Tekrar barışmalı mıyım ?

adaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
14
0
36
İstanbul
Kızlar yardım edın esımle bosanmak uzereyım ama barısmak ıstıyor ne yapıcam bılemıyorum sızce yenıden eskısı gıbı olurmu???

ben herkese 2. şans verilmesi gerektiğini düşünürüm , ama 3. şans asla !

sorunlarınız dertleriniz nedir bilmem , ama deneyin bence...

boşandıktan sonra keşke dememek adına , evliliğiniz için herşeyi yaptığınızı bilirseniz içiniz acımaz... herşeyi yaptım olmadı dersiniz...

sorunun cinsine bağlı. aldattıysa asla... ama affedilebilir bir sansı daha hakkettiğine inanıyorsanız. seviyorsanız ve sevgisine inanıyorsanız. bir kez daha denemeliyim diyorsanız deneyin.
ama benim için bitti igözüm görmez diyorsanız hiç uğraşmayın.

Haklısınız ama korkuyorum.Tekrar tekrar aynı seylerı yasamak cok zor gelıyor. Mahkemeden once kararımı vermem lazım ama aileme durumu nasıl acıklıcagımıda bılemıyorum. Eşim evıne karsı cok ılgısızdı dunya kadar taksıt ve kredı kartı borcuyla bıraktı gıttı. Ve ayrı kaldıgımız 2 ay boyunca ne yaptıgımı bu odemelerı nasıl yaptıgımı sormadı bıle. Cok sukur gelırım ıyı zorluk cekmedım ama bır kadın olarak bu durumda benı bırakmıs olması cok zoruma gıdıyor ve kredı kartı borcu ortak kartımızın borcu tek basıma harcamısta degılım. Tabıkı taksıt odedıgım ıcın kartlara dogru duzgun para yatıramadım. Evının dısındakı hersey onun ıcın cok onemlı. Bu arada eşimin geliride benden az. Ama ne olursa olsun baskaları ıcın ınsan karısını bu kadar buyuk bır yukle ortada bırakırmı. Tekrar barısmak benım ıcın ne kadar dogru bılemıyorum. Kafam cok karısık. Tam yanlız yasamaya alısmısken kendımce bır duzen oturtmusken tekrar aynı sıkıntıları yasarmıyım sorusu kafamda dolasıp duruyor. Ooooooooofffffffffff kafam cok karısık

Sorun evıne karsı ılgısızlıgı sorumsuzlugu evınden esınden baska herseyle ılgılı olması ve boşanmaya karar verdıgımde benı daha cok uzen bıde ustune bosanmak ıcın para ıstemesı ben bıle kadın olarak boyle bısey talep etmedım

o zaman boşanın şansa falan gerek yok bence. çocukta yoksa hiç düşünmeyin.
ne kadar zamandır evlisiniz.

İşte bunu okuyunca bi anaaaaaaa dedim! :1shok: Yuh daha neler yaaa. Bir bayandan para talep eden bir adamdan daha ne beklenir ki. Valla diyecek çok şey var ama barışma ihtimaliniz olduğu için diyemiyorum. sempatiksalakcinni Bu arada iki ay gitti gelmedi demişsin nereye gitti ki iki ay boyunca kiminleydi?

bu yazdıklarının doğrultusunda ve artık senin buna alışma sürecinde olman ve tabii tabii boşanma aşamasında olman dolayısyla ,bence geri dönme...

bu yazdıkların ağır şeyler...birde üzerine boşanmak için para taleb ediyor senden ...
bence o bu boşanma aşamasında senden çok senin maaşını özlemiş olmalı..
karısını seven erkek ,sorumluluğunu bilir ..
boşanma aşamasında olan karısın aborçları öedttirip ,üzerine de pişkince barışalım demez..
neymiş ki amacı sana bunları ödetebilmek mi bu yolla,şimdi bitti borcu ,yine geldi sana ...
yeni yeniden olur.bu karakterdeki ve zihniyette ki adamdan hayır gelmez...
pişkin ,bencil ,para düşkünü,onursuz,sorumsuz,geniş biri resmen ...

Bence evlilikler bukadar kolay bitmemeli..
Malesef erkekler biz kadinlardan daha sorumsuz oluyorlar. iLgisiz oluyorlar..

Madem öyle ortak kredi kartlarinizi kapattirin.
Istiyorsaniz kendinize özel kredi karti alin.
Oda cok istiyorsa kendisine özel kart alir.
Kendi borclarini kendi ödesin, size ne bundan ? Yani sizin üzeriinze bu borclari birakip gitmesi hic olacak sey degil, hemde hic erkeklige sigmayan bisey.

Ama hemen bosanmak cözüm mü onu bilmiyorum. Onu en iyi siz bilceksiniz.
Sonucta bitek borc degil sorununuz, belliki bicok sey birikmis..

Bır akrabasının oturmadıgı esyalı bos bı evı vardı orda kalmıs

Orada tek mi kaldı CADIARZU die bir soru oluştu birden aklımda ama bu sorunun net cevabını siz de bilemezsiniz sanırım. Neyden dolayı tartıştınız da sizi o şekilde yüzüstü bıraktı ki? Eğer çok özelse yazmayabilirsin.

camnım ya gene sen bılırsın ama bı ınsan 7 de ne ıse 70 de de odur derler ya dogru bence degısen kımseyı gormedım eger mutsuzsan ıstemıyosan hıc barısmA sonucta dunyaya bı kere gelıyoruzz ne sıkıntısını cekıcen degmeyecek bırı ıcınn

Bazı şeyler deneme tahtası değil malesef, tekrar denediğinizde pek birşey değişeceğini sanmıyorum, sonuçta sihirli değnek değmiş değil.

Ayrılık aşamasında hatasını anladığını sanmıyorum, bu hatayı anlaması için, aklının başına gelmesi için, o hataları kendisi kaldırması lazımdı, ama o borçlarıda size yıkmış gitmiş. Bu kafa değişmemiştir, onun keyfi gayet yerindedir, kendisi ödemediği için, yıkıp gittiği için, aklı da başına gelmemiştir. Karakter yoksa bir erkekte yoktur, şu saatten sonra da yok olacaktır.

Allah hayırlısını versin.

bu adamın tek derdi para canım senıde paran için istıyor sakın affetme bildiğin yolda ilerle hakkında hayırlısı diyorum hayırlı olanda bana göre seçtiğin yol.kurtul o adamdan hadi barıştın diyelim lmaz:sana yine borç takmıcağı ne malum bide allah korusun ya hamile kalırsan daha kötü olur...:teselli:

Aslında en bastan anlatmak gerekırse ben ılk evlendıgımız gunlerde bır gece bır kadın telefon ettı bende aldattıgını dusundum butun telefon kayıtlarını cıkardım defalarca konustıklarını ogrendım aylarca sonra kadını buldum kım oldugunu herseyı kadının evlı oldugunu ogrendım yemınler ettı o sıralardada bosanmaya ugrastım ama yenı evlıydık ınanmakta ıstedım cok sevdıgım ıcın. Sonra tabı kavga kavga bır turlu guvenemedım. Bır kere guvenım sarsıldı hemen nasıl eskısı gıbı olayım. Bır seneden fazla unutamadım. Bır daha bıseyını yakalamadım ama kafama aldatılmıs olma fıkrı gırdı bı kere. Sonra ılgısızlıgı basladı. Ama ona gore cok ılgılı o ayrı bı mesele tabı ve evlılıgımızde hıcbır sorun yok. Evlılıgımızden baska hersey onun ıcın onemlı. Ama ayrılmaya kalkınca yuvasının dagılmasını ıstemezmıs. Sankı ortada yuva var gıbı. ılk evlılık yıldonumumuzu bıle kutlamaya deger bulmadı. Tabı bu arada ben hep o kadınla yasayıp durdum: Benım maddi durumum daha ıyı oldugu ıcın acaba paramı dedım durdum halada dusunuyorum Tabi aldatılmıs olma fıkrıne ınanmak ıstemesemde beynımı kemırıyo Simdı kımsenın omadıgına emınım ama bu seferde bosanmak ıcın bır erkegın para ıstemesı ne kadar dogru Benım bıldıgım kadın kendını garantı altına almak ıcın para talep eder kafam almıyo

evli bir erkek ,kan bağı olmayan evli bir kadınla bu denli neyi paylaşıyor olabilir ki ?

bence gittiğiniz yoldan dönmeyin!

çok mu kötü niyetliyim bilmem ama ,belki de bu kadaın öncesinde de vardı evliliğinizin ,kadın evli ? sizinle evlendi ,maddi durumunuz da iyi,adam parayı seviyor sonuçta...

Tesekkur ederım kızlar haklısınız barısmak bır cozum olmıcak hıcbısey eskısı gıbı olmıcak en ıyısı kendı hayatıma devam etmek sonucta benım duzenım bozulmıcak zaten benım evımde oturuyoduk en ıyısı herseyı unutup kendı hayatımı yasamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…