• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrar baba olacakmis

Katılıyorum baksan bir türlü bakmasan vicdan yükü
Boşandığı kadını düşünsenize adamin başkasından olan çocuğuna bakıyorsunuz
Çocukları yalvarıyormus anne ne olursun bizim hatirimiz için diye

Tabiki ölüm herkesin başında 30 yaşında adamda bir trafik kazasıyla yarın hayatta olmayabilir
Ama hayatin bir de doğal akışı olan durumlar var

Şimdiki çocuklar harika derler ya
Bizim bir komsumuzun oğlu 10 yaşındayken kardeşi oldu
anne ben sizinle kardesimin gecirdiginden 10 yil daha fazla zaman geçireceğim demis
Küçücük çocuk düşünüyor da büyükler bunu düşünmüyor mu

Boşandığı kadını düşünsenize adamin başkasından olan çocuğuna bakıyorsunuz
Çocukları yalvarıyormus anne ne olursun bizim hatirimiz için diye

Tabiki ölüm herkesin başında 30 yaşında adamda bir trafik kazasıyla yarın hayatta olmayabilir
Ama hayatin bir de doğal akışı olan durumlar var

Şimdiki çocuklar harika derler ya
Bizim bir komsumuzun oğlu 10 yaşındayken kardeşi oldu
anne ben sizinle kardesimin gecirdiginden 10 yil daha fazla zaman geçireceğim demis
Küçücük çocuk düşünüyor da büyükler bunu düşünmüyor mu

Teyzem 52 yaşında çocuğu olmadı herşeyi denediler evlat edinin dedik yıllarca sallamadılar şimdi evlat edinsek mi diyo dedim geçti o iş bebek istiyormuş bir de kedi alıyo sanki petshoptan

babamin o yasta cocuk sahibi olmak istemesi..yoksa esini hakli buluyorum o ayri.herkes anne olmak ister duygularimin karisik olmasinin sebebi babamdan dolayi
Insan kaç yaşına gelirse gelsin babasını paylaşmak istemiyor değil mi ? Sadece benim babam olsun istiyor . Seni bu noktada çok iyi Anlıyorum .
Bunu isteyen taraf baban değildir zaten büyük ihtimal eşi istemiştir onun isteğiyle denemişlerdir babanda onunla evli olduğu için onun isteğine saygı duymak zorunda kalmıştır yoksa sanmıyorum o yaştan sonra babanızında çocuk yapmak isteyeceğini . Kadın kaç yasında bu arada ve var mı önceki evliliğinden çocuğu falan kadının ?

Kiskanclik degil de kim olsa bi ici gider yani.. Size hak veriyorum ama babanizin esi icin bende sevindim uzun zamandir istiyormus. Allah size de en kisa zamanda saglikli sihhatli bi bebek nasip etsin insallah sikintiya sokmayin kendinizi
Biz nasıl istiyorsak o da istiyordur ki Allah nasip etmiş çok şükür onu en iyi senin anlaman lazım Allah'ım bizlere de nasip etsin inşallah hem bizim yaşımız küçük bizim daha çok şansımız var çok sevindim hamile olduguna.

Ne kadar vicdansız yorumlar yapıyorsunuz ya.
Insan kaç yaşına gelirse gelsin babasını paylaşmak istemiyor değil mi ? Sadece benim babam olsun istiyor . Seni bu noktada çok iyi Anlıyorum .
Bunu isteyen taraf baban değildir zaten büyük ihtimal eşi istemiştir onun isteğiyle denemişlerdir babanda onunla evli olduğu için onun isteğine saygı duymak zorunda kalmıştır yoksa sanmıyorum o yaştan sonra babanızında çocuk yapmak isteyeceğini . Kadın kaç yasında bu arada ve var mı önceki evliliğinden çocuğu falan kadının ?
ya paylasmak degil aslinda.. babamin esi o da 45 yasinda onceki evliliginden cocugu yoktu..

kendi oz annem yasasaydi ve bu haberi ondan alsaydim ayni sekilde tuhaf hissedebilirdim kendimi.. ben ogretmenim ilkokul ortaokul ve lise kademesinde calistim.. su an ozel okulda lisedeyim cocuk yetistirmek buyutmek cok zor.. bunun icin enerji lazim... ve cocuklarin dunyalari cok guzel ve tertemiz her seyden cok etkileniyorlar..

ya paylasmak degil aslinda.. babamin esi o da 45 yasinda onceki evliliginden cocugu yoktu..
Kaç senelik evliler ? o yaştan sonra biyolojik olarak nasıl çocukları olabiliyor ki ?
Doğacak çocuk için mi üzülüyorsun ya da ben tam anne baba olacak yaştayım benim olacağına onların oldu diye mi üzülüyorsun ?

Babanizin sevgisini kiskanmis olabilir misiniz? Sonucta bu onlarin hayati. Onlar adina sevinmelisiniz.

kendi oz annem yasasaydi ve bu haberi ondan alsaydim ayni sekilde tuhaf hissedebilirdim kendimi.. ben ogretmenim ilkokul ortaokul ve lise kademesinde calistim.. su an ozel okulda lisedeyim cocuk yetistirmek buyutmek cok zor.. bunun icin enerji lazim... ve cocuklarin dunyalari cok guzel ve tertemiz her seyden cok etkileniyorlar..
Yas nedeniyle böyle düşünüyorsun şimdi anladım canım seni ama şöyle düşün eskiden 40 Yaşında insanlar çöküyordu ama günümüzde yaşam Şartları çok Değişti 70 yasında bile dinç görebiliyorsun . Baban nadıl biti enerjik mi kadın nasıl bir çocuğu yetiştirecek sevecek gücü var mı ? Bunlar önemli .

Biz nasıl istiyorsak o da istiyordur ki Allah nasip etmiş çok şükür onu en iyi senin anlaman lazım Allah'ım bizlere de nasip etsin inşallah hem bizim yaşımız küçük bizim daha çok şansımız var çok sevindim hamile olduguna.
kesinlikle biz de hamile kalabiliriz umudunuzu kaybetmeyin.. kendiliginden hamile kaldi..

Oncelikle bu forumu uzun zamandir takip etmekteyim.. tuhaf duygular hissediyorum kimi zaman kendimi suclayarak kimi zaman hakli bularak.. ergenlik donemimde annemi kanserden kaybettik.. birkac yil sonra babam evlendi.. erkek kardesim cok kucuktu..babamin esi cok iyi bir insan bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik ben evlendim gittim kardesimde okulu bitirdi yalniz cok uzun xamandir cocuk istiyordu cok ugrastilar.. yillarca.. gecenlerde ogrendim hamile oldugunu.. hayirli olsun diye aradim..o gunden beri aramadim arayip ne diyebilirdim ki..bir yildir benim cocuk istedigimi biliyorlardi.. cikolata kisti sebebiyle olmuyor.. maddi olanaklar sebebiyle tup bebekte yapamadim neyse demem o ki babam tekrar baba olacakmis ben kadin icin cok seviniyorum sonucta herkes anne olmak ister peki babam icin ne hissedeyim gelmis 60 yaslarina..ikisi de orta yaslarda.. cok tuhaf duygular hissediyorum napmaliyim ki bende gelmisim 30 yasina.. nasil davranmaliyim ki

Herhangi bir şekilde davranmanıza gerek yok. Evlat sahibi olmak istemişler ve olmuşlar. Doğacak çocuğunuzun kardeşinizden hiçbir farkı olmayacak.
Ek olarak sizin henüz bebek sahibi olmayışınızın da bu durumla alakası yok.
Allah her isteyene hayrlı evlatlar versin.

benim çocuğum olmuyor kısmını karıştırmasaydınız hissettiğiniz şeyi samimi bulabilirdim, ama şu durumda bulamıyorum.
üstelik siz daha 30 yaşındasınız, o kadıncağız 45 yaşındaymış, son şansını kullanmış yani, sizinse önünüzde yıllar var. darısı başıma demek çok da zor olmamalı.

Yapilacak bir sey yok.
O sizin kardesiniz olacak.
Minicik bir kardesiniz olacak.
Bence bunu dusunerek biraz pozitifleyin kendinizi..
Rabbim size de nasip eder insallah.
Kalbinizi kotuluklerden ve kotu dusuncelerden arindirin. Onun oluyor siizin olmuyor diye uzgunsunuz su an, aklinizla degil tamamen duygularinizla yaziyorsunuz bunlari ama herseyin bir zamani var. Kalbinizi saf ve temiz tutun yeter.

Çocuk istediğimi biliyordu derken? Babanız baba oluyor dimi yanlış anlamadım?
Bunun sizin çocuk istemenizle ne ilgisi var ki? Evet yaşı oldukça büyük ama onlar bu sorumluluğu alabiliyorlarsa,onların sorunu. Buna bence takılıp kendinizi üzmeyin,elbette sizin de olucak pozitif olun. Yaşınız daha 30. 60 yaşında babanızın çocuğu oluyor,sizin yaşım geçiyor diye dert etmenize gerek yok inanın :)
Stres yapmaykn ve olmuyor,olmayacak diye şartlandırmayın kendinizi. İnşallah siz de bu duyguları ennn kısa zamanda tadarsınız:KK200:

Sizin cocuk istediginizi bilmeleriyle, cocuk sahibi olmalarini bagdastiramadim açıkçası.
Kadin henuz genc ve cocuk sahibi olmak icin son demleriyken bunu istemesi normal.

aslında kıskanman degil kızman gerekir baban annenden sonra evlenmis hadi evlenmis cocuk neyin nesi bide 60 yasında babam diyosun ee cic anne kac 30 mu ayyy en sinir oldugum konularr

Canim benim.. en kisa zmnda sende hamile kalirsin ins hayirlisiyla

Anne olmayı isteyen ve gerçekten merhametiyle anne olabilecek bütün kadınlara rabbim nasip etsin size de..
Ama ben istiyordum onların oldu düşüncesi biraz tuhaf çünkü babanizin eşi de yıllarca istemiş onu en iyi sizin anlamanız gerek..

Back
X