Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

DÜNYAYA BİRDAHA GELSEM SEVGİLİM
ARAR BULURUM YİNE SENİ SEVERİM
CENNETE DEĞİŞMEM SAÇININ TELİNİ
ÖMRÜMÜN YETTİĞİ KADAR SENİ SEVERİM

ben 16 yıllık evliyim bu 16 yılda bir saniye bile mutsuz etmedi beni kesinlikle bir daha dünyaya gelsem onunla evlenirim allah eşimi çocuklarıma ve bana bağışlasın amiiinnn

kesinlikle evlenirdim eşimle...mukemmel insan olur mu evet yada dört dörtlük...eşimde hepsi var... 19 senelik evliyim.. ne şanslıyım ki onunla evliyim...onun soyadını taşımak ve onun kadını olmak ... umarım kızlarım da babalarının yarısı kadar mutluluk veren birileri ile evlenirler...allah nazarlardan da saklasın... amin deyin lütfen...

Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki yine onunla evlenirdim..
Allah yolumuzu şaşırtmasın hep böyle kalsın.. o benim canıımmm kocacıkım canımm ŞenizŞeniz

Son düzenleme:
evlilik bence bir şans oyunu gibi..ya kazanırsın ömür boyu mutlu olur ve tekrar dünyaya gelsen onunla evlenmek istersin ya da mutsuz olur ya o evliliği noktalarsın ya da ömür boyu çekmek zorunda kalırsın...herkes ve kendim için dileğim evliliğimizin sağlıklı ve mutlu bir şekilde ömür boyu sürmesidir....

ben tekrar dünyaya gelirsem yeniden eşimle evlenmek isterdim çünkü o bana bir abi bir baba iyi bir eş çocuklarımında biricik babası ben çoğuzaman onu kırıyorum o yüzden acaba o benimle tekrar evlenmek istermi bilmem

dünyaya bir daha gelsem sevgilim arar bulurum yine seni severim :asigim:
(şimdilik böle ama 10 sonra ne yazarım bilemem :roflol: )

:asigim:kesinlikle eşimle evlenirdim ben ona bayılıyorum yani o derece onu böyle içime sokasım geliyo yani seviyorum yani işte öyle bişey anlatamıyorum ama siz anlayın yani

Kesinlikle evet evet onu çok seviyorum oda beni gerçekten eşsiz biri uslu,sakin, sessiz :teytey: uysallllll canım kocişim bak özledim gene onu sırnaşık şey
Allah herkese mutlu bir yuva nasip etsin

hayır
eşimi çok seviyorum,o da beni çok seviyor,şu an çok mutluyum
ama bi daha dünyaya gelsem kesinlikle onunla evlenmezdim,bambaşka bir evlilik yapardım

benim hayatımda artık erkeklere hiç bir inancım ve güvenim kalmadı asla ve asla hiç bir şekilde evlenmezdim yanlız yaşardım keyfime bakardım takılırdım kafama göre ben yanlız olmaktan zevk alıyorum koca neyime yaaaaaa

:dance::teytey:jeyyar

tekrar dünyaya gelsem kesinlikle evlenirdim eşimle.. o benim çocukluk aşkım 15 yıldır hayatımda..
şimdikinden daha da güzel olması içinde elimden geleni de yapardımm..onaylamadığım davranışları olsa bilee çok seviyorum onu...yine evlenirdim yine evlenirdim :))

Back
X