yaa ne güzeller var yapayalnız , ne çirkinler var yanlarında yakışıklı çocuklar oyüzden cidden boşver kalbin güzel olsun hayırlı kişiler çıksın karşına gerisi mühim değil
demeeeezzz diyemez kuzguna yavrusu şahin görünür bilmiyomusun sen aaaValla annem bana aciyomus gibi geldi
bakti bu kiz yemekten anlamaz temizlikten anlamaz e öyle ahim Şahim biseyde degil, yazik kim alacak bunu mu diyo artik
Bugün 4. güzellik çirkinlik konusu, bu ne arkadaşım ya. Kim ne düşünürse düşünsün herkes güzeldiri kendine güven, kendini sev.
Yanlız değilsin cnmAmin cok Teşekkür ederim
ya hep oyle derler, cirkin kizlar yakisikli cocuklari götürür filan ama ben yakisikliyi birak izzet altinmese kivamindakileri bile goturemiyorum, auramdami sorun var acaba
demeeeezzz diyemez kuzguna yavrusu şahin görünür bilmiyomusun sen aaa
Ah ahh nerden kaybediyoruz acaba ya bi çözsemYanlız değilsin cnm
Şimdi aklıma geldi benim ablamda bana aynısını demişti ama aynen şöyle'o çok yakışıklı kızım sana bakarmı' bendekaldım böyle
Napalım bizimde kaderimiz bu katlanacaz napacaaaz mecbuuuurAh ahh nerden kaybediyoruz acaba ya bi çözsem
Annene deseydin daha güzelini doğursaydın diye!! töbe töbe bir anne nasıl düşünür, söyler böyle birşey hayret..
Bu arada çirkinim diyenleri de hakkaten merak eder oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?