yalnız olmadığıma sevindimVallaha bende basligi gorunce tesettur sandim
bu ay mıydı neydi kız daha da bakmaya başladı demişsinbu ay fazlasıyla bakan o. siz anlayamıyorsunuz o zaman.
alaka kuramadımKuzum başlığı görünce sanki tesettüre girmiş, tekrar açılmalı mıyım diye soruyorsun sandimuzak dur kendinden daha fazla taviz verme
SEVGİLER...
Başlığı okuyunca konuyu tesettürle ilgili zannettimbeynimin serbest çağrışımını yiyim
ayy anladımKuzum başlığı görünce sanki tesettüre girmiş, tekrar açılmalı mıyım diye soruyorsun sandimuzak dur kendinden daha fazla taviz verme
SEVGİLER...
sevse gelirdi..Benim lise döneminde face yoktu hatta msn yeni yeni çıkıyodu öyle bir çağdıneyse bizim okulda bir çocuk vardı aman ben o çocuğu gördükçe kalbim pır pır ediyo falan, diyorum kesin aşığım ben buna bide arada ikimizinde ortak arkadaşı var falan ama hiç iletişimimiz yok öyle bakıyoruz birbirimize tenefüsten tenefüse.. Neyse ben okulun son günü buna sevdiğimi söylicem dedim ama sonra söylemedim, gurur yaptım işte Aradan yıllaar yıllar geçti bigün bi baktım face de arkadaşlık isteği bu çocuktan ve ben reddettim
iyiki o gün onunla konuşmamışım dedim, o da ayrı bi salak ya, aradan 3 5 yıl geçince mi aklına geldim yani dimidiyeceğim odur ki zaten bir kere şansını denemişssin, tekrara gerek yok bence. Gerçekten sevse gelirdi.
sınav oturma planları için kelebek sistemine bakıp öğrenebilirsin. karma yapıyorlarki kopya çekme şansı en aza insinBu ne böyle her sene küçük birşey gördüğünde açılacak mısın sen zaten geçen sene yapacağını yapmışsın tekrar açılmanın ne alemi var ki yani kendini küçük düşürürsün ayrıca neden farklı sınıflar aynı yerde sınav oluyor onu da anlamadım saçma geldi konularınız, sınav sorularınız farklı olur bir kere seven insan açılır birşey der daha ne gidip sçyleyeceksin 10 kere diyecek halin yok çocuk zaten küçük sende öyle derslerinizle ilgilenin.
:)Suan keşke sizin yaşlarınızda olsaydım diye hayıflandım
en guzel ve en sacma duygu yogunlugun oldugu yaşlar..Bence içinden ne geliyosa onu yap.Bidaha o zamanlara dönemiceksinz
Neyin alakasını kuramadın?alaka kuramadım
sonrasında anladığımı söyledimNeyin alakasını kuramadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?