- 15 Ekim 2016
- 6.883
- 12.408
- 248
Böyle tiplere sizin bakış açınız başka olabilir ama hoşlandıgı kıza rahatsız eden varmı diyip sonra bilgisayardan sosyal medyadan degil bilgisayardan mesaj atan kişinin niyetinden şüphe ederdim internet kafe kaldınız bilmem ama birisi size dükkanına gittiğiniz birisi size rahatsız eden varmı dese nasıl tepki verirdiniz gerçi üç aşşagı beş yukarı anladım yorumunuzdanEee şimdi kahvecide çalışan biriyle tanışsan, eee gelen herkese yürüyor demek ki mi diyeceksiniz ? Eee bu mantıkla kimse sevgili olamaz ki. internette tanışsa herkese yazıyor dersiniz, normal hayatta tanışsa yanına gelen herkese yazıyor dersiniz, görücü usûlü olsa bulamamış herkese gidiyor dersiniz.her tanışma şeklinde dediğiniz geçerli. Olmaz ki böyle.mantıklı değil.
Hayır tabi ki.genelde ödev için, cıktı almak için gidiyorum.Bunları internet kafeden mi yazıyosunuz veya orada bu siteyi açıyo musunuz?
Ne okuyosunuz ne yazdınız hepsi gördü öyleyse bilin isterim
Lisede sevgilim olmadiLiseyi de mı okumadınız naısl olmaz ınsanın lısede falan sevgilisi ya:)
20 yasında cafelerde milletten ilgi bekleme.
Ufkunu genıslet,okuyosan daha cok oku,Dunyayı gezmeyı falan hedefle cıdden.Evet bu kurlarla zor ama 20 yas bıdaha gelmez.
35 yas konusuyor.Bırak 30 una merdiven dayadıgı halde,bir kızla yüzyüze sohbet edemeyip ekrandan yazan asalakları.
Gazoza ilaç atmasın?Alışmış işte sürekli sanaldan kızlara yürümeyeYüzyüne imkanı varken bile mesaj yazıyor ezik. bir yerde oturup konuşurken de size telden kahve imojisi falan gönderir bu
çünkü adamla aralarında 13 yas vardı
gelinlik bakmaya başla.sorman hataa20 yaşındayım.gittigim internet kafenin sahibi biraz otururmusun diyerek birşey sormak istediğini söyledi. (Sanırım 27_28 yaşlarında) bazen kafede çok oturmuyorum.sanirim dikkatini çekti.rahatsiz eden var mi dedi.hayir dedim.sonra havadan sudan konuşmaya başladı, sanırım sohbet başlatmak istedi.ama sürekli bilgisayara bakıyor,bana bakmıyor.neyse bende bir süre sonra ,iyi günler dedim ve çıktım.neyin nesi bu anlamadım.sonraki zamanlarda ,bazen kafeye gittiğimde bilgisayardan merhaba,nasılsın gibi şeyler yazıp, gönderiyor.ayni ortamdayız,yuz yuze konuşmuyor.ilgili gibi,hiç erkek arkadaşım olmadı.ilgisi hoşuma gitti ama tipinden hoşlanmadım.yaşi, büyük gibi.klasik giyiniyor.ben üniv de okuyorum,büyük olasılıkla üniv okumamıştır (bunu bilmiyorum ,sadece tahmin).sigara sevmem,sigara içiyor. Sadece ilgisi hoş. Sırf bu yüzden kabul etmeli miyim?Bilmiyorum.
Vay canına, demek ikinci üyelik idi ve asıl üyelikle konuya yorum yaptın. Çok şaşırdım cidden20 yaşındayım.gittigim internet kafenin sahibi biraz otururmusun diyerek birşey sormak istediğini söyledi. (Sanırım 27_28 yaşlarında) bazen kafede çok oturmuyorum.sanirim dikkatini çekti.rahatsiz eden var mi dedi.hayir dedim.sonra havadan sudan konuşmaya başladı, sanırım sohbet başlatmak istedi.ama sürekli bilgisayara bakıyor,bana bakmıyor.neyse bende bir süre sonra ,iyi günler dedim ve çıktım.neyin nesi bu anlamadım.sonraki zamanlarda ,bazen kafeye gittiğimde bilgisayardan merhaba,nasılsın gibi şeyler yazıp, gönderiyor.ayni ortamdayız,yuz yuze konuşmuyor.ilgili gibi,hiç erkek arkadaşım olmadı.ilgisi hoşuma gitti ama tipinden hoşlanmadım.yaşi, büyük gibi.klasik giyiniyor.ben üniv de okuyorum,büyük olasılıkla üniv okumamıştır (bunu bilmiyorum ,sadece tahmin).sigara sevmem,sigara içiyor. Sadece ilgisi hoş. Sırf bu yüzden kabul etmeli miyim?Bilmiyorum.
Uzak dur kendine bunu mu layık görüyosun üniversite okuyosun önce mesleğini eline al (kimseyi küçük görmüyorum lakin davul bile dengi dengine)20 yaşındayım.gittigim internet kafenin sahibi biraz otururmusun diyerek birşey sormak istediğini söyledi. (Sanırım 27_28 yaşlarında) bazen kafede çok oturmuyorum.sanirim dikkatini çekti.rahatsiz eden var mi dedi.hayir dedim.sonra havadan sudan konuşmaya başladı, sanırım sohbet başlatmak istedi.ama sürekli bilgisayara bakıyor,bana bakmıyor.neyse bende bir süre sonra ,iyi günler dedim ve çıktım.neyin nesi bu anlamadım.sonraki zamanlarda ,bazen kafeye gittiğimde bilgisayardan merhaba,nasılsın gibi şeyler yazıp, gönderiyor.ayni ortamdayız,yuz yuze konuşmuyor.ilgili gibi,hiç erkek arkadaşım olmadı.ilgisi hoşuma gitti ama tipinden hoşlanmadım.yaşi, büyük gibi.klasik giyiniyor.ben üniv de okuyorum,büyük olasılıkla üniv okumamıştır (bunu bilmiyorum ,sadece tahmin).sigara sevmem,sigara içiyor. Sadece ilgisi hoş. Sırf bu yüzden kabul etmeli miyim?Bilmiyorum.
Bilgisayarına bağlanıp yazı atan adamın özel hayata saygısı olur mu?20 yaşındayım.gittigim internet kafenin sahibi biraz otururmusun diyerek birşey sormak istediğini söyledi. (Sanırım 27_28 yaşlarında) bazen kafede çok oturmuyorum.sanirim dikkatini çekti.rahatsiz eden var mi dedi.hayir dedim.sonra havadan sudan konuşmaya başladı, sanırım sohbet başlatmak istedi.ama sürekli bilgisayara bakıyor,bana bakmıyor.neyse bende bir süre sonra ,iyi günler dedim ve çıktım.neyin nesi bu anlamadım.sonraki zamanlarda ,bazen kafeye gittiğimde bilgisayardan merhaba,nasılsın gibi şeyler yazıp, gönderiyor.ayni ortamdayız,yuz yuze konuşmuyor.ilgili gibi,hiç erkek arkadaşım olmadı.ilgisi hoşuma gitti ama tipinden hoşlanmadım.yaşi, büyük gibi.klasik giyiniyor.ben üniv de okuyorum,büyük olasılıkla üniv okumamıştır (bunu bilmiyorum ,sadece tahmin).sigara sevmem,sigara içiyor. Sadece ilgisi hoş. Sırf bu yüzden kabul etmeli miyim?Bilmiyorum.
Neyi kabul edeceksin?20 yaşındayım.gittigim internet kafenin sahibi biraz otururmusun diyerek birşey sormak istediğini söyledi. (Sanırım 27_28 yaşlarında) bazen kafede çok oturmuyorum.sanirim dikkatini çekti.rahatsiz eden var mi dedi.hayir dedim.sonra havadan sudan konuşmaya başladı, sanırım sohbet başlatmak istedi.ama sürekli bilgisayara bakıyor,bana bakmıyor.neyse bende bir süre sonra ,iyi günler dedim ve çıktım.neyin nesi bu anlamadım.sonraki zamanlarda ,bazen kafeye gittiğimde bilgisayardan merhaba,nasılsın gibi şeyler yazıp, gönderiyor.ayni ortamdayız,yuz yuze konuşmuyor.ilgili gibi,hiç erkek arkadaşım olmadı.ilgisi hoşuma gitti ama tipinden hoşlanmadım.yaşi, büyük gibi.klasik giyiniyor.ben üniv de okuyorum,büyük olasılıkla üniv okumamıştır (bunu bilmiyorum ,sadece tahmin).sigara sevmem,sigara içiyor. Sadece ilgisi hoş. Sırf bu yüzden kabul etmeli miyim?Bilmiyorum.
Ben anlamadım asıl üyelik hangisi.Vay canına, demek ikinci üyelik idi ve asıl üyelikle konuya yorum yaptın. Çok şaşırdım cidden
Kazenin konuya yorum yapmasından bi şeylerin döndüğü belliydi ama
Seul098 asıl üyeliği. Kafasıkarışık nickiyle konu açıp kendi konusuna yorum yapmış. Fark ettiydim bi bit yeniği olduğunu ama tam anlamıyla fark etmek bugüne nasip olduBen anlamadım asıl üyelik hangisi.
Ne gerek varmış ki. Çok aksiyonlu Bi konu da değil.Seul098 asıl üyeliği. Kafasıkarışık nickiyle konu açıp kendi konusuna yorum yapmış. Fark ettiydim bi bit yeniği olduğunu ama tam anlamıyla fark etmek bugüne nasip oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?