tekrar açılmalı mıyım

onlyjb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
35
3
13
30
17 yaşındayım.hoşlandığım biri var okuldan. geçen sene başladı. benden 1 sınıf küçük. hiç konuşmadık onunla. faceden başka bi isimle itiraf ettim ona, onu sevdiğimi. benim adımı falan sordu ama söylemedim. o kadar saçma konuştum ki onunla nasıl olsa benim kim olduğumu bilmeyecek diye. şimdi pişmanım. konuşurken '':)'' falan yapıyordu ama mesajlara geç cevap veriyordu. konuşmanın sonunda benim kim olduğumu anladı. bi de hoşlandığı varmış galiba.tüm bunlar geçen seneydi. artık okulda hep bakmaya başladı. ben utanıyordum bakmıyordum. bigün aynı sınıfta sınava girecektik önlerde boş sıra olduğu halde yanıma oturdu. hoca sınıfa gelmeden önce herkes kafasına göre oturuyor o da öyle yaptı. hoca sınıfa geldi işte 9larla 10lar yanyana otursun dedi. o benim yanıma oturdu tekrar. bu olay da geçen seneydi. başka da önemli bi şey olmadı pek. ama sürekli bakıyor. yani sürekli. bu sene ise bu ayın 15 inden itibaren çok bakmaya başladı. gözgöze gelince de bakıyor hep. karne tatilinde ona tekrar yazmak istiyorum faceden. bu sefer kendi adıma bi hesaptan. sevseydi zaten gelirdi diye düşünüyorum ama bakması da tuhaf. kendimi yerine koyuyorum. beni seven bi kişi ilgimi çekmese bakmam hatta rahatsız olurum. yani olabilirim. ikinci kez yazmamın nedeni ilk yazdığımda beni çok farklı tanıması. dalga geçtiğimi bile düşünmüş olabilir. ah gerçekten pişmanım. sizce tekrar yazmalı mıyım? onu seviyorum. gerçekten seviyorum.

Ben kendimi onun yerine koyayım,

16 yaşındayım geçen sene kızın biri faceten bana başka bir isimle duygularını itiraf etti, ben de arada bir gülücük yaptım, mesajlarına geç cevap verdim. Sonra kızın kim olduğunu anladım, benim de hoşlandığım biri vardı. Şimdi kızın gözü devamlı benim hareketlerimde, ne yapıyorsam haberi var. Sınav muhabbeti vardı geçen gidip yer değiştirdim falan filan, 9'lar 10'larla birlikte otursun denince kızın yanına düştüm. Kız sürekli bana bakıyor ama sürekli. Bu ay mıydı neydi bilmiyorum daha da bakmaya başladı. Sonuçta bir şeyler hissetsem ben de belli ederdim değil mi? Ama etmiyorum çünkü 16 yaşında bir ergenim. Etrafa bakıp duruyorum, üstüne alınanlar oluyor.

Özet; yazma akışına bırak. Gerçekten seviyorum ne demek?? Gerçekten yaptığın bir şey varsa şu an için bir defa adım attığın halde karşılık alamaman, ikinciyi ondan birazcık bekle baktın gelmiyor karşılık, sonra sen de etrafa bakmayı sürdür.

Son düzenleme:
Sınıftaki huseyını arıyor bakışlarıyla..okul cıkısı playstatıona gıtcekler belliki

olmamış bu. bazı şeyler çok yanlış. teşekkürler

kız dediğin ağır olur boşver sakın yapma gururlu ol biraz!
bu düşünceyi de anlamıyorum. genel olarak bu düşünce evet var. kız ağır olsun. ağır olmayacak bi hareket mi yaptım ki?

bence hç yazma hem diyorsun 1 sınıf küçük bende hemde kendinden farkındasın hoşlansa gelir yanına sen ondan 1 sene önce mezun olcan üniye gitcen o zaman aklına dahi gelmez

bence hç yazma hem diyorsun 1 sınıf küçük bende hemde kendinden farkındasın hoşlansa gelir yanına sen ondan 1 sene önce mezun olcan üniye gitcen o zaman aklına dahi gelmez
daha önce yazmamış olsam evet derim, yazmayayım. ama aklında kötü bi şekilde kalmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…