ada'cım ,''eskisi gibi olmayacak '' diyorsun,ama eskide de bişi yok muş ki zaten !Tesekkur ederım kızlar haklısınız barısmak bır cozum olmıcak hıcbısey eskısı gıbı olmıcak en ıyısı kendı hayatıma devam etmek sonucta benım duzenım bozulmıcak zaten benım evımde oturuyoduk en ıyısı herseyı unutup kendı hayatımı yasamak
Haklısınız ama korkuyorum.Tekrar tekrar aynı seylerı yasamak cok zor gelıyor. Mahkemeden once kararımı vermem lazım ama aileme durumu nasıl acıklıcagımıda bılemıyorum. Eşim evıne karsı cok ılgısızdı dunya kadar taksıt ve kredı kartı borcuyla bıraktı gıttı. Ve ayrı kaldıgımız 2 ay boyunca ne yaptıgımı bu odemelerı nasıl yaptıgımı sormadı bıle. Cok sukur gelırım ıyı zorluk cekmedım ama bır kadın olarak bu durumda benı bırakmıs olması cok zoruma gıdıyor ve kredı kartı borcu ortak kartımızın borcu tek basıma harcamısta degılım. Tabıkı taksıt odedıgım ıcın kartlara dogru duzgun para yatıramadım. Evının dısındakı hersey onun ıcın cok onemlı. Bu arada eşimin geliride benden az. Ama ne olursa olsun baskaları ıcın ınsan karısını bu kadar buyuk bır yukle ortada bırakırmı. Tekrar barısmak benım ıcın ne kadar dogru bılemıyorum. Kafam cok karısık. Tam yanlız yasamaya alısmısken kendımce bır duzen oturtmusken tekrar aynı sıkıntıları yasarmıyım sorusu kafamda dolasıp duruyor. Ooooooooofffffffffff kafam cok karısık
Evet canım onuda yaptım eksıler agır bastı ama yınede bırılerıne danısmak ıstedım İlgilemdıgınız ıcın cok mutlu oldum cok tesekkur ederım hepınıze Ayrılık kararımın dogru olduguna karar verdım Hepınızı cooookkkkk opuyorum İnsalah sızın evlılıklerınız uzun omurlu olur ve benım gıbı talıhsızlıkler yasamazsınız
anaaa erkekler kadınlaştı kadınlar erkekleşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?