Teklif

Seul098

Az insan, çok huzur
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
3.400
5.968
88
20 yaşındayım.gittigim internet kafenin sahibi biraz otururmusun diyerek birşey sormak istediğini söyledi. (Sanırım 27_28 yaşlarında) bazen kafede çok oturmuyorum.sanirim dikkatini çekti.rahatsiz eden var mi dedi.hayir dedim.sonra havadan sudan konuşmaya başladı, sanırım sohbet başlatmak istedi.ama sürekli bilgisayara bakıyor,bana bakmıyor.neyse bende bir süre sonra ,iyi günler dedim ve çıktım.neyin nesi bu anlamadım.sonraki zamanlarda ,bazen kafeye gittiğimde bilgisayardan merhaba,nasılsın gibi şeyler yazıp, gönderiyor.ayni ortamdayız,yuz yuze konuşmuyor.ilgili gibi,hiç erkek arkadaşım olmadı.ilgisi hoşuma gitti ama tipinden hoşlanmadım.yaşi, büyük gibi.klasik giyiniyor.ben üniv de okuyorum,büyük olasılıkla üniv okumamıştır (bunu bilmiyorum ,sadece tahmin).sigara sevmem,sigara içiyor. Sadece ilgisi hoş. Sırf bu yüzden kabul etmeli miyim?Bilmiyorum.

bilgisayardan size mesaj atması çok çirkin bir yaklaşım sizin ne yaptığınızı kendi ana bilgisayarınızdan takip de ediyor izliyor yani ekranınızı oturduğu yerden görebilir ,ben sizim yerinizde olsam oraya birdaha gitmezdim gidecekseniz de iletişim kurmayın derim

1.si size gelen teklif yok.
2. İlgisi hoşuma gitti derken ilgiden kastınız hal hatır sorması mı?
Duygusal boşluktasınız sanırım bence uzak durun uygun gelmednz bana
Çoğu zaman birşeyler söylüyor ama bunu yüzüme değil de bilgisayardan yazıp söylüyor,nedenini anlamadım.tanismak istediğini söylüyor, biryerde oturup konuşabilir miyiz diye soruyor ama yüzüme değil de yazı olarak söylüyor. bir cevap vermiyorum,gecistiriyorum

Yaklaşımı sağlıklı değil bi daha gitmeyin

Ortada bi teklif yok. Ve adamın hiçbir şeyinden hoşlanmıyorsunuz ki sadece size ilgi gösterdiğini sandığınız şeyden etkilenmişsiniz. Bunu sizi üzmek için söylemiyorum yanlış anlamayın. Benimde hiç sevgilim olmadı ama çok şükür selam diyene de bana aşık diye düşünmedim Ki hoşlandığını söylese de ilgimi çekmezdi zira karşı tarafın hiçbir özelliği bana uymuyorsa hoşlantı bi yere kadar sürüyor.

Oraya bir daha gitmeni,adama kendin hakkında isminde dahil olmak üzere herhangi bir bilgi vermeni kesinlikle önermiyorum.
Ben,hislerime çok güvenirim.
Ve bu adam tehlikeli.
Bu ilgi degil ; ağız arayıp,bilgi yoklama..
Birşeyler ters.ilgi gosteriyorsan yüz yüze tanışmak istersin.bu öyle değil.utaniyor mu, kafasında başka birşey mi var anlamadım.insan aynı yerde olduğu kişiye mesaj yazar mi?yaşını tam bilmiyorum ama tahminim 27_28.biraz da büyük aslinda

Yahu hala utanıyor mu diyorsun ?
Cafe işleten bir adam senin yaşında kaç müşterisi oluyordur sence ?
Neden sen ? Başka kız mı yok ?
Adam iletişime geçmiyor,seni onunla konuşurken gösterecek bir kişi bile yok.
Sadece mesaj atıyor oda anladığım kadarıyla sosyal medyadan değil.kendi sisteminden.
Yani bu adam seni öğrenmek istiyor.
Ne yaptığını bilmek istiyor.
Ben olsam kaçarım,bu adam tehlikeli.
Kim ilk kez gördüğü kıza rahatsız eden var mı der ?
Yani etrafında abindir,babandir akrabandir bir erkek olup olmadigini anlamaya çalışıyor.

Sana yürüyor, istemiyorsan muhatap olma

Herif işi gereği herkese sanaldan yürüyor belliki gitmeyin birdaha zira yazdıgı ne ilk ne de sonsun

Adam kötü biri olabilir ama senin dediğin de mantıklı değil.o zaman kimse kimseyle sevgili olamazdı.sonuçta tek insan o mu ? Her taraf insan dolu. Neden belli bir kişiye ilgi gösteriyor ki? Her yer kadın erkek dolu. Fuhuş çetesine falan mı satacak koskoca kadını allah aşkına 14, yaşında değil 20 yaşında arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…