tekne turu sonrası...

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
kzlar merhaba ... bugün tekne turuna çıktık. baya sallantılıydı ama alıştım teknedeyken fazla hissetmedim eve geldim 2 saatir fena halde başım dönüyor, anlık dengemi kaybediyorum sanki böyle oldukçada korkudan karnıma ağrılar giriyor hafif te midem bulanıyor. tansiyonumu ölçtüm normal...teknede hiçbişiyim yoktu sizinde başınıza geldimi? acaba neden olabilir çok panik oldum dizlerimin bağı çözülüyor sanki yardımcı olurmusunuz?

Belki psikolojik belki de çok güneşte kaldiysaniz ondan da olabilir ama tabiki doktor değiliz eğer çok kotu hissediyorsaniz en iyisi doktora gorunmeniz boyle bir konuda biz ne diyebiliriz ki :) geçmiş olsun diyelim

Belki psikolojik belki de çok güneşte kaldiysaniz ondan da olabilir ama tabiki doktor değiliz eğer çok kotu hissediyorsaniz en iyisi doktora gorunmeniz boyle bir konuda biz ne diyebiliriz ki :) geçmiş olsun diyelim
teşekkür ederim güneşte kalmadım hiç aslında...

banada olur tekneden inince yer sallanıyor gibi gelir dengemi bulamam. normal bence.

sizi seviyorum kızlar:) çok teşekkür ederim hala geçmedi ama yinede söylediklerinizle biraz içim rahatladı en azından başım döndüğünde normal bir durum diyorum kendi kendime teselli veriyorum :) çok çok saolun hepiniz♥♥♥

Neyse gene turunu atmissin gezmissin...ben ilk 15 dk da mahfoldum. :confused:tekne geri dönüp beni karaya bırakıp yoluna geri dönmüştü :confused: o gün sersem gibi oldum eetessi gün oglene kadar uyudum :KK14:

X