Teklif

Böyle tiplere sizin bakış açınız başka olabilir ama hoşlandıgı kıza rahatsız eden varmı diyip sonra bilgisayardan sosyal medyadan degil bilgisayardan mesaj atan kişinin niyetinden şüphe ederdim internet kafe kaldınız bilmem ama birisi size dükkanına gittiğiniz birisi size rahatsız eden varmı dese nasıl tepki verirdiniz gerçi üç aşşagı beş yukarı anladım yorumunuzdan

İnternet kafe sadece erkeklerin oyun oynadığı yer değil mi ya

Bunları internet kafeden mi yazıyosunuz veya orada bu siteyi açıyo musunuz?
Ne okuyosunuz ne yazdınız hepsi gördü öyleyse bilin isterim
Hayır tabi ki.genelde ödev için, cıktı almak için gidiyorum.

Lisede sevgilim olmadi

İnternet kafeler hala yaşıyor mu yav?

gelinlik bakmaya başla.sorman hataa

Adamın hiç bir şeyini beğenmemişsin, davranış şekli de normal değil. Başına bela alma.

Bu hoşuna mı gitti ya? Ben lisedeyken internet kafe cagiydi,evlerde yoktu. Ders için falan hep giderdik. Bir gün ben yazı yazarken bilgisayar kendi kendine bir şeyler yazdı. O an idrak ettim her yaptığımi izleyen çalışanlar varmış. Korktum ve rahatsız olmuş hissettim, kaç yıl oldu hala internet kafeleri hiç sevmem. Senin nasıl hoşuna gitti anlamadım inan. Orada ne yapıyorsun bilmiyroum ama girdiğin şifreyi bile görüyor adam. Bence bir daha gitme

Ortada bir teklif yok ki neyi kabul edeceksin ? Adam belli utangaç geçingen birisi sana ilgisi var net bir şekilde açılamıyor. Sende baştan tipin olmadığını düşünüyorsun bence uzatılcak bir şey yok uzun bir süre gitme ilgisine karşılık vermediğini anlasın

Vay canına, demek ikinci üyelik idi ve asıl üyelikle konuya yorum yaptın. Çok şaşırdım cidden

Kazenin konuya yorum yapmasından bi şeylerin döndüğü belliydi ama

Uzak dur kendine bunu mu layık görüyosun üniversite okuyosun önce mesleğini eline al (kimseyi küçük görmüyorum lakin davul bile dengi dengine)

Bilgisayarına bağlanıp yazı atan adamın özel hayata saygısı olur mu?
Size bir şey teklif etmemiş. Neyi kabul edeceksiniz?
Davul bile dengi dengine atasözünü daha önce duydunuz mu?
Birde şey var tecrübe bilime g*t attırır. Burada bu kadar insan yanlış olduğunu söylüyor bence bir daha o cafeyi kullanmayın. Alternatif çözümler deneyin interneteki işleriniz için.

Canım üniversite öğrencisisin, biraz daha seçici olsan güzel olur. Ben üniversite öğrencisi kızımın internet kafede bilgisayardan mesaj atan birinden hoşlanmasını istemezdim. Bir tarzın yok mu veya kriterin falan? Giyimi hoşuna gitmemiş, denk bulmamışsın hala hoşuna gidiyor senle konuşması. Lütfen doğru seçimler içe yönel, şu ama kadar sevgilin olmamış, bundan sonra da doğru kişiler olsun

Neyi kabul edeceksin?

Adam sizi izliyor dikkat et ve şifrelerini değiştir oraya asla gitmezdim ben olsam.zaten ortamı çok kötü ben arada yazıcıdan birşey çıkarmak için giderdim sürekli abaza,küfürbaz erkeklerden başka birşey yok leş bir ortam.Allahtan erkek kardeşim hiç gitmedi gitmez öyle yerlere sende işin varsa hızlıca hallet çık.özel yerlere falan bakma o tür yerlerde izleniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…