Sorun evıne karsı ılgısızlıgı sorumsuzlugu evınden esınden baska herseyle ılgılı olması ve boşanmaya karar verdıgımde benı daha cok uzen bıde ustune bosanmak ıcın para ıstemesı ben bıle kadın olarak boyle bısey talep etmedım
Haklısınız ama korkuyorum.Tekrar tekrar aynı seylerı yasamak cok zor gelıyor. Mahkemeden once kararımı vermem lazım ama aileme durumu nasıl acıklıcagımıda bılemıyorum. Eşim evıne karsı cok ılgısızdı dunya kadar taksıt ve kredı kartı borcuyla bıraktı gıttı. Ve ayrı kaldıgımız 2 ay boyunca ne yaptıgımı bu odemelerı nasıl yaptıgımı sormadı bıle. Cok sukur gelırım ıyı zorluk cekmedım ama bır kadın olarak bu durumda benı bırakmıs olması cok zoruma gıdıyor ve kredı kartı borcu ortak kartımızın borcu tek basıma harcamısta degılım. Tabıkı taksıt odedıgım ıcın kartlara dogru duzgun para yatıramadım. Evının dısındakı hersey onun ıcın cok onemlı. Bu arada eşimin geliride benden az. Ama ne olursa olsun baskaları ıcın ınsan karısını bu kadar buyuk bır yukle ortada bırakırmı. Tekrar barısmak benım ıcın ne kadar dogru bılemıyorum. Kafam cok karısık. Tam yanlız yasamaya alısmısken kendımce bır duzen oturtmusken tekrar aynı sıkıntıları yasarmıyım sorusu kafamda dolasıp duruyor. Ooooooooofffffffffff kafam cok karısık
bu yazdıklarının doğrultusunda ve artık senin buna alışma sürecinde olman ve tabii tabii boşanma aşamasında olman dolayısyla ,bence geri dönme...Sorun evıne karsı ılgısızlıgı sorumsuzlugu evınden esınden baska herseyle ılgılı olması ve boşanmaya karar verdıgımde benı daha cok uzen bıde ustune bosanmak ıcın para ıstemesı ben bıle kadın olarak boyle bısey talep etmedım
Bır akrabasının oturmadıgı esyalı bos bı evı vardı orda kalmıs
Aslında en bastan anlatmak gerekırse ben ılk evlendıgımız gunlerde bır gece bır kadın telefon ettı bende aldattıgını dusundum butun telefon kayıtlarını cıkardım defalarca konustıklarını ogrendım aylarca sonra kadını buldum kım oldugunu herseyı kadının evlı oldugunu ogrendım yemınler ettı o sıralardada bosanmaya ugrastım ama yenı evlıydık ınanmakta ıstedım cok sevdıgım ıcın. Sonra tabı kavga kavga bır turlu guvenemedım. Bır kere guvenım sarsıldı hemen nasıl eskısı gıbı olayım. Bır seneden fazla unutamadım. Bır daha bıseyını yakalamadım ama kafama aldatılmıs olma fıkrı gırdı bı kere. Sonra ılgısızlıgı basladı. Ama ona gore cok ılgılı o ayrı bı mesele tabı ve evlılıgımızde hıcbır sorun yok. Evlılıgımızden baska hersey onun ıcın onemlı. Ama ayrılmaya kalkınca yuvasının dagılmasını ıstemezmıs. Sankı ortada yuva var gıbı. İlk evlılık yıldonumumuzu bıle kutlamaya deger bulmadı. Tabı bu arada ben hep o kadınla yasayıp durdum: Benım maddi durumum daha ıyı oldugu ıcın acaba paramı dedım durdum halada dusunuyorum Tabi aldatılmıs olma fıkrıne ınanmak ıstemesemde beynımı kemırıyo Simdı kımsenın omadıgına emınım ama bu seferde bosanmak ıcın bır erkegın para ıstemesı ne kadar dogru Benım bıldıgım kadın kendını garantı altına almak ıcın para talep eder kafam almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?